Jel jedete cipseve i koliko? I one ostale svakakve grickalice. Ja ga bas hocu i bas se bojim da ce me muciti zgaravica od njega ili da ce mi biti zlo 😂
Jednom u 15 dana kad mi dođe gušt. Ako već nešto grickam, odlučim se na kokice napravljene u padeli s malo soli (pospješuju probavu). Mene zadnje dane drže mandarine pa to jedem. Ne stvaraju mi kiselinu ove dane pa guram dokle ide. Danas sam se pak totalno opustila, popila sam ness od vanilije nakon 2 mj apstiniranja od kave i sličnih napitaka.
i ja apstiniram i danas s guštom 3u1 nes popila. Nakon ovakve noći baš mi je dobro došlo.
Grickalice baš i ne, mene privlače u zadnje vrijeme one smrznute pizze kaj se mogu kupit posvud, hrsukavo, miriši.. paše mi xD ta da grickam naveče malo konkretniji snack.
Jel jedete cipseve i koliko? I one ostale svakakve grickalice. Ja ga bas hocu i bas se bojim da ce me muciti zgaravica od njega ili da ce mi biti zlo 😂
Ja sam bas pojela neke smokice od Kečapa hahah inace me privlaci bas i sad dodem u kuhinju i vidim ih, reko to je to,moji ste hahahah
Hey cure,
Nisam se javila 100 godina...tu sam pratim vas al nisam nekako stigla na vrijeme pisati pa sam odustala 😅
Bas nas ima puno sada, nisam jos pohvatala sva imena 😄
Uglavnom, kod mene je sve ok za sada, fino napredujemo za sada 😊 jucer bila na pregledu, bebqc je super, jedino sto sam se ja u zadnjih mjesec dana udebljala 5kg 😱 nisam bila ni svjesna dok nisam stqla na vagu kod doktorice pa sam se sokirala 😅 al nisu pravili neku dramu oko toga, rekla je da samo pripazim malo...tako da priznajem zadnjih mjesec dana nisam previse razmisljala niti pazila, a zelja za slatkim se povecela 😏
Danas sam obavila i ogtt test...tako da cekam nalaz, idem ga pokupit poslije...al rekla je doktorica da ak mi se ne javi taj dan da je sve ok (ima tu neku cudnu politiku ak je nesto nije ok s nalazima zovem te, ak ne, necu te zvat 🤷🏼♀️)...nije me zvala pa vjerujem da je sve ok, al naravmo da cu bit mirnija kad bas vidim nalaz 😅
I tak...malo upadam ko iz vedra neba u vase teme 😄al, kako ste svi vi opcenito? Ja sam dobro osim kila sto sam si nabila, al ok, sad cemo malo pripazit 😊
Jeste li vec pocele kupovati sto od robice i stvarcica...meni je termin 28.02. pa imam osjecaj da necu nista stici 😅 a nisam jos nista od robice i sitnih potrebstina nabavljala 😅
Lonmi ja sva sreca nisam neki pretjerani fan slanih gricki, cipseva i tog...inace bi se udebljala jos vise, dosta se borim sa zeljom za slatkim 😅 tu i tamo pojedem sakicu kikirikija i to je vise manje to 😊 meni opcenito jos otpocetka trudnoce bude muka od kiselih namirnica jer mi stvaraju dodatno kiselinu u zeludcu...kiseli krastavci, voce kiselo, sirevi koji su kiseliji itd...tako da to i izbjegavam...a od zacinjenijih namirnica vecinom zgaravicu dobijem, pa nekako balansiram između 😊
Sorry na duzem postu, nisam dugo pisala...ocito mi je nedostajalo 😄
Mene privlače, ali se borim sama sa sobom. Mozda bi mogla kokice navecer ispeci, sigurno ih imam 😂. E da i te pizze, ali onda mi mama zna reci da nek ne jedem taj junk da tko zna sta je to gore nabacano 😂🤣, a neda mi ih se praviti, tj. mijesiti tijesto pa da budu domace. Prosli put sam pravila slance umorili su me do kraja 😂. Ako me sta privlači onda je to McDonalds, pojela bi 6 onih malih cheesija, i jos neki veliki hamburger i ronila u onom pomfritu 🤣😂. Samo da mi muz nije pozitivan na koronu i da nas puste iz kuce pa cemo uzeti nesto da jedem ko 🐖.
Odlične su vam bušice
Evo i moje https://ibb.co/Bj5rmVS. Sa prvim mi je takva bila u 5om mjesecu trudnoće
Ja bi sve jela. Sad mi se jedu sarme užasno. E da, gadi mi se bolonjez A inače ga volim. Čak mi je i miris roštilja odbojan. Što je jako čudno.
Od grickalica jedem sve što mi padne pod ruku kad me uhvati "kriza". Ali najviše volim pudinge navečer. To mi paše
https://ibb.co/Bj5rmVS Sad vidim da onaj link gore u komentaru neće otvoriti
Ma zvala sam direkt kadrovsku, koja mi je to obećala riješiti pred 3 godine. Kakogod bilo do sutra neće izvršiti promjenu i samo se nadam da mi neće komplicirati život jer sam u sustavu s jednim prezimenom, a na nalazu krvne grupe imam sva 3. Do poroda ću bit sa svim mojim prezimenima.
Zanimljivo, kad sam završila u bolnici zbog čišćenja, nije bio nikakav problem, dapače, ženica se ispričavala jer me mora zaprimiti s mojim prezimenom.
Uuuf! Neću se a priori nervirati, vidim ujutro.
Petra982 nalaz krvne grupe mora biti na tvoje sadašnje prezime kada dođeš na porod. Zdravstvena iskaznica + krvna grupa su ti dva osnovna dokumenta kad dođeš na porod i to mora biti na tvoje sadašnje prezime.
Znaci stvarno ako se u meduvremenu udamo npr za dva mjeseca i promjenimo prezime, a krvnu grupu smo vadili 5.11 moramo ici opet za krvnu grupu?
Pa ne vjerujem…ja sam radila krvnu grupu prije 8g i ni na prvom ni drugom porodu nisu radili probleme…dvije razlicite bolnice,s tim da sam imala i vecu operaciju…od kad je takvo pravilo?,?😑😱 nije mi ni gin nis rekla…znaci na krv.grupi mi je staro prezime
Nije tu problem prezime, to je najmanji problem. Nego da Vas nitko u 8 god nije poslao napraviti iznova krvnu grupu, a bili ste trudni 2 puta i jos ste se operirali?? Kao sto sam rekla, krvna grupa se nece promijeniti, ali se rade testovi koji se itekako moraju kontrolirati prije operacija ili poroda, pa mi je to zato jako cudno i veliki propust?? A odakle ste ako smijem znat?
Okolica Velike Gorice,ma isla sam ja na vadenje..onaj ind.atiglobulinski test i prvi i drugi put i sad prosli tjedan sam radila to..i oni markeri sto se rade...u petrovoj 3 naravno...al nisam dobila uputnicu za ponovno vadenje za krvnu grupu...jer ostaje ista i na nalazu pise 0+, pa nece se to promijenit.stalno imam taj papir uz sebe i kazem nisu me nikad pitali...cak i na operaciji...tj zavrsila sam na hitnoj i u roku 20min hitna operacija u trajanju 3h...dala sam im papir i ni a nisu rekli.ne vidim propust nikakav jer obavljam sve,samo ne bas krvnu grupu
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Heej curee nisam se dugo javljala al pratim vasss 😁
Ovo šta se tiče prezimena užas, stvarno nam je sustav katastrofa 😑
Šta se tiče grickalica me ne traži ništa, ali me traži slatkooooooooo umirem hahahah
A vidim da ne pijete kavu niti Ness, pa Ness vam nema skoro nis kofeina možete popiti i 3 na dan bez problema. Ja pijem i kavu i Ness, sve 😁 popijem jedno ujutro drugo popodne i nije mi ništa, realno nemoze biti ništa jer nema tu kofeina toliko
Moja mama dok je bila trudna je pila kavu na litre pa ja zdrava ko dren 🤣
Šta se tiče grickalica me ne traži ništa, ali me traži slatkooooooooo umirem hahahah
A vidim da ne pijete kavu niti Ness, pa Ness vam nema skoro nis kofeina možete popiti i 3 na dan bez problema. Ja pijem i kavu i Ness, sve 😁 popijem jedno ujutro drugo popodne i nije mi ništa, realno nemoze biti ništa jer nema tu kofeina toliko
Ma kad svi trube i svugdje pise da bolje ne onda se ni kavopije radije branimo apstinencijom inace ima problema s kolicinama 😂🤣
A to je sve zeznuto, tak mi vele i frendice za vino pa ginekolozi kažu da nema istraživanja kolika količina alkohola i kofeina utječe na plod. Kod nekog je deci, kod nekog gutljaj, kod nekog litre. Kofein utječe na izgradnju mišićne mase, to je dokazano, u kojoj količini, nemaju pojma pa ja apstiniram.
.
Meni više ni ne fali, već sam se naviknula. Više mi fali čaša vina uz neko fino jelo il nešt ali eto.. još malo hahahhahaha, pogotovo ako ću dojit duže. Koliko ja vidim, hrpa djece ispadne super normalna, razvijena.. moralo bi stvarno na litre pit da ima utjecala. Ali eto.. za svaki slučaj.
Sortiraj odgovore
Najstariji