Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Studeni 2020. 15:34

https://mama-nova.hr/shop/donje-rublje-za-trudnice/gacice-za-trudnice/gacice-za-trudnice-d01/

• Bebanomoje
    05. Studeni 2020. 15:43

NevaEva

Bebanomoje

Petra982

Fakat imamo još puno palente za pojesti dok dodje do poroda… Polako! Nema smisla razbijati glavu što će i kada biti, još manje paničariti zbog straha od bolova i slično.
    Nego, kupih hlače u H&M online, jer u Rijeci nema maternity odjela i dođu te hlače, a ona lastika za diva. Mogu ju nategnuti preko grudi. I mislim si, mjenjat ću opet na slijepo pa mi se ne isplati vraćati, a opet su udobnije od onih koje imam.

Ja bas danas htjela online narucit tajice i.potkosulje iz h&m-a i pisalo je da zbog trenutne situacije sa koronom zaustavljaju online narudžbe 🥺😡 tako da ću ocito morati jedan dan do arene zg, tamo imaju maternity odjel.

A jel bi ti možda neka krojačica mogla to malo preurediti da ti bude ok?

Nemaju ni pola onog što imaju online. Imaju tajnice, par hlača, potkošulje..i čini mi se najlonke da sam vidjela. Ići ću za vikend vidjet za tajice za sebe pa ako hoćeš pogledam ti da ne dolazis za bzvz. Meni je tu 5 min od stana ali sam planirala isto online uzet jer je ponuda u dućanu nikakva. Jel netko bio u dućanu Mama Nova na Malešnici? Imaju visoke gaće koje idu skroz preko trbuha, meni se to sviđa za zimu xD ali mi se neda ić skroz do tam vidjet jel to liči na nešt.

Ja sam bila u tom h&m-u prije mjesec dana i vec kupila jedne tajice i potkosulje,  al bih opet isto jer su mi super crne tajice ( pašu mi na sve), a potkosulje su isto super i za dojenje kasnije. Ako ćeš ići pliz javi kakva je ponuda. Nije meni arena daleko, al nisam bas čest gost tamo 😅

bebolinka
    05. Studeni 2020. 15:49

Curke na pregledu sve super, beba super. ❤️
    Jedinooo imam bakteriju u urinu, Proteus mirabilis, dobiti ću antibiotik neki. Recite mi jeli se koja susrela s tim? Je li opasno? 

Hedwiga
    05. Studeni 2020. 15:56

bebolinka- nemam iskustva s tom beštijom, nadam se da ćeš je brzo riješiti.
    NevaEva- imaš njihovu trgovinu i u Westgate-u i tamo je veći izbor svega koliko mi se čini. Te gaće nisam gledala, ali ja volim niske bezrubne koje ne režu i idu ispod trbuha. Dovoljno što sve hlače i tajice imaju tu gumu preko trbuha, neće nam biti hladno sigurno, još kad nas hormoni zagriju Ja sam uvijek zimogrozna, ali u trudnoći sva prokuham, sva se skidam i uvijek mi vruće.

Lonmi
    05. Studeni 2020. 16:08

Ja kupila traperice u HM-u i da stvarno je ovaj gornji dio ogroman, ali sve druge vise ne mogu zakopcati, mada meni ni te nisu udobne, samo mi se nekud povlace i stezu me, zadovoljnija sam u tajicama. Ocekivala sam neke deblje tajice sad za zimu, sve su tanke, a ja ne podnosim strampe i bilo sta na njih. Kupila sam jedino neke trudnicke najlonke za ispod suknje ili haljine kad se hocu urediti. Ima nekih sivih debljih trudnickih tajica u HM-u pa sam i te uzela, nekako cu ih kombinirati. 2 grudnjaka, nisam jos isprobala nadam se da su udobni jer me svi doma stezu i tiskaju. Polagala sam nadu u pulovere koje nosim po zimi, ali neki su mi trenutno prekratki, a tunike  koje sam inace nosila mi dođu ko majica i stezu. Skoro da nemam sta obuc. Idite u pepco ima sirih pulovera, vesta i tunika po 50kn. Meni super sad za ovo razdoblje, a vjerujem da cu nositi i dalje jer mozda kile ne odu samo tako. Vec vidim da cu i za ljeto dr godine trebati nove stvari. 

pupetta
    05. Studeni 2020. 16:17

Ubila sam se dok sam iscitala sve nove stranice 
    Kako je i Petra rekla, svako rodiliste vodi svoju politiku tako da se treba informirati koliko se torba treba i moze ponijeti. Al evo to mi je stvarno zadnje na popisu + kupovanje kozmetike.
    Blossom hvala na popisu za besplatne uzorke, nisam za pola toga znala 
    Ja volim da mi je sve spremno na vrijeme i zelim zadnja 2 mjeseca trudnoce odmarati, pripremiti se za porod koliko mogu i procitati koju knjigu, tako da bih voljela da mi je sve spremno dotad 

Baby P 03/21 💙

05. Studeni 2020. 16:22

Hedwiga

bebolinka- nemam iskustva s tom beštijom, nadam se da ćeš je brzo riješiti.
    NevaEva- imaš njihovu trgovinu i u Westgate-u i tamo je veći izbor svega koliko mi se čini. Te gaće nisam gledala, ali ja volim niske bezrubne koje ne režu i idu ispod trbuha. Dovoljno što sve hlače i tajice imaju tu gumu preko trbuha, neće nam biti hladno sigurno, još kad nas hormoni zagriju Ja sam uvijek zimogrozna, ali u trudnoći sva prokuham, sva se skidam i uvijek mi vruće.

I ja sam primjetila da mi je toplo. Inače sam i zimogrozna a bome i muž i sad vidim na njemu da se stalno stiska uz radijator a ja gorim, onda je u bebici stvar :D
    Meni je samo bitno da je udobno sve, mekano i udobno. Inače nosim usku odjeću, naravno, ništa ne mogu koristit sad.

• EmEn9
    05. Studeni 2020. 16:28

Ista stvar kao i drugim curama u rađaoni mi nije trebalo ništa zato sam i pitala zašto sad pišu da treba torba za tamo kad mi nije palo napamet ni pit vodu ni mazat se s labelom ni jest niti gledat u mob niti ništa samo sam čekala da prođu bolovi i vidim bebu da je sve ok a tek nakon toga kad dođes u sobu ti trebaju te stvari. Nisam se smjela dignut s kreveta u rađaoni a prije toga kad daju klistir u ri rodilištu moraš se oprat s njihovim nekim sredstvom i daju ti njihovu spavaćicu i njihov ručnik i nisi mogao svoje tako je bar bilo prije a iskreno ni neznam di bi držala tu neku torbicu da ju i imam sa sobom. U svakom slučaju nekako mi lakse to sve njihovo koristit dok si tamo da možeš njima dat da bace prat. 
    .
    Ja sam uzela neke gaćice  obične malo šire u c&a i ful su mi super malo više su i dođu mi negdje do pupka a nije cijena kao trudničke i ful su udobne. 
    .
    Hehe baš me nasmijala kanta za pelene to je to prvo na spisku. Kao nemogu se odlučit što da prvo kupim kao pa eto najprije to. Hehe  🤣🤣 ali nije bed ja se malo šalim a u biti odnekud se mora krenut. Ja isto danas razmišljam kao mogla bi za početak prvo kupit pelene i onda mislim ono wtf od svega 4 mjeseca prije ja cu kao kupit pelene kao da pelena neće biti poslje 🤣🤣🤣🤣

Lonmi
    05. Studeni 2020. 16:40

Cure dajte mi neki prijedlog sta za veceru, vise ne znam sta bi. Ako mi se sta neda u trudnoci onda je to kuhati, a muz dolazi doma i ocekuje nesto za jesti 😂.
    Lijena sam i neda mi se. Sta cete vi? 

MareiKate
    05. Studeni 2020. 16:48

Lonmi

Cure dajte mi neki prijedlog sta za veceru, vise ne znam sta bi. Ako mi se sta neda u trudnoci onda je to kuhati, a muz dolazi doma i ocekuje nesto za jesti 😂.
    Lijena sam i neda mi se. Sta cete vi?

Kod mene je pizza svaki drugi dan 🤣 imam neki recept za brzo tijesto koje je super i samo udaramo po pizzi 🤣 a osim toga, često pravim nešto s lećom ili prokulicama ili špinatom u kombinaciji s njima ili tjesteninom. Ništa drugo mi se ne jede 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.