Ja nosila samo jednu torbu, ne znam ni di je bila za vrijeme dok sam ja bila u radaoni, sestre su ju negdje bile stavile.. i nakon poroda sam iz nje uzela sve za tusiranje i to je to. A na samom porodu ne znam stvarno kaj bi mi moglo zatrebati 😅 Muz je imao mobitel i bocu s vodom koju nisam ni pila na kraju i to je to. Vidim da pisete labelo, pa si zamisljam scenu kao usred trudova si mazem usta lebelom 😂😂 Kuzim poantu, kad ti se usta osuse od napora, zedi itd, al stvarno si ne mogu zamislit da bi mi to bilo neki problem usred sveg drugog sto u tom trenutku prolazim tamo 🙈🙈
Zato sam i napisala, slavni labelo . Ali priznajem, koristila sam ga malo, muž mi je mazao usnice dok je epiduralna djelovala, kad je krenuo show nije mi bilo ni do labela ni do života
. Za box iskreno ne treba zapravo ništa iz mog iskustva, a ni ne smiješ ništa nositi unutra maltene.
NevaEva-jucer nisam ni popila kavu pa je vjerojatno i to imalo utjecaja. Hvala ti 😁
Bebanomoje- hvala ti samo slano i trpam. Slatko moram izbjegavati zbog šećera.
Eri- hvala na savjetu 😁
Cure ja nekako jos nemam nikakve pripreme za porod i bolnicu nekako me to plasi i tjesim se imaaaaa vremenaaa. Mislim da kad se godina okrene da cu krenut panicariti 😂🤔🙄
01.02.2019.kiret. Missed ab
22.8.+💜
Bez mobitela 😂, nedaj Boze. I ja se nadam da cu sve pohvatati i kad mi iz rodilišta kazu. Vec znam da cu sve to sortirati i na kraju ce mi ipak nesto ostati tamo gdje necu moci do toga 😂. Znaci ako nema muza s vodom nema uopce vode za nas? Ni za navlaziti usne 😱. I ocito to sve treba vec doma pripremiti po tim vrecicama i tamo uzimati 🤦♂️. Mah, ljuta sam jedino jer vec sad znam da ce zbog te korone biti neka cudna procedura.
Poslije Nove godine cu i ja poceti dramiti, vec znam 😂. Ja opcenito sve volim puno unaprijed tako da vjerujem da ce moja torba puno prije biti spremna za nedaj Bože situaciju, uvijek i svemu tako, sve organizirano i spremno puno prije kod mene. Jadne jedino ove zene koje sad moraju lezati u bolnici i cekati porod, toga me najvise strah. Samo da i ja bebica budemo dobro i da idemo tamo tek u onom periodu kad ce trebati 🙏
Stvarno to labelo 🤣 na prošlom porodu mi je mogao služiti samo da ga nekom frknem u glavu usred bolova 🤣🤣
O bolovima zelim razmisljati tek kad krenu trudovi 🤣. Ne mogu tu bol ni zamisliti, ne mogu ju s nicim usporediti jos sad.
Imam osjećaj da smo prerano počele o temi sta se nosi u box a šta kasnije u sobu 😂 ima dosta na drugim temama o tome, tako da nemojte paničariti. Kad skuzim kako, priložiti cu tu dokument koji su dijelili na jesenskim bebama, ima popis svega i svačega.
Ajme.. porod.. torbe, BOX??, labelo.. ok, labelo mi očito baš treba na porodu, moram kupit, da ne uzimam ruž i lickam se dok krene.. nema mobitela, nema muža, samo korona, beba, labelo i ja. strah me
A dajte cure, ja sam bas optimistična i nadam se da će se do proljeća smiriti situacija i da će bar u nekim rodilištima dopustiti opet pratnju. Nemojte vec sad paničariti da ćete biti same, ko znam sta će biti za par mjeseci 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji