Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    05. Studeni 2020. 15:00

I ja mislim da je rano, hocemo o tome poslje Nove 😂🤣. Da ne panicarimo vec sad. Mozda moze i sjajilo ili melem 😂🤣. Ma neka je, i ja cu ga uzeti, nek bar usne budu meke i hidratizirane nakraju 😂. 

Gabylola
    05. Studeni 2020. 15:02

Prije 9,5 godina sam nosila sa sobom u rađaonu mobitel, vlažne maramice i malu bocu vode. Sve drugo je bilo u većoj torbi koju sam predala sestrama - ako se sjetite stavite samo skroz na vrh torbe čistu spavaćicu (ako trebate imati svoje), uloške i mrežaste gaćice, tako da sestra ne mora kopati po cijeloj torbi kad vas dovedu u sobu (nisu onda sretne ). Imala sam sreću pa su mi dali da pijuckam pomalo vodu i cuclam kockice čokolade u rađaoni (mm bio sa mnom) - znam da nekima nisu ništa od toga dali . Čak su mi i skunuli pilates loptu da cupkam na njoj jer sam se užasno sporo otvarala - naravno, ja sam ju tražila jer mi je bila iznad glave, nisu bile baš oduševljene ali dr. je odobrio pa su ju skinule i instalirale me na nju . Najvažnije, borite se za sebe - nemojte samo šutiti i trpiti, pitajte i tražite da vam objasne sve što vas zanima! Možda im nećete biti omiljeni pacijent ali neće vas niti ignorirati! To se ne tiče samo poroda, već općenito svih pregleda u trudnoći - sve što nije jasno, odmah pitati jasno i glasno. Jer čitam xy postova po internetu izbezumljenih trudnica, onda svakakvih glupih i pametnih odgovora - a sve se moglo riješiti jednostavnim pitanjem pri pregledu. Nema veze ako je dr. otresit, ko ga hebe , tu je da odgovori i pojasni!
    Eto, malo životnih savjeta hormonalne trudnice...

Gabylola
    05. Studeni 2020. 15:03

Vjerujem da ćemo temi poroda/torbe/potrebnih stvari i sl. proći još 735623427 puta do tremina 

Lonmi
    05. Studeni 2020. 15:05

Sta su tek sad negdje sestre agresivne. Em ta korona, nema ih dovoljno.... jadne mi. 

Petra982
    05. Studeni 2020. 15:09

Fakat imamo još puno palente za pojesti dok dodje do poroda... Polako! Nema smisla razbijati glavu što će i kada biti, još manje paničariti zbog straha od bolova i slično. 
    Nego, kupih hlače u H&M online, jer u Rijeci nema maternity odjela i dođu te hlače, a ona lastika za diva. Mogu ju nategnuti preko grudi. I mislim si, mjenjat ću opet na slijepo pa mi se ne isplati vraćati, a opet su udobnije od onih koje imam. 

Hedwiga
    05. Studeni 2020. 15:16

ma još je rano za finalne pripreme... ja čekam da prođe Božić i Nova godina, a onda lagano krenuti sa pripremama. Zasad sam ipak poklekla i kupila kantu za pelene, totalno neophodno i potrebno , ali moram od nečega krenuti kad većinu već imam

Hedwiga
    05. Studeni 2020. 15:19

netko je spominjao cocoonababy madrac (mareikate možda?), e on me nekako golica već duže vrijeme i stavila sam si ga na popis, samo cijena nadam se nekim popustima za crni petak. bojim se da što ako malac ne bude htio biti unutra, ali baš mi se čini praktično i sigurno.

05. Studeni 2020. 15:23

Ja sam upravo od ikee uzela stolić za prematanje, 600kn, bijeli, meni se sviđa, uzela sam i neki set s 6 bijelih kutijica pa ću si sortirati pelene i robicu. Fora je jer je bijelo i paše se svud pa će kasnije poslužiti za nešt drugo.
    Ne mogu još na porod mislit, moram se prvo veselit bebi 

• Bebanomoje
    05. Studeni 2020. 15:28

Petra982

Fakat imamo još puno palente za pojesti dok dodje do poroda… Polako! Nema smisla razbijati glavu što će i kada biti, još manje paničariti zbog straha od bolova i slično.
    Nego, kupih hlače u H&M online, jer u Rijeci nema maternity odjela i dođu te hlače, a ona lastika za diva. Mogu ju nategnuti preko grudi. I mislim si, mjenjat ću opet na slijepo pa mi se ne isplati vraćati, a opet su udobnije od onih koje imam.

Ja bas danas htjela online narucit tajice i.potkosulje iz h&m-a i pisalo je da zbog trenutne situacije sa koronom zaustavljaju online narudžbe 🥺😡  tako da ću ocito morati jedan dan do arene zg, tamo imaju maternity odjel.

A jel bi ti možda neka krojačica mogla to malo preurediti da ti bude ok?

05. Studeni 2020. 15:33

Bebanomoje

Petra982

Fakat imamo još puno palente za pojesti dok dodje do poroda… Polako! Nema smisla razbijati glavu što će i kada biti, još manje paničariti zbog straha od bolova i slično.

Ja bas danas htjela online narucit tajice i.potkosulje iz h&m-a i pisalo je da zbog trenutne situacije sa koronom zaustavljaju online narudžbe 🥺😡 tako da ću ocito morati jedan dan do arene zg, tamo imaju maternity odjel.

A jel bi ti možda neka krojačica mogla to malo preurediti da ti bude ok?

Nemaju ni pola onog što imaju online. Imaju tajnice, par hlača, potkošulje..i čini mi se najlonke da sam vidjela. Ići ću za vikend vidjet za tajice za sebe pa ako hoćeš pogledam ti da ne dolazis za bzvz. Meni je tu 5 min od stana ali sam planirala isto online uzet jer je ponuda u dućanu nikakva. Jel netko bio u dućanu Mama Nova na Malešnici? Imaju visoke gaće koje idu skroz preko trbuha, meni se to sviđa za zimu xD ali mi se neda ić skroz do tam vidjet jel to liči na nešt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.