Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    blossom
    05. Studeni 2020. 08:51

Da super je to uspoena, mislila sam kad beba dode narucit, a u biti ima se sta i prije pisati...ja neki dan gledala svoju i pokazivala dragom tkz. radosnica 

05. Studeni 2020. 08:59

Bubica1

Ja sam ovdje naručila, nije skup i stvarno je brzo došao, za dva dana sam ga imala.
    https://planner-boutique.com/products/dnevnik-trudnoce-i-bebin-dnevnik
    Super stvar za uspomenu.

Joooj, najrade bi i taj narucila😍😍😍 ali sta ce mi dva😅

pupetta
    05. Studeni 2020. 09:10

Joj kupovne pelene cu ja definitivno, necaci su koristili platnene i proces je meni predugacak i zamoran. Ovako bacis pelenu i nastavis dalje sa zivotom  svaka cast vama koji cete se ipak truditi oko toga 

Baby P 03/21 💙

Bubica1
    05. Studeni 2020. 09:17

Lussi, meni je bilo bitno da je sve na jednom mjestu. Lijepo sve zapišeš u dnevnik, zaljepiš slikice i super.  Tako da je nebitno koji je, pa čak i da u običnu bilježnicu sve upišeš. Bitno da ostane lijepa uspomena. 
    Kad ste već kod pelena, mame s iskustvom, koje su vam najbolje? Čujem da su Pampersice najgore, da najmanje upijaju i da su samo razvikane, a najskuplje. 

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Kontesa1
    05. Studeni 2020. 09:23

Ja sam inače koristila platnene uloške prije nego sam ostala trudna. Radi zdravlja,ekonomičnosti i manje zagađenja. I pokazali mi se super. Pranje nije ništa posebno izazovno,na 95 sve ode. S tim da ih properem na hladno prije. 
     Imam frendicu koja koristi platnene pelene,pokazala mi kako se to radi. Isto mi se sviđa zbog puno prednosti. Planiram počet postupno,za blizance bome ne mogu kupiti sve odjednom. A što se pranja tiče,najmanji problem-nije da idem na potok prat robu🤣 Pa imamo mašinu svi doma. A za platnene pelene puno znači i sušilica. 

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

Lonmi
    05. Studeni 2020. 09:25

Meni rekla doktorica neka se vise krecem, a stvar je u tome da mi se prilikom setanja zna na trenutak javiti takva bol da jedva hodam, svakim stajanjem na nogu zateze me u toj tocki na straznjici. Ma tko ce ga znat. Prosli put me tako zabolilo dok sam se malo sagnula jer sam htjela psa podragati, a zna me i kroz cijeli dan ali lagano. Odmarati cu i lagano setati bez obzira na bol ionako nemam sto drugo, mozda se smiri tamo do 20. tj 😂🙃. Sve je to izdrzivo zbog nasih bebica😊

bebolinka
    05. Studeni 2020. 09:28

Ja sad krećem na pregled 😁😁😁
    Ines htjela sam te pitati posto su naše curke skroz aktivne da li si kad skuzila kad štuca? 😁 moja bas često zna štucat hahahha

pupetta
    05. Studeni 2020. 09:33

Bubica1

Lussi, meni je bilo bitno da je sve na jednom mjestu. Lijepo sve zapišeš u dnevnik, zaljepiš slikice i super. Tako da je nebitno koji je, pa čak i da u običnu bilježnicu sve upišeš. Bitno da ostane lijepa uspomena.
    Kad ste već kod pelena, mame s iskustvom, koje su vam najbolje? Čujem da su Pampersice najgore, da najmanje upijaju i da su samo razvikane, a najskuplje.

Ja nisam jos mama, ali ako ce ti pomoci, najvise preporuka od mamica sam dobila za Babylove i Violeta pelene 

Baby P 03/21 💙

• EmEn9
    05. Studeni 2020. 10:05

Što se tiče pelena naravno da sam i ja bila kupila pampers za početak jer kao to su najbolje a jedva sam čekala da ih potrošim.🤣 Ful često su mi promočile i kad se beba popiša ful smrde jer su pretanke i moras odmah presvuć bebu a bas nije kad si negdje da možeš odmah presvlačit. Uglavnom meni su bile super pelene Libero samo neznam dali ih još ima jer je to bilo prije 8 god zadnji put i bile su super ni po noći mi nisu nikad promočile i još sam uz njih bila ponekad  koristila violetu i bile su mi isto ok. 

Gabylola
    05. Studeni 2020. 10:11

Prošlo je već više od 7 godina kako smo se skinuli iz pelena, ali sjećam se Mullerovih i Lidlovih kao jako dobrih, a povoljnih. Od ovih skupljih Pampers premium (one bijele) i Libero. Dosta tih trgovina daje gratis po rođenju djeteta paket pelena, pa eto prilike da probate više vrsta i usporedite što vam više paše. Također, ne pašu svoj djeci iste pelene - nekima će iste pelene biti top - drugima šrot 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.