Zenice, jedno smijesno pitanje 😂.
U kojem polozaj rezete nokte na nogama? 🤭🤣🤣.
Ja imam visoki krevet i sad sam stavila nogu na nj savinula se i uspjela, ali se jako natiskam za trbuh onda me boli i pritisak mi je 😬. Probala sam sjedeci, ali se isto tiskam, sta cu vec sad muza zaposliti ionako se bojim bilo kome dati da to radi 🤣😂. Nakraju cu ga i za depilaciju moliti dok ni to vise necu moci 🤭😂
Hahha ja imam srece sto sam dosta gipka pa mi nije bed jos nikako, najlakse mi je kad sjednem u turski sjed i stopala prebacim prema sebi gore i skvrcim si prste kako god hocu i radim s njima sve sto treba bez problema 🤣🤔😉
Nea 💗
Usput curke evo moje guzice od neko jutro 🙈😊
https://ibb.co/P5mSh70
Nea 💗
Lonmi nitko mi nije savjetovao sama sam glupaca raspitivala se.U prve tri trudnoce odbila sve,imala bi vise mira da sam i sad nastavila tim tempom.Imam 32 god. nisu to neke godine strasne mnogo zena prvo dite tek tada rodi tako da.Bit ce to sve u redu🙏🏻
Usput curke evo moje guzice od neko jutro 🙈😊
https://ibb.co/P5mSh70
Kod tebe se pravo sve vidi🤩🤩 Trbuscic predivan🥰
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Ines - divan trbuscic, ma ne treba ti kino dok gledas akrobacije svoje curke 🤗
.
Bubica - znaci i tvoja se curica pocela javljat, neka je, hvala Bogu🙏 uzivaj i prati trbuščić👌
.
Lomni - isto, znaci apsolutno isto sam se i ja pitala neki dan za rezanje noktiju😳 kao sto je i Ines napisala i ja sam hvala Bogu dosta gipka, pa mi zasad nije problem, ali za kasnije... a vidjet cemo, valjda tad dolazi ono "u dobru i u zlu"... kad se muz mora dokazati, mada ja nisam u braku😅🤦♀️
.
Ja danas za rucak pohala patlidzan, jedva cekam🤤 smazat cu ga samog. Maloprije secer mjerila, 2 sata nakon dorucka, 4.8... mislim da mozda ovaj aparatic luduje🤔
.
Jedva cekam da se i meni bebica pocne redovito javljat. Mislim da ono od prije su bila crijeva, jer vec danima nisam osijetila, a bila.na uvz-u i beba je supac🥳👌 jos se moram malo strpiti☝️ za to i za spol, joooooj, jedva cekam🥳💕
Lonminitko mi nije savjetovao sama sam glupaca raspitivala se.U prve tri trudnoce odbila sve,imala bi vise mira da sam i sad nastavila tim tempom.Imam 32 god. nisu to neke godine strasne mnogo zena prvo dite tek tada rodi tako da.Bit ce to sve u redu🙏🏻
Ma i ja sam se odmah pocela zamarati s tim testovima, bombardiraju nas s tim reklamama pa pocnes razmisljati onda, a s druge strane znam da cu biti pod takvim stresom ako ga napravim cekajuci rezultate 🙄. Dosta parova mi kaze mi ti uopce nismo razmisljali o tome. Ja nekako vjerujem da je s bebicom sve super, tako da eto sad cu odmah poslje uzv donijeti odluku, nadam se da ce mjerenje dati dobre rezultate, tj. da nece biti nekih sumnji 🙏.
Pa da i ti si jako mlada tako da ni ne savjetuju. Ja vjerujem da su i moja i tvoja beba super 😊, samo da dođe vise taj 03.11. 😂
Ja ne znam kad ce ove mucnine vise proci... Mene nikako d a skroz puste🤮🤮
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Lunica - i mene su opet pocele muciti mucnine, ne cesto kao prije, ali opet se jave sa vremena na vrijeme😏
Ja ne znam kad ce ove mucnine vise proci… Mene nikako d a skroz puste🤮🤮
Užas! I mene zadnja dva dana uneredile skroz.
Meni je trenutno muka jer je pljeskavica koju sam zagrizla bila nedovoljno pecena i cim sam vidla ono malo rozog u njoj zeludac mi se okrenuo 🤮🤮🤮.
To moj muz i njegova termicka obrada 🤦♂️.
A nebi ni smjele jesti takvo meso, nadam se da necu od par grizova dobiti neku bakteriju 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji