Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miki94
    01. Listopad 2020. 14:17

Zene drage, kakve ste vi sve stvari prosle, ja za neke od njih nisam nikad ni cula niti razmisljala o tome, OMG 

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Miki94
    01. Listopad 2020. 14:20

avama

EmEn9

Ninnach hvala ti, zaletit ću se jedan dan pogledat sigurno. Mi bili jučer đir po Rijeci kao idemo samo vidit šta ima i nema ništa nemožeš ništa izabrat. Ja sam isto gledala bebeto po internetu ali kad sam ih vidjela uživo su ful preteška. Pokazivala nam je neka icandy ali meni se ta ne sviđaju i to je to dalje nema izbora i ima peg perego ali mi se kod njih ne sviđa što je sportski dio ful uzak pa ne stane u njega veće dijete nego moras onda kupiti kišobran kolica poslje a to mi se neda. Ja bi da odmah imam sve ok do neke 2-3 godine i gotovo kao što sam prije imala ok kolica i bila su dobra i za vece dijete nisam morala nista kupovati poslje.

U west gateu je najveci izbor za vidjeti kolica. Steta da bema dana beba ove godine zbog korone. Uglavnom bebeto sam imala i kolica su ok, ali su teska i ogromna zauzmu cijeli gepek. Ja sam ih jako brzo prodala. Sada bi kupila npr mutsy nexo ili tako nesto slicno. Kolica koja mogu u lezeci i kad se sklope nisu velika.

A koliko su zapravo odmah potrebna kolica? Ja sam dobila neki savjet da ih ne uzimam odmah, nego mogu to kao i poslije. Na pocetku je potrebno da imam nesto u cemu cu nositi bebu, i to je kao sve, pa sada ne znam. Kako st vi prakticirale?

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Tommyfame
    01. Listopad 2020. 14:32

avama

EmEn9

Ninnach hvala ti, zaletit ću se jedan dan pogledat sigurno. Mi bili jučer đir po Rijeci kao idemo samo vidit šta ima i nema ništa nemožeš ništa izabrat. Ja sam isto gledala bebeto po internetu ali kad sam ih vidjela uživo su ful preteška. Pokazivala nam je neka icandy ali meni se ta ne sviđaju i to je to dalje nema izbora i ima peg perego ali mi se kod njih ne sviđa što je sportski dio ful uzak pa ne stane u njega veće dijete nego moras onda kupiti kišobran kolica poslje a to mi se neda. Ja bi da odmah imam sve ok do neke 2-3 godine i gotovo kao što sam prije imala ok kolica i bila su dobra i za vece dijete nisam morala nista kupovati poslje.

U west gateu je najveci izbor za vidjeti kolica. Steta da bema dana beba ove godine zbog korone. Uglavnom bebeto sam imala i kolica su ok, ali su teska i ogromna zauzmu cijeli gepek. Ja sam ih jako brzo prodala. Sada bi kupila npr mutsy nexo ili tako nesto slicno. Kolica koja mogu u lezeci i kad se sklope nisu velika.

Pa imaju dani beba i trudnica ove godine :) bar je meni tako iskocilo na Babylandu..

Evo jos jednom sam provjerila..
    Dani beba i trudnica,WestGate od 16.10-18.10

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• EmEn9
    01. Listopad 2020. 15:36

Miki moje iskustvo je da kolica trebaju odmah jer su meni odmah trebala  jer npr košara ili jaje od kolica ti treba odmah za uzet bebu iz rodilišta kod nas sad mora biti jaje, ovisi kako u kojoj bolnici, onda meni su obe curke od prvog dana spavale u kolicima tj u košari na kolicima po cijeli dan u dnevnom kraj mene blizu kauča a preko noći sam ih stavljala u sobu u krevetić. Kad ideš na pregled s bebom ti isto treba. I naravno ja sam nakon nekih mjesec dana išla pokušati šetati vani i onda kako ćeš bez kolica a i ako moraš nešto obavit s bebom nemas ju di ostavit tj spustit. Uglavnom meni su super i najvise koristile po doma za preko dana jer kad sam ja u dnevnom.je i beba samnom u dnevnom bila u košari. A opet ako ideš kupovat one mekane košarice, gnijezda i slično to zauzme pola kauča i stalno gledas dal ce netko lupit ili srusit bebu s kauča i nisi nikako na miru ( ja imam djecu vec pa zato uvijek je netko na kaucu) bolje da beba ima svoj mir i da ti možeš na miru ležat bez opterecenja, znas da joj je dobro i udobno u kolicima. To je samo moj stav i iskustvo.

• EmEn9
    01. Listopad 2020. 15:40

I da zaboravila sam napisati i naravno da možeš bebu ako plače malo ljuljati u kolicima da ju odmah ne moraš nosit i na ruke odmah. Onako imam filing da nemam kolica da bi stalno bila beba na rukama. 

• ertzui
    01. Listopad 2020. 16:23

Evo je s prvim djetetom jos nisam bila dovoljno informirana... ali sad za drugo cu definitivno nabaviti nosiljku, za pocetak elasticnu maramu. Ako vas zanima pogledajte na fejsu grupu - Nosenje beba Zagreb (Babywearing Zagreb)  ...mozda ima i za druge gradove, neznam. I imate stranicu - Nosenje beba i djece. Pazite, ko se odluci da provjeri u grupi koje nosiljke su ergonomske nosiljke, da nebi kupile tzv visilice i djetetu naskodili.  Ovo je samo ideja, pa kome pase. Meni ce svakako biti lakse s nosiljkom jer moram letat za prvim djetetom (mali divljak 🙊🙈), a uz guranje kolica to bi bila nemoguca misija...nebi nikad izasla iz stana. 🙈😂

[/ url

• EmEn9
    01. Listopad 2020. 16:38

Ja sam imala  od chica neku nosiljku ali meni to nikad nije trebalo i nisu mi htjele biti u tome i da jos ako zaspe beba unutra nema sanse da ju izvadis a da ju ne probudis. Tako da meni to uopce nije bilo potrebno i nisam ju koristila ali eto ako moras tako za manjim djetetom trčat i hodat mozda i je lakse. 😉

• avama
    01. Listopad 2020. 18:34

Pa kolica bi ja odmah nabavila. Ja sam nakon tjedan dana isla van s 1.bebom. Jaje treba za izlazak iz bolnice i za voznju u autu, a kosaru ja necu kupovati jer to jako brzo prerastu, radije kolica sa lezecim polozajem. I da nosiljku (meni favorit isara the one) obavezno. 
    A napisali su na faceu na stranici dani beba da nece biti u klasicnom obliku kao sajam, vjerojatno ce biti popusti po ducanima u to doba. Steta da nema sajma. Uvijek lijepo izloze novitete i mozes sve vidjeti na jednom mjestu.

Tommyfame
    01. Listopad 2020. 18:54

Cure help!
    Zavrsila sam na hitnoj i u ogromnoj sam panici. 
    Vidjela sam danas da malo krvarim,4+6. Otišla sam na hitnu i dr.naravno nist ne vidi,veli da je prerano za ista da vidi,osim tamne sukrvice.

Poslali su me da izvadim betu,sad cekam sat i pol da dodu nalazi pa da vidimo sto dalje..
    Jel imala koja rano krvarenje a da je ispalo ok?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Tuma
    01. Listopad 2020. 19:06

Tommyfame

Cure help!
    Zavrsila sam na hitnoj i u ogromnoj sam panici.
    Vidjela sam danas da malo krvarim,4+6. Otišla sam na hitnu i dr.naravno nist ne vidi,veli da je prerano za ista da vidi,osim tamne sukrvice.

Poslali su me da izvadim betu,sad cekam sat i pol da dodu nalazi pa da vidimo sto dalje..
    Jel imala koja rano krvarenje a da je ispalo ok?

Nemam iskustva,  prva mi je trudnoća i još sam 5+4 tek, ali zelim ti svu sreću. Jel baš crveno  ili smeđe? Jer ako je smeđe to je stara krv i može biti zakašnjela implantacija. Nadam se da ce sve biti u redu 🙏

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.