Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebanomoje
    01. Listopad 2020. 09:46

Cure, na fejsu su rode objavile tecajeve na koje se mozete prijaviti i slusati online pa si pogledajte ako vas zanima 😊

Bubica1
    01. Listopad 2020. 10:12

Tommyfame i Bebanomoje, puno hvala na info. Definitivno idem onda u Westgate, možda se upeca nešto na akciji. 
    Kod nas trenutno zbog korone nema tečajeva pa će mi ovo super doći. 

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Lala 🌷
    01. Listopad 2020. 10:45

Jutro može li neko da me ubaci na spisak pregleda meni je 23.10. Valjaa to dočekatii 😵😵😵

bebolinka
    01. Listopad 2020. 10:48

Curke jeste čitale onaj članak u 24 sata o trudnici koja je padala u nesvijest tijekom poroda jer joj nisu dali da makne masku sa lica? Znaci jaaaaaa sam tako šokirana i ljuta da to nije normalno, bolesnici 🤬

bebolinka
    01. Listopad 2020. 10:51

https://www.24sata.hr/news/traumaticno-iskustvo-tjerali-su-me-da-radam-s-maskom-svijest-sam-izgubila-par-puta-nakratko-718681

• Elsa
    01. Listopad 2020. 10:53

EmEn9

Ninnach hvala ti, zaletit ću se jedan dan pogledat sigurno. Mi bili jučer đir po Rijeci kao idemo samo vidit šta ima i nema ništa nemožeš ništa izabrat. Ja sam isto gledala bebeto po internetu ali kad sam ih vidjela uživo su ful preteška. Pokazivala nam je neka icandy ali meni se ta ne sviđaju i to je to dalje nema izbora i ima peg perego ali mi se kod njih ne sviđa što je sportski dio ful uzak pa ne stane u njega veće dijete nego moras onda kupiti kišobran kolica poslje a to mi se neda. Ja bi da odmah imam sve ok do neke 2-3 godine i gotovo kao što sam prije imala ok kolica i bila su dobra i za vece dijete nisam morala nista kupovati poslje.

Ja bih ti savjetovala da popratiš kad je Sajam trudnica i beba, bude pred kraj godine, pa su najveći popusti tada u Westgate-u...

• EmEn9
    01. Listopad 2020. 10:55

Cure hvala vam puno. Ako ništa drugo ću ići pogledati ovako bezveze đir po westgate-u i odlučit koja želim koja mi se sviđaju a onda lako naručim na internetu kad bude neka akcija.

Lala 🌷
    01. Listopad 2020. 10:56

Kad je najbolje vrijeme za 4D UZ... I znate li do kada se običnoo radi vaginalni uz meni je toliko neugodan za poludit 😐

• Elsa
    01. Listopad 2020. 10:57

bebolinka

Curke jeste čitale onaj članak u 24 sata o trudnici koja je padala u nesvijest tijekom poroda jer joj nisu dali da makne masku sa lica? Znaci jaaaaaa sam tako šokirana i ljuta da to nije normalno, bolesnici 🤬

Bila sam u par navrata prisutna dok sam ležala u bolnici pričama drugih trudnica koje su zvučale puno gore od stvarne istine...ne kažem da ovo nije istina, ali sve takve članke kojima se prodaju novine uzimam sa zadrškom..nemoj se stresirati bzvz, možda ćeš ti imat potpuno lijepo i pozitivno iskustvo, samo moraš tako razmišljati

bebolinka
    01. Listopad 2020. 10:59

Lala 🌷

Kad je najbolje vrijeme za 4D UZ… I znate li do kada se običnoo radi vaginalni uz meni je toliko neugodan za poludit 😐

4d se radi do 24tog tjedna, ja idem kad budem u 22gom 🤩
    A ultrazvuk su mi preko trbuha počeli raditi u 12tom tjednu 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.