Curke jeste čitale onaj članak u 24 sata o trudnici koja je padala u nesvijest tijekom poroda jer joj nisu dali da makne masku sa lica? Znaci jaaaaaa sam tako šokirana i ljuta da to nije normalno, bolesnici 🤬
Bila sam u par navrata prisutna dok sam ležala u bolnici pričama drugih trudnica koje su zvučale puno gore od stvarne istine…ne kažem da ovo nije istina, ali sve takve članke kojima se prodaju novine uzimam sa zadrškom..nemoj se stresirati bzvz, možda ćeš ti imat potpuno lijepo i pozitivno iskustvo, samo moraš tako razmišljati
A vjerujem da 😏 imaš pravo 🤗
Ninnach hvala ti, zaletit ću se jedan dan pogledat sigurno. Mi bili jučer đir po Rijeci kao idemo samo vidit šta ima i nema ništa nemožeš ništa izabrat. Ja sam isto gledala bebeto po internetu ali kad sam ih vidjela uživo su ful preteška. Pokazivala nam je neka icandy ali meni se ta ne sviđaju i to je to dalje nema izbora i ima peg perego ali mi se kod njih ne sviđa što je sportski dio ful uzak pa ne stane u njega veće dijete nego moras onda kupiti kišobran kolica poslje a to mi se neda. Ja bi da odmah imam sve ok do neke 2-3 godine i gotovo kao što sam prije imala ok kolica i bila su dobra i za vece dijete nisam morala nista kupovati poslje.
Ja bih ti savjetovala da popratiš kad je Sajam trudnica i beba, bude pred kraj godine, pa su najveći popusti tada u Westgate-u…
Ja sam načula da neće biti tog sajma ove godine radi korone,ali nisam sigurna koliko je to tocna info
Curke jeste čitale onaj članak u 24 sata o trudnici koja je padala u nesvijest tijekom poroda jer joj nisu dali da makne masku sa lica? Znaci jaaaaaa sam tako šokirana i ljuta da to nije normalno, bolesnici 🤬
Bila sam u par navrata prisutna dok sam ležala u bolnici pričama drugih trudnica koje su zvučale puno gore od stvarne istine…ne kažem da ovo nije istina, ali sve takve članke kojima se prodaju novine uzimam sa zadrškom..nemoj se stresirati bzvz, možda ćeš ti imat potpuno lijepo i pozitivno iskustvo, samo moraš tako razmišljati
Ja pratim i jesenske bebe jer sam tamo prvo bila i stvarno ima bolnica, npr ta u Splitu, u kojoj se moraju nositi maske za vrijeme poroda. Tako da vjerujem u ovu priču sto kruži. A i da nije istina, općenito su uvjeti u rodilištima užas, vjerujemo da će ovo pokrenut bar malu promjenu ili inicijativu za promjenama.
EmEm, prošla sam par puta pored te trgovine u ŠC Prečko, ali nisam nikad ulazila, znam samo da je uvijek bila hrpa kolica izložena. Ali nisam sad već neko vrijeme bila tamo tako da ti ne mogu garantirati kakva je sad situacija. Ali ako ćeš dolaziti u Zgb i ići u Westgate, ovo je ionako na samom ulasku u Zgb, parking je ispred dovoljno velik, a u Westgateu si za 15 minuta od tamo pa ti neće biti problem obići sve
Curke evo mene s pregleda 17+6 tj, dobila 4 kg od pocetka trudnoce.
Imala vaginalni uzv i preko trbuha.
Sve ok, narucena 21.10. tada cemo raditi kompletno sve izmjere i odrediti tocno spol.
Molim te Miki da me dodas na listu pregleda, a zelim i tebi lijepi danasnji pregledic
Sto se tice vaginalnog uzv, ja sam prvi puta taj imala u ovoj trudnoci-prije su mi uvijek radili uzv preko trbuha..
Meni taj vaginalni nije bas toliko neugodan -bolji mi je nego sami pregled klasični, ali naravno neugodniji nego preko trbuha
Mi imamo kolica od prvog, Peg Perego Book Plus, i jako smo zadovoljni bili s njima. Vozili smo ga malo manje od 3 godine u njima, po svim mogućim terenima i vremenskim uvjetima, nismo nikad kupili manja kišobran kolica. Njihov sportski dio mu nije bio nimalo uzak, čak bih rekla jedan od širih koje sam viđala, a budući da je uvijek bio jako dug, nije ih prerastao ni visinom :). Šogorice imaju PP Ypsi i ta su puuuna uža od naših (sportski dio) pa vjerujem da ih dijete i brže preraste, a druga je imala Bebeto od kojih je brzo odustala i prešla na kišobran jer su bila preteška i preglomazna.
U svakom slucaju vaginalni uzv je macji kasalj sto se tice neugodnosti u odnosu na vadjenje uzorka plodne vode, busenje vodenjaka, stavljanje katetera i sl...
Super za super preglede, to je uvijek highlight tjedna, imam osjećaj da sam kao ptičica nakon pregleda
Meni od 12 tt prešli na uzv preko trbuha, ali svaki put mi i vaginalno izmjere cerviks i "bace" pogled i na bebicu. Zadnji put su mi rekli da mu tako lakše glavicu izmjere. Mene ne boli, nije mi problem, a i u prvoj trudnoći su mi tako radili cijelo vrijeme. Znam da kad bi završili vaginalni dio i pokrili me i prešli na trbušni uzv bi zvali muža da gleda dalje bebu. Sad ne smije i baš je tužan zbog toga
Sortiraj odgovore
Najstariji