Evo i mene s pregleda. Beba se razvija dobro, velika 16cm i odgovara tjednima. Iduci pregled 30.09. 🥰
Evo i mene s pregleda. Beba se razvija dobro, velika 16cm i odgovara tjednima. Iduci pregled 30.09. 🥰
Koliko si trudna sada? Pitam baš jer je moja beba točno 6cm bila sa 17tt
bok cure,
ja danas obavila kombinirani u petrovoj, super mi se sviđa kako su sada organizirani, sve ide puno brže no inače.
ugl, beba je super, 12+1 smo sada, jako je aktivna, spol još ne znamo iako je dr rekao da ima naznaka ali nije htio govorit da ne fula :)
nuhalni je super, čekamo sada 10ak dana za kompletne rezultate.
jesi sigurna da ti je tako bilo?
meni je sada beba 5,8cm u 13tt.
Pozdrav curke cistitke na urednim pregledima, samo neka bebice rastu 😊 sto se tice vaginalnog uzv-a meni on nije nista posebno, vise mi je neugodno kad okrece al nista naspram nekih drugi stvari, vise mi zubar predstavlja problem nego to 🤭 klizma i ostalo sto su cure pisale ne znam nista jer nisam do sada nista iskusila od toga, tako da tek me sve to ceka.
A kad su kolica u pitanju tek tu nemam pojma i stalno citam vasa iskustva da donekle dokucim na sto valja obratiti paznju pri kupovini pa se ni na tu temu ne mogu nadovezati, ali neka cim date neki dobar prijedlog stavljam na popis pa cemo naci nesto sto nam odgovara 👍
Miki94 - ja nikako da se prijavim na listu za preglede 12.10. je moj, ne mogu docekat al eto brzo ce sad to 😊
Tommyfame - ne mogu vjerovati ono sto citam, uzasno mi je zao 😔 drzi se 💪
Nea 💗
jesi sigurna da ti je tako bilo?
meni je sada beba 5,8cm u 13tt.
Tocno 24.9. išla sam na privatni ptegled. Beba je bila 200g i 16cm.ovih 16 cm sam vidjela na sličicama s uzv da piše, a i čitam stalno koliko beba raste po tjednima. Čak je moja po tom malo i veća, više odgovara tjednu iza. Ali ne brine me to, jer su i rekli da su svi parametri u redu. Tako da ne sjećam se kolilo je bila velila s 13tt,ali ako ti kažu da je u redu sve, onda tako i je. Ja sam pitala čisto iz znatiželje jer su mi rekli da bi mi ova beba mogla biti veća od prve, a prva je već imala 4kg i 100g
Koliko si trudna sada? Pitam baš jer je moja beba točno 6cm bila sa 17t
17+2 🙂
Meni su iskreno ta njihova mjerenja kg bebe upitna jer su meni i u prvoj i drugoj (nisam točno sigurna ali mislim 37 ili 38 tjedan ) uglavnom pred kraj bebe bile kao oko 2900 a na kraju prvu rodila ima 4090 kg a druga 4280 kg tako da je meni malo to čudno da u dva tjedna može beba narast toliko a nitko mi nije nikad rekao da su velike bebe. Tako da ja bas tu kg šta mi kažu da ima tj grame za sad hehe ne pratim jako.
Cure,ipak odlazim :(
Beta mi je 7.9,znaci da je biokemijska..
A daj me nemoj zezati...😔😔
Joooj baš mi je žao...drži mi se i ostani pozitivna i vesela!! Već sljedeći ciklus očekujem lijepe vijesti...🙏🏻🙏🏻
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji