Dugo se nisam javljala. Svasta nešto, posao, klinac i trudnoca... ludilo.
Pred 1mj dijagnosticirana mi je dvt, noga... na fragminu
Danas smo vidjeli vrlo aktivnu bebu na uzv, mislim da je dečko 😬
👦2012💙
chi An ti si tek 4 tj? Pa kako si služila da si trudna? Tek bi trebala dobiti mengu…nema šanse da još osjetiš mučnine,ali mooozda neke simptome poput zimogroze, ili metalnog okusa u ustima da…možda ti malo potamne bradavice..zasad toliko,,čekaj još malo, cut ćemo se kad budeš šest plus tjedana😁😁😀pa ćeš vidjeti sto je to🥴
Ja sam 5+6, i još bez tegoba, hvala Bogu 😅 znaci moglo bi početi, jesi ti imala prije 6-og? 😐
Ne,trk sa 7 tjedana je krenulo..
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
chi An ti si tek 4 tj? Pa kako si služila da si trudna? Tek bi trebala dobiti mengu…nema šanse da još osjetiš mučnine,ali mooozda neke simptome poput zimogroze, ili metalnog okusa u ustima da…možda ti malo potamne bradavice..zasad toliko,,čekaj još malo, cut ćemo se kad budeš šest plus tjedana😁😁😀pa ćeš vidjeti sto je to🥴
Ja sam 5+6, i još bez tegoba, hvala Bogu 😅 znaci moglo bi početi, jesi ti imala prije 6-og? 😐
Ja sam negdje oko 6og tjedna saznala da sam trudna, nikakve simptome nisam imala, osim sto mi je kasnio ciklus, i bas sam tih dva tri tjedana bila u fazonu kao da nisam trudna, i negdje oko devetog tjedna sam vidjela da su mi bradavice postale tamnije i osjetljive na dodir, odjednom su nekako postale tvrde..
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Cure moje, ja sam cini mi se do prije desetak dana bila u fazonu jos nemam trudnicki stomak, samo ovaj svoj svakodnevni i odjednom samo kao da je porastao, ma to se desilo nevjerovatno brzo, sad bas kad legnem vidim kako se uoblicio i porastao, sve mi se sa pupkom sjedinilo, postao je izuzetno tvrd i nekako mi bas pocinje bit tesko vladati s njim. Valjda se brzo desila ta promjena, pa ce mi trebati vremena da se naviknem. I jos ti bolovi i rastezanja, fakat mi onaj raniji period trudnoce dodje laksi, iako za ovo tromjesecje kazu da je uzivancija
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Cure moje, ja sam cini mi se do prije desetak dana bila u fazonu jos nemam trudnicki stomak, samo ovaj svoj svakodnevnii odjednom samo kao da je porastao, ma to se desilo nevjerovatno brzo, sad bas kad legnem vidim kako se uoblicio i porastao, sve mi se sa pupkom sjedinilo, postao je izuzetno tvrd i nekako mi bas pocinje bit tesko vladati s njim. Valjda se brzo desila ta promjena, pa ce mi trebati vremena da se naviknem. I jos ti bolovi i rastezanja, fakat mi onaj raniji period trudnoce dodje laksi, iako za ovo tromjesecje kazu da je uzivancija
Meni je def najgori ovaj prvi period dok su mucnine, drugo tromjesečje je ako je sve u redu najljepše,pa cak i sve do 36 tjedna kad krenu ona završne tegobe, i češći pregledi.ja redovno i presisam termin tako da ono veselo
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Drage moje, svima Vam želim dobro jutro.
Novim curama čestitke!
Miki, ja ću ući sad u 17 tjedan, trbuh mi je narastao u 5 dana, ne lažem. Nevjerovatno. A isto do tada ništa.
Tamođer stalno imam neka boluckanja nešto kao pred mengu slično jeli to normalno? To je valjda rastezanje?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Drage moje, svima Vam želim dobro jutro.
Novim curama čestitke!
Miki, ja ću ući sad u 17 tjedan, trbuh mi je narastao u 5 dana, ne lažem. Nevjerovatno. A isto do tada ništa.
Tamođer stalno imam neka boluckanja nešto kao pred mengu slično jeli to normalno? To je valjda rastezanje?
Ružice, od sada pa nadalje je sve rastezanje, jer drugo tromjesecje je ipak period ubrzanog rasta bebe, tako da je to sve normalno dok bas ne zaboli nekako jace i duze vremena. Tada bih se ja zabrinula, a ovako dok samo steze, a ne pravi mi ogroman problem, to je sve okej, jer tako ocito treba da bude :)
.
Lunica, slazem se da neko ima problem sa mucninama, i povracanjem, to zna izmoriti covjeka stvarno, sreca pa nisam prosla taj period, zato sada ta zatezanja i boluckanja me muce, valjda me sad docekalo
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
chi An ti si tek 4 tj? Pa kako si služila da si trudna? Tek bi trebala dobiti mengu…nema šanse da još osjetiš mučnine,ali mooozda neke simptome poput zimogroze, ili metalnog okusa u ustima da…možda ti malo potamne bradavice..zasad toliko,,čekaj još malo, cut ćemo se kad budeš šest plus tjedana😁😁😀pa ćeš vidjeti sto je to🥴🥴
Skužila sam da sam trudna jer smo radili na bebi godinu i 2 mj...naučila sam osluškivati tijelo...ciklusi su mi 26d...8 i 9dpo sam imala vjetrove i podrigivanje..što nije uobičajeno za mene...ne sjećam se da sam ikad podrignula sama od sebe onako odjednom...
10dpo sam već imala sjenu na testu koja je svaki dan tamnila...i 12dpo sam cijeli dan imala tupu bol u stomaku sa povremenim probadanjem...
Na dan kad sam trebala ne dobiti, debeli + se pojavio odmah na testu...
Uz to sve mjerim i bazalnu i temp mi je oko 37...
Nisam rekla da imam mučnine ili više ikakve simptome...zato sam i pitala kada su vam počele mučnine? Osim povremenog blagog probadanja nemam nikakvih simptoma...pa pitam kada kreću 😁
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
chi An ti si tek 4 tj? Pa kako si služila da si trudna? Tek bi trebala dobiti mengu…nema šanse da još osjetiš mučnine,ali mooozda neke simptome poput zimogroze, ili metalnog okusa u ustima da…možda ti malo potamne bradavice..zasad toliko,,čekaj još malo, cut ćemo se kad budeš šest plus tjedana😁😁😀pa ćeš vidjeti sto je to🥴🥴
Skužila sam da sam trudna jer smo radili na bebi godinu i 2 mj…naučila sam osluškivati tijelo…ciklusi su mi 26d…8 i 9dpo sam imala vjetrove i podrigivanje..što nije uobičajeno za mene…ne sjećam se da sam ikad podrignula sama od sebe onako odjednom…
10dpo sam već imala sjenu na testu koja je svaki dan tamnila…i 12dpo sam cijeli dan imala tupu bol u stomaku sa povremenim probadanjem…
Na dan kad sam trebala ne dobiti, debeli + se pojavio odmah na testu…
Uz to sve mjerim i bazalnu i temp mi je oko 37…
Nisam rekla da imam mučnine ili više ikakve simptome…zato sam i pitala kada su vam počele mučnine? Osim povremenog blagog probadanja nemam nikakvih simptoma…pa pitam kada kreću 😁
Meni su krenule oko 6 tjedna, sad sam 11+3 i sad se lagano smiruju, ali su i dalje prisutne. A ako nije muka, onda je zgaravica 🙆♀️🙆♀️ a o odlascima na wc da ni ne pricam, zatvor uzasan. Napuhana ko zaba! Imam osjecaj kao da sam 10 kila dobila u 4 dana... Al sve je to podnosljivo, bitno da je s bebom sve ok 🙏🙏
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji