Lala, ja sam jedno vrijeme prestala sa Almagea Prenatalom jer mi je izazivao uzasne mucnine. I onda sam htjela prec na Novalac, ali mi je dokt rekao da ga ne uzimam da bi mi i od njega moglo biti mucno s obzirom da se zalim na to, nego da predjem na Elevit Prenatal. Tako da sam nekih tjedan dana bila bez vitamina prije nego sam se s njim posavjetovala i pitala sam ga je li to puno bez vitamina i on mi se samo blago nasmijao i rekao da moramo razumjeti da je to dodatak prehrani samo i da se vaznije hraniti pravilno nego ih uzimati. E sad... to je njegovo stajaliste 🤷♀️
Bubica1, daaa da je barem malo cesce. Trudim se misliti pozitivno, ali psiha je to kako si rekla... ne mozes pobjec od sebe same 🤷♀️ vjerujem da je svima sve ok. 🧡
Lala, ja sam jedno vrijeme prestala sa Almagea Prenatalom jer mi je izazivao uzasne mucnine. I onda sam htjela prec na Novalac, ali mi je dokt rekao da ga ne uzimam da bi mi i od njega moglo biti mucno s obzirom da se zalim na to, nego da predjem na Elevit Prenatal. Tako da sam nekih tjedan dana bila bez vitamina prije nego sam se s njim posavjetovala i pitala sam ga je li to puno bez vitamina i on mi se samo blago nasmijao i rekao da moramo razumjeti da je to dodatak prehrani samo i da se vaznije hraniti pravilno nego ih uzimati. E sad… to je njegovo stajaliste 🤷♀️
Bubica1, daaa da je barem malo cesce. Trudim se misliti pozitivno, ali psiha je to kako si rekla… ne mozes pobjec od sebe same 🤷♀️ vjerujem da je svima sve ok. 🧡
Meni baba kaže gdje su prije vitamini bili dok smo mi trudne bile 😂😂
Lala, ja sam jedno vrijeme prestala sa Almagea Prenatalom jer mi je izazivao uzasne mucnine. I onda sam htjela prec na Novalac, ali mi je dokt rekao da ga ne uzimam da bi mi i od njega moglo biti mucno s obzirom da se zalim na to, nego da predjem na Elevit Prenatal. Tako da sam nekih tjedan dana bila bez vitamina prije nego sam se s njim posavjetovala i pitala sam ga je li to puno bez vitamina i on mi se samo blago nasmijao i rekao da moramo razumjeti da je to dodatak prehrani samo i da se vaznije hraniti pravilno nego ih uzimati. E sad… to je njegovo stajaliste 🤷♀️
Bubica1, daaa da je barem malo cesce. Trudim se misliti pozitivno, ali psiha je to kako si rekla… ne mozes pobjec od sebe same 🤷♀️ vjerujem da je svima sve ok. 🧡
Meni baba kaže gdje su prije vitamini bili dok smo mi trudne bile 😂😂
E pa da!! Ja se nekako uvijek s tim tjesim. 😅 pomislim samo kako je prije bilo pa su se djeca radjala zdrava. Mada su se prije hranili puno puno zdravije nego mi danas, ali mozemo se potruditi paziti na hranu... a tu i tamo malo se "prevariti" i ispuniti si zelju 🥰
Lp svima! Prijavljujem se na temu. Trenutno sam 7+3 tt. Moja druga trudnoća, imam punih 40 pa sam malo u panici/strahu. Zasad je sve u redu bilo na 1.pregledu/uzv sa 6+2 tt. Idući čekam do 19.10. i ludim od brige...
Od simptoma imam mučnine i konstantan umor, ali s obzirom na terapiju (duphaston + utrogestan, IVF trudnoća) nije ništa neočekivano.
Termin mi je 16.5. ima li još koja trudnica koja mi je blizu terminom?
Sto se tice vitamina, ja sam dobila recept za vitamine i za omegu, ali je doktorica rekla, da postoji mogucnost da se od toga krenem naglo debljati, i kaze ako dodje do toga, ti ih prestani piti. Tako da, vidim da vecina ili preskace, ili uzima samo odredjeni period. A fakat je moguce da pojedine trudnice zbog tih vitamina pocnu vise jesti i zato dobiju veliki broj kilograma.
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
PREGLEDI 09. MJESEC
Fancy 29.09.
Kiki989 29.09.
Deleted user 30.09.
10 MJESEC
Miki94 01.10.
Lusi 06.10.
Ninnach 06.10.
Bebolinka 07.10.
Bubica1 07.10.
J3ll3na 07.10.
Ruska1986 08.10.
Korra 09.10.
Deicadee 13.10.
Bebolinka 14.10.
Ruza11 14.10.
EmEN9 19.10.
Gabylola 19.10.
Bebolinka 22.10.
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Zdravo Gabylola, čestitam na plusicu, i zelim ti urednu trudnocu :) U nastavku su svi nasi termini :) Imas jednu mamu kojoj je termin dan poslije tvog :D
.
.
🦩🐝PROLJETNICE 2021.🦋🦩
VELJAČA
Ines 19.02. ❤️/Požega
Miki94 21.02. ❤️ / Doboj I. -BiH
Lilika 23.02. 💙 Decko/VU
Bebolinka 24.02. ❤️/Pula
Emmie 24.02. 💗 Cura/London
Malamarelica 27.02. 💙 Decko
Hedwiga 27.02. ❤
Korra 28.02. 💙 Decko/Osijek
OŽUJAK
Ninnach 02.03. 💗 Cura/ZG- Vinogradska
Zabica 06.03. ❤
EmEn9 08.03. 💙 Decko/Rijeka
MareiKate 08.03. ❤️/ZG- Sv. Duh
Saramala 08.03. ❤️/DU
Pau24 09.03. <3
Fancy 10.03. 💗 Cura/Sarajevo
MissGraz 10.03. ❤️/ST
Blossom 11.03. ❤️
Katy1503 11.03. ❤️
Ana_mb 12.03. 💙/Zabok
Deicadec 13.03.❤️
Bubica1 16.03. ❤️/Varaždin
Bajo 18.03. ❤️/ST
Busybee 19.03.❤️/ZG
Ruza11 19.03. ❤️ /Pula
Tonkica1 19.03. ❤️/ZG - Merkur
Bebanomoje 22.03. ❤️/ZG - Sv.Duh
Mea 26.03. ❤️/Sarajevo
Pupetta 28.03.❤️
IneskaZg 29.03.❤️/ZG
TRAVANJ
Duga89 01.04. ❤️/ST
Elsa 08.04. ❤️/ZG
Kona13 11.04 ❤️/Preko Bare
Leptir30 11.04.❤️
Avama 15.04. ❤️
Girl1234 15.04. ❤️/ZG
Jagodica123 15.04. ❤️/ZG
Lala 15.04.
Momof3 16.04. ❤️/Pula
Ruska1986 18.04. <3
Martha 20.04. ❤️
Mateja91 22.04. ❤️/ZG
ElmaM 23.04. <3
Erika33 27.04. <3
Anna0410 28.04. <3 / Varaždin
SVIBANJ
J3ll3na - 01.05.
Krisi123 03.05. ❤️
Deleted user 05.05.❤️
Ivanaa33 05.05. ❤️
Gabylola 16. 05. <3
Buducamama2021 17.05. <3
Blackie97 27.05. <3
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Evo i mene, nisam duuugo pisala (redovno sam čitala), ali i kod mene neko ludo razdoblje- posao, dijete, vrtićke viroze i gužva općenito... Mi smo saznali da nam stiže dečko, ovaj tjedan smo obavili pregled, malac je super, ima skoro 260 g i vrlo je aktivan, kaže dr. da će mi biti veselo ako takav bude i kad se rodi . Dobro pa imamo iskustva s prvim istim takvim, spremni smo
Mlati i boksa već poprilično, čak ga i muž osjeti.
Pričale ste o šećeru, meni je na prvom vađenju krvi bio povišen, slali me odmah na ogtt gdje mi je opet prva vrijednost bila malkice povišena (5,1, a trebao bi kao biti ispod 5,1), pa za mjesec dana moram opet ponoviti ogtt, a u međuvremenu dijeta i paziti.
Što se tiče muža na porodu, razumijem obje opcije, ali ja sam da bude uz mene, nadam se samo da će moći i da će biti dopušteno. Znam koliko mi je značilo što je uz mene prvi put, odlično se ponašao, pazio na mene, ispitivao doktore i sestre o svemu što mi rade, pričao sa mnom i tjerao me da se koncentriram dok sam se ja gubila tko zna gdje... a kad je bio izgon, dobio je stjecajem okolnosti mjesto odmah iza doktora i pogled na predstavu iz prvog reda . Čak mu je i to bilo super, sav je bio oduševljen, a niti ne želim znati kako je to sve izgledalo i što je sve zapravo vidio
. Prerezao je vrpcu, slikao nas, bili smo skupa skoro 2 sata (a meni se činilo 10 minuta
), ma neprocjenjivo nam je to bilo. Sad razmišljam o promjeni bolnice, valjda će bar neka dopustiti tada. Mada me frka i gripe jer i tada znaju zabraniti, ali otom-potom, razmišljat ću o tome dogodine
I mene zadnjih tjedana ubijaju ti ligamenti i rastezanja, bude baš neugodno, jaki pritisak, kljukala sam se s ekstra dozama magnezija i puno mirovala i ležala. Čak mi je i ležanje smetalo, ma sve mi je smetalo, ali srećom sve je ok- ja sam ok, zatvorena, bebač ok, ali da je ugodno i lijepo- nope...
i j mrzim čekati preglede, zadnji tjedan pred pregled mi je uvijek najgori, sad sam fantazirala da sam se sigurno počela otvarati od tih bolova i pritiska u trbuhu... nikad mirna, smirim se kad rodim, a do tada... najradije bih prespavala sve i probudila se pred porod, nije za mene uživanje u "blaženom" stanju
Gabylola, dobrodošla i čestitam na plusiću.
Deleted user, sretno danas na pregledu, javi nam se s novostima.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji