Pozdrav djevojke, bila sam u grupi lh trakice…neki dan smo otkrili + pa bih se priključila u ovu grupu iako sam rana trudnica 🤗..termin bi mi trebao biti 9.6.
Prvi pregled imam 16.10.
Brođankoooo moja 🥰🥰🥰 pa cestitaaam tiii :)
Eto sad moj bratic ima dvije trudnice u razmaku par dana haha
Kako se osjecas? Ja sam danas 4+4, pregled mi je 19.10 ea ocekivani termin 4.6 na moj rođendan ❤❤
Jaooo pa show!! Pa predobroo...bas smo mali razmak...ja sam 3+6 danas...jucer je bio datum za ne dobiti, a testovi su mi pozitivni od 10dpo...
Ma ja se ne bih bunila ni da rodim za tvoj rođendan! 😁😁
Pricaj mi o simptomima... moji nisu bili nesto posebni...ali drugaciji i primjetni...samo mi je to sve nekako kratko trajalo, sad se osjecam normalno...
url=https://lilypie.com]
Pozdrav djevojke, bila sam u grupi lh trakice…neki dan smo otkrili + pa bih se priključila u ovu grupu iako sam rana trudnica 🤗..termin bi mi trebao biti 9.6.
Prvi pregled imam 16.10.
Kako se osjecas? Ja sam danas 4+4, pregled mi je 19.10 ea ocekivani termin 4.6 na moj rođendan ❤❤
Jaooo pa show!! Pa predobroo…bas smo mali razmak…ja sam 3+6 danas…jucer je bio datum za ne dobiti, a testovi su mi pozitivni od 10dpo…
Pricaj mi o simptomima… moji nisu bili nesto posebni…ali drugaciji i primjetni…samo mi je to sve nekako kratko trajalo, sad se osjecam normalno…
hahha da :) ja nisam radila test prije 12dpo.. napisala sam u LH trakicama sve pa pročitaj hahha baš show
sad trenutno me samo cicke ubijaju i tu i tamo menga grčevi.
Piješ folnu?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Prvi pregled imam 16.10.
Jaooo pa show!! Pa predobroo…bas smo mali razmak…ja sam 3+6 danas…jucer je bio datum za ne dobiti, a testovi su mi pozitivni od 10dpo…
Pricaj mi o simptomima… moji nisu bili nesto posebni…ali drugaciji i primjetni…samo mi je to sve nekako kratko trajalo, sad se osjecam normalno…
hahha da :) ja nisam radila test prije 12dpo.. napisala sam u LH trakicama sve pa pročitaj hahha baš show
Piješ folnu?
Pijem folnu...i vec za vikend smo kupili prenatale, ali mi je jucer doktorica rekla da ne pijem prenatal nego samo folnu...da prenatal uvodi od 12 tj...
Bas to sam htjela pitati ovdje jel to tako normalno? Jer sam bas dosta citala da se prenatali uzimaju od prije zaceca i dalje...
Prvi pregled imam 16.10.
Piješ folnu?
Pijem folnu…i vec za vikend smo kupili prenatale, ali mi je jucer doktorica rekla da ne pijem prenatal nego samo folnu…da prenatal uvodi od 12 tj…
Bas to sam htjela pitati ovdje jel to tako normalno? Jer sam bas dosta citala da se prenatali uzimaju od prije zaceca i dalje…
Pa ja zvala bratica veli on prva 3mj.samo folnu,nista drugo..pitala danas svoju gin i ona veli da samo folnu pijem pa ćemo se dogovoriti sto cemo dalje kasnije :)
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Ee super super!! Hvala na informaciji...jer smo htjeli traziti i drugo misljenje...pošto mm ne prepušta ništa slučaju 😁
Pročitala sam ti post, ti si baš školske simptome imala...haha...ja sam 8dpo počela podrigivati...i vjetrove i nadutost 8 i 9dpo...12dpo sam imala grčeve cijeli dan...a sad samo povremeno me žigne malo i ništa više...
Tuma, javi se sutra nakon pregleda. Bit ce sve ok 🥰
Budem, hvala🥰
Tuma dok mi je napameti, pitaj odmah kod endokrinologa gdje da vadis TSH kroz cijelu trudnocu, jer meni je receno da je najbolje i najtocniji rezultat onaj koji se napravi na nuklearnoj na Rebru. Jer u razlicitim labosima ces dobiti razlicite podatke pa da te buni to. U istom danu mozes vaditi u dva razlicita labosa i dobit ces dva razlicita rezultata.
Odlično, hvala puno na pomoći. Pitat ću to sutra. Malo sam se opustila i smirila, drago mi je da sam na svoju ruku otišla to ranije izvadit🙏
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ertzui - slazem se u potpunosti, dijelimo isto misljenje 👍
Nove cure cestitke i dobro nam dosle 🤗
ElmaM - uff da to je definitivno od sjedenja 😏 ja ne radim, ali znam po sebi mene boli cim sjedim duze od 4-5 sati. Zato sam si napravila ritam da odradim jutro po kuci sto imam do rucka, pa poslije rucka malo legnem da odmorim, pa onda taman oko pola 3 kad muz dode opet malo nesto radim pa opet legnem i tako uglavnom kroz dan. Znaci ako nekoliko sati radim ili sjedim da onda bar pola sata legnem i odmorim i to mi pase. Mada eto meni su krenuli bolovi u cijelom trbuhu zbog rastezanja kruznih ligamenata i kud jos se ova moja unutra okrece zna biti bas neugodan osjecaj, ali to je normalno. Kazem probaj si napraviti nekakav ritam ako mozes.
Nea 💗
Ines, i kod mene ista situacija sa bolovima, tako da ElmaEm nemas brige. I ja na poslu sjedim 8h, i vjeruj da mi je pravo osvjezenje kada odem do wc, tih par minuta. Stomak me ponekad steze, imam osjecaj da ce mi skociti na vrat😁 Navece me zna ukociti cijelo podrucje, pa kada se okrecem i ustajem cesto imam osjecaj kao da sam upravo sva isjecena po dnu stomaka, i obavezno se drzim rukom za stomak dok ne popusti. Ligamenti se opasno rastezu, zna biti neugodno, zato ko god je doma super mu je jer moze kombinovati kretanje i sjedenje. :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Cure, molim vas savjet/pomoc, preveliki sam panicar.
Naime, prosli tjedan sam zavrsila kod ginekologice jer sam imala svijetlo smedu sluz na wc papiru. Pregledom je sve bilo ok, nema hematoma, nema polipa, bebi srceko lijepo kuca. Rekla mi ginekologica da je to kao moguce pucanje kapilara, bebica se gnijezdi. I sad ne bi bila ja, kad ne bi svaki dan kao detektiv pod povecalo gledala wc papir nakon mokrenja.
Svaki drugi dan nadem malu svijetlu smedu tockicu na wc papiru. Nemam bolova sad nekih, osim nekad malo kao mali grcevi, ali to kratko traje i ne boli.
Ginekologica mi nije dala nikakve lijekove, a ja cu do pregleda umrijeti od brige dali je sve ok.
Da li ste se vi susretale s tim?
Danas sam trudna 8+2
Bok😀 ja ti taj iscjedak, uz prekide, tjedan dana ništa, pa je do jutro opet, pa 5 dana ništa pa opet… Imam od 5 tjedna trudnoće. Danas sam 10 tjedana. Prva 3 puta kad mi se to desilo trcala dr. Ništa, pucanje kapilara, beba se gnijezdi. Onda više nisam trcala dr jer mi vec bed bilo. Sve dok nema svježe krvi i bolova, je kao ok. Eto, danas bila na kontroli, sve super, kazem joj da opet imala neki dan iscjedak,beba se gnijezdi, i kak se gnijezdi pukne kapilara.
Oh, odmah mi lakse… Jer ja sam vec luda… Mislim nema bolova, malkice koji grc, ali da ne pazim i ne osluskujem tijelo, ne bih ni skuzila.
Jesi dobila kakvu terapiju ili kao i ja nista?
Nikakvu terapiju jer nema hematoma, nema polipa, ništa. Eto, samo to, beba se gnijezdi 😀
Jesmo mozda kod iste ginekologice privatne u Zg? 😊
Ja sam kod socijalne 😀
PREGLEDI 09. MJESEC
Deleted user 30.09. Sretnooo 🙃
10 MJESEC
Miki94 01.10.
MissGraz 02.10.
Lusi 06.10.
Ninnach 06.10.
Girl1234 06.10.
Bebolinka 07.10.
Bubica1 07.10.