Hey cure 😊
Moj pregled je danas prosao dobro, sve je dobro i bebac napreduje 💚 iduci pregled mi je 9.10.
Cure sto pisu da imaju iscjedak i svrbez...svrbez i nelagoda su definitivno gljivice i jos pogotovo ako pijes antibiotike gljivice se bolje mogu razviti jer antibioticima ubijas i svoje zdrave bakterije koje drze ravnotezu. Ja sam imala bakterije u urinu i nekih 8 dana sam pila antibiotike i uz njih sam koristila probiotike vaginalete Lactogyn...naravno prvo se najbolje posavjetovati sa ginekologom sta je najbolje za vas u tom slucaju.
Gljivice su obicno prirodno prisutne zajedno sa zdravim bakterijama...i dok god su te bakterije u vecem broju gljivice se ne mogu razmnoziti, ali cim se ravnoteza poremeti...eto ti svrbeza i nelagode 😔
Iscjedak ako nije promijenio boju, ako je bjelkast i nema miris...vise manje je to normalno, pogotovo u trudnoci kada zna biti pojacan.
Eto nadam se da to nekome pomaze 😊
Sto se tice FB grupe ja nemam nista protiv, pa sad kako odlucite 😊
Cestitam ostalima na dobrim pregledima i potvrđenim trudnicama ❤
Moram priznati da otkako nas je sve vise, sve mi je teze pratiti tko je gdje i sto, tako da sorry ak nekog preskocim 😏 pogotovo sto sam na forumu preko moba pa mi je nekad dosta nepregledno plus jos baby brain i ne mogu nista zapamtiti 😄 kaos totalni 😁
Listica da mozemo znati ko je na pregledu…cure koje su nove javite termine 😄 i cure koje znaju kad im je pregled da dodamo na listu 😊
Meni je 23.09. Pregled
I ja ostajem ovdje, facebook mi je definitivno prenaporan!
Cure zanima me ispada li Vam kosa, meni vec mjesec dana da to nije normalno.
Neznam jeli od trudnoce jer mi i inače ispada u ovo doba godine opadala uvijek, ali bome ne ovako...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Cure moje evo da se napokon javim dan mi je uhhh kaos. Prvo cestitke svim novim curama i dobro nam dosle 🤗🤗
Moj pregled je prosao super, bebica raste, sve okej, cini se da nas ceka curka 😊🙈 ali svakako planiramo ici privatno da mi muz moze biti na pregledu sa mnom, pa cemo potvrditi za sigurno 👍
Bebica je sve aktivnija i evo i sada luduje, osjetim ju u bilo kojem polozaju cak i prilikom stajanja ili dok sam u pokretu pa sad vec znam da je to ona.
Sto se FB- a tice nemam ga i ne korsitim preko 10 god niti planiram..prema tome ostajem ovdje, tko zeli neka ide, meni ne smeta ni sto nas je ovako punoo, screenshotam si sve por na koje zelim nesto reci i onda samo pisem i nema mi sto izostati 👍a fejs nikad nisam voljela bas 🙄
Sto se glavobolja tice, ja sam primjetila da cim ne pijem dovoljno vode da mi onda krene, iako inace pijem bas dosta vode ali zna se desit da je to zbog obaveza i zaboravim i odmah osjetim. Mada se zna desit i tijekom promjene vremena, hvala Bogu inace nemam problema s time pa vec otprilike znam zbog cega je. Kad bas ne mogu izdrzati popijem Lupocet i to je to, ne valja trpit nista jer samim time i beba trpi.
Nea 💗
Ružica kosa mi je sada gušća nego prije, ali očekivam da će mi sve to opasti poslije poroda🤷🏻♀️
I ja ostajem ovdje, facebook mi je definitivno prenaporan!
Cure zanima me ispada li Vam kosa, meni vec mjesec dana da to nije normalno.
Neznam jeli od trudnoce jer mi i inače ispada u ovo doba godine opadala uvijek, ali bome ne ovako…
Meni opada dosta i bas sam razmisljala da pitam dr jel to ok jer sam cula toliko prica da u trudnoci kosa me opada nikako al da zato poslije poroda bude haos. Nadam se da cu zbog ovog opadanja sada biti postedjena te faze nakon poroda 🙄
Not that fensi, ekšli..
Ma i ka sam to čula ali po internetu čitam da i nije svima baš tako, ovisi od osobe do osobe. Meni je cijela kuća već mjesec dana prepuna dlaka. U enormnim količinama. Počela sam piti prenatale nadam se da će pomoći.😏
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ja sam isto da ostanemo ovdje.
Cure htjela sam pitat mogu li vadit krv i urin što me gin poslala ako sam upravo prošla neku gadnu prehladu? Bojim se da će mi nalazi bit loši. Idući tjedan idem na pregled,ne znam koji dan točno,sestra će me negdje ubaciti.
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Meni se kosa skroz prorijedila i grozna je. U subotu idem frizerki ali ne znam sta ce mi uoće odrezat jer sam koma. Inace ima puno članaka na netu o opadanju kose ili u trudnoći ili nakon poroda. Tako da je to normalna pojava zbog hormona.
Sortiraj odgovore
Najstariji