Mom, evo nakon vizite nista posebno, opet ctg opet kontroliraju nalaze, pa valjda sad to cekam. Sad sam vec navikla na ovu sobu, nije strasno. Ali isto se nadam da ce bit bolji nalazi da cu moc za par dana doma. Hvala sto mislis na mene 😘
https://ibb.co/ypKssgw
Mi smo sutra 35 istoo 🤗
Idemo prošetat do HZZo otvorit porodiljni, došlo je i to brzo bome 🙈
Joj ja sam dekicu onu minky kao kupila u waikikia, 35 kuna koštala, a mekanaa sa onim ispupčenim točkicama juj 🤭
https://ibb.co/ypKssgw
Mi smo sutra 35 istoo 🤗
Idemo prošetat do HZZo otvorit porodiljni, došlo je i to brzo bome 🙈
Joj ja sam dekicu onu minky kao kupila u waikikia, 35 kuna koštala, a mekanaa sa onim ispupčenim točkicama juj 🤭
Divna😍
I da kad sam već skužila da sam 35 tjedan evo jedne slikice da obilježimo 🙂
https://ibb.co/k9tgyLr
🤩🤩🤩🤩🤩 Divnooo :)
.
Mokrenje prije pregleda - sestra uvijek kaze da idem ak moram i mislim da sam bila 1x ali ne volim ic na wc u ambulantama i bolnicama tak da je meni cerviks uvijek mjeren s punim mjehurom 😅 nitko me nije opomenuo, sad cu pazit bolje. Moj ginekolog je rekao da je normalna duljina izmedju 3 i 4cm, za moje godine i formu blize 4, ja sam imala 43mm prvi put, poslije nista nisu rekli. Mozda je ispao veci radi mjehura 😂 ali nije sigurno narasao jer se cerviks, vrat maternice, ne moze produljiti, moze se samo krivo izmjeriti, bar tak kazu dr.na internetu, nisam svog pitala nikad.
Nas dok dodemo i izmjerimo tlak i vazemo se uvijek posalje s casicom i trakicom u wc 🤣 i onda ak dugo cekam jos odem piskit prije pregleda jer si nekad mislim da cu se tamo upiskit🤣🤣
Joj, cure, moj san od sinoc 😂😂😂 Sanjam da sam rodila i beba je bila predivna. Ali ja sam kao jucer rodila i danas vec navecer idem van. I svi me pitaju kakav je porod bio, ja kazem da nemam pojma jel me boljelo ili ne, dali su mi neke tablete i niceg se ne sjecam 😂😂 al reko ocito je bio lagan kad sam vec vani! I donese se neka rakija i ja se mislim dal ja smijem to sad popit il ne kad dojim 🤔 u tom trenu neko mi donese bebu i ja se mislim pa sta je s njenim pupkom, ja to nisam provjeravala uopce.. i dal ju treba presvuc? A trebalo bi nakon skoro 2 dana 🤷🏻♀️ i onda ju krenem dojit i uopce ne pazim na glavicu. Reko pa vidis kako to uopce nije tesko, ona sama mrda glavom, a ja se tolko tog bojala.. i probudim se 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Stvarno ste sve slatke s tim stomacicima 🥰..cim se obucem u nesto sta nije za po kuci slikam se i ja ..nedaj Boze da mi u kuci dode lose haha ja bi onako lešana se trudila presvuc sta sve na sebe navučem pocevsi od bakinih termo pletenih carapa
Mene jos i zanima, al nemoj radi toga gnjavit nikog tam, ja cu pitat nekad, dal je to sto neke zene rano dobiju kolostrum znak da su se pocele ranije otvarat a da ni ne znaju.
Kod tebe je dosta skracen ali koliko vidim ti se super drzis i pozitivna si, jaaako blizu sigurnog 28.tj.i sve ce to biti tip-top na kraju 😊🤩
Vidis to i mene zanima za kolostrum, pitat cu doktoricu iduci tj na pregledu..
Ja vec tjedan-dva na majici nalazim mokre tragove ili tocke, cak sam pocela nosit sporski grudnjak onaj lagani i unitra sam si stavila one blazinice jer sam si sve majice uprasila.. nekad prode dan da ne ide nista,nekad par tockica,nekad se vidi vise.. i onda se onak ko skori to, pa jadne majice🙄
Stvarno ste sve slatke s tim stomacicima 🥰..cim se obucem u nesto sta nije za po kuci slikam se i ja ..nedaj Boze da mi u kuci dode lose haha ja bi onako lešana se trudila presvuc sta sve na sebe navučem pocevsi od bakinih termo pletenih carapa
Ja cu se sutra srediti za pregled kao za modnu pistu.
Ceka me crna haljina, najlonke u koje nezz dal stanem ali su mi jedine, kaput i cizmice. Jos cu i maskaru staviti ako to znam jos uvijek 😂😂😂
Joj, cure, moj san od sinoc 😂😂😂 Sanjam da sam rodila i beba je bila predivna. Ali ja sam kao jucer rodila i danas vec navecer idem van. I svi me pitaju kakav je porod bio, ja kazem da nemam pojma jel me boljelo ili ne, dali su mi neke tablete i niceg se ne sjecam 😂😂 al reko ocito je bio lagan kad sam vec vani! I donese se neka rakija i ja se mislim dal ja smijem to sad popit il ne kad dojim 🤔 u tom trenu neko mi donese bebu i ja se mislim pa sta je s njenim pupkom, ja to nisam provjeravala uopce.. i dal ju treba presvuc? A trebalo bi nakon skoro 2 dana 🤷🏻♀️ i onda ju krenem dojit i uopce ne pazim na glavicu. Reko pa vidis kako to uopce nije tesko, ona sama mrda glavom, a ja se tolko tog bojala.. i probudim se 🙂
😂😂😂😂 🍶🍾🍷🍸🍹🥂
MissGraz bit ce to sve super svaka cast na hrabrosti...Bdw nekako smo svi u istoj kaši sta bi se reklo a ja ne mogu zab na nekoga kad vec znam da postoji i pratimo se vec vise od pola godine ,samo da svi sta prije dodemo u vase tjedne pa ce se lakse disati ..ja kad budem 37 tj vatromet cu ispalit vani ahhahah ni manje ni vise nego jos 11 tj nije strasno a opet svaki dan je uspijeh i blize cilju pa eto covik je zahvalan Bogu na svemu,iako ponavljam se ali kada se sitim da ce to doc za cas bude mi malo i krivo jer znam kako brzo te sitne bebice porastu i za cas se zaboravi period trudnoce,porod i iščekivanje...onda imamo neki novi level brige i okupacije..osobno mi je najdrazimonaj dio deset dana do termina i očekivanje svakog dana kad ce kad ce(osim poruka jesi li,kad mislis,oce beba vani,jos nisi itd) ..Nego jedva cekam da prvi val nasih trudnica se porodi i da dode vrijeme na nas ..svako jutro cim oci otvorim prvo mi je uc na forum da vidim kako dišete i jel nam stigla koja bebicaaa .. Ja neznam sta bi ja radila da nije foruma dobro je netko napisao sve procitam pogledam izigram igrice i tako u krug,svaki slobodan trenutak sam na forumu jos jedino je ovde zivo i ima sadržaja🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji