Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines
    31. Siječanj 2021. 21:51

Bubica1

AnaAn, zbilja nečuveno, nemam komentara. Stvarno se ti doktori ponekad ponašaju ko da smo životinje, a ne žene. Baš me to ljuti i čini me žalosnom. Stvarno mi je žao da si to morala doživjeti i nadam se da ćeš biti doma čim prije. Slažem se s Petrom, neka ti muž pita u ljekarni što bi smjela uzeti da ti bude lakše.

Uzas jedan ja evo ostala bez rijeci necu ni komentirati nista jer nije vrijedno 🙈🙄🤨 draga Dulcolax tablete trudnice smiju, pitala kume koje su rodile prije nesto vise od mj dana i one su sve do jedne poslije poroda dobile Dulcolax tablete koje nisu mogle na wc, to oni na bolnici koriste tako da je provjerena info. 

Nea 💗

• Bebanomoje
    31. Siječanj 2021. 21:52

granny

Bok svima, nisam se dugo javljala jer nisam ni imala baš previše vremena, ali sad sam na čuvanju pa sam se opet prijavila.
    U međuvremenu smo saznali da čekamo curku i sve ide školski, odnosno išlo je do OGTTa. Zadnja vrijednost mi je ostala visoka pa moram raditi GUK profile i bit na dijeti. Ima li tko friskih, korona iskustva s GUK profilom na Vuk Vrhovcu? Dobila sam uputnicu i to je to, nemam pojma jel se trebam naručiti za prvi put (koliko sam shvatila ovdje, prvi put je neko predavanje i uzimanje pribora samo). U petak nisam uspjela nikog dobiti na telefon, na mail pitanje kad ću dobiti odgovor, a sva sam izvan sebe.. Hvala!

Samo odi bilo koji radni dan u 12.30 na 2.kat, soba 301, nema naručivanja. Prvo imaš predavanje o prehrani, pa ti daju pribor za vađenje krvi. Uputnica ti treba samo kad nosiš krv, kad smo bile na predavanju nitko nije provjeravao uputnice. 

kety992
    31. Siječanj 2021. 22:01

Ines

Bubica1

AnaAn, zbilja nečuveno, nemam komentara. Stvarno se ti doktori ponekad ponašaju ko da smo životinje, a ne žene. Baš me to ljuti i čini me žalosnom. Stvarno mi je žao da si to morala doživjeti i nadam se da ćeš biti doma čim prije. Slažem se s Petrom, neka ti muž pita u ljekarni što bi smjela uzeti da ti bude lakše.

Uzas jedan ja evo ostala bez rijeci necu ni komentirati nista jer nije vrijedno 🙈🙄🤨 draga Dulcolax tablete trudnice smiju, pitala kume koje su rodile prije nesto vise od mj dana i one su sve do jedne poslije poroda dobile Dulcolax tablete koje nisu mogle na wc, to oni na bolnici koriste tako da je provjerena info.

Ja sam dobila nakon poroda tableticu...i super je 🙈 ali za trudnocu sam cula i citala da nije bas sigurno ...samo uz preporuku doktora jer moze izazvat grcenje maternice...sad...ne znam iz vlastitog iskustva al velim trebalo bi provjerit ipak...

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

danica85
    31. Siječanj 2021. 22:42

ružica

Danice,pijem magnezij i normabel jače doze jer slabije ne pomažu. Presretna sam kada me stalno ne boli ili barem manje boli. A kod tebe?

Isto tako, sretna kad nema jačih bolova. Neka manja boluckanja ni ne doživljavam, ali me 3x tjedno baš sašiju jaki bolovi. Jel dobiješ proljev od mg? Meni dali 2x375 ali ne mogu toliko. 
    AnaAn, kod nas u Os bolnici je pravilo ako 3 dana ne ideš dobiješ čepić, ja sam tražila od sestre ali sam uspjela obaviti i bez njega. Meni je zatvor više na psihičkoj bazi jer se ne mogu nigdje opustiti osim na svom wc. Inače svi dr koji vikendom rade meni su bili totalno nezainteresirani i bezveze. Jedva sam čekala radne dane kako bih saznala prave info, jer ovi "vikendaši" blage veze nemaju. 

Ines
    31. Siječanj 2021. 22:44

kety992

Ines

Bubica1

Ja sam dobila nakon poroda tableticu…i super je 🙈 ali za trudnocu sam cula i citala da nije bas sigurno …samo uz preporuku doktora jer moze izazvat grcenje maternice…sad…ne znam iz vlastitog iskustva al velim trebalo bi provjerit ipak…

Pa ne znam, neka svakako pita. Al kod nas u bolnici one koje nisu htjele klistir su dobile te tabletice 🤷‍♀️ ocito ne rade svi na isti nacin kao sto smo se i vise puta uvjerile ovdje. Ja da sam na njenom mjestu inzistirala bi da mi daju, pa ak treba i 5 puta pitala 5 bez ustrucavanja 

Nea 💗

bebolinka
    31. Siječanj 2021. 22:47

Girl i Nikac slike topppp 😍
    ..
    Ana - užasssss, poslala bi ga u tri lijepe garant! 
    ..
    I netko je napisao da je pročitao da trbuh raste najviše između 32-35 tj pa stane, bogami meni zadnja dva tjedna narastao brutalnoo, ful se vidi razlika. Pogotovo zadnji tjedan, počinju mi bit uske majice od dečka 🤣🤣

Ines
    31. Siječanj 2021. 22:48

Dupchalac sirup je siguran u trudnoci, pitala tetku koja radi na bolnici, samo naravno ovisi sto koja bolnica ima. Takoder neke koriste samo cepice 🤷‍♀️ sve je to cini mi se od bolnice do bolnice 

Nea 💗

kety992
    31. Siječanj 2021. 22:50

Ines-da naravno...svakako da treba pitat i trazit nesto jer nije nikako dobro toliko dugo ne ic...ja sam imala zatvor pa sam odustala od tih dulcolax tableta jer se sjecam kolko su me zestoko potjerale 😂 cepic vjerujem da moze dobit i trebao bi pomoci...🤞🤞

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Emmie
    31. Siječanj 2021. 22:54

Meni su za prvu pomoć prepisali glicerinske čepiće, pa još dali i da uzimam senokot svaki dan. Vode moram piti 2.3 L na dan, po mogućnosti da pijem toplu ujutro. Pomoglo je donekle, ali nije bez muke. Krivim dijetu skoro na kojoj sam sada, skoro bez vlakana, isto tako hormone i sve ostale "čari" kasne trudnoće. 

Emmie
    31. Siječanj 2021. 22:55

Kety992, taj dulcolax meni zvuči predobro. 😆😆😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.