Hvala Petra i Bubice! Svakako ću javiti. Nadam se dobrim vjestima.
Mateja , to je tako divna tradicija. Vjerujem da si napravila pravu odluku😊
Hoću Jagodice...sve ću vam javiti. Evo čekam to pismo sa datumom carskog već 2 tjedna, još ništa, a hoće da me porode u 38tt🙄. Stvarno ne kužim. Treba mi vremena da se pripremim. Ali ok, bit će dobro. Čudno sam smirena oko svega, valjda jer mi je prvi carski bio super lagan.
Vjerujem vam cure da vam je skocio tlak citajuci, onda mozete mislit da je meni srce u grlu bilo! 🤭 Bas neki sok. Dok nisam dosla doma, otusirala se i prilegla nikako nisam dolazila k' sebi. Nekako sam se sva tresla. Cak je i muz primjetio kad je dosao s posla da sam uznemirena, a jos njemu nisam ni bila prepricala sto je bilo. Inace stvarno, ali stvarno nisam sklona drami ni panicarenju. Moj se doktor uvijek smije i kaze - ja te pitam kako si, ti uvijek kazes ma super doktore, otvorim ti trudnicku sve ti crvenim slovima pise. 🙈 Ali eto, valjda me sve ovo zajedno moralo "oprat". Jos kad sam naletila na ljutitu sestru, to me dotuklo. A i okrenilo na juzinu u nas u Dalmaciji. Znaju dalmatinci sta to znaci. 😁 U svakom slucaju, dosla sam do sebe i evo spremna psihicki i fizicki za sutra. Jos jedno vadjenje, jos jedan ctg... idemo dalje!!
.
AnaAn, sretno ti, najsretnije!! Javljaj nam se stalno. 💜 ne placi, ne budi nam tuzna, samo hrabro!!
.
Emmie, joooooj, pa uskoro cemo znat i prvi "pravi" termin ovjde, jedva cekam! Bas se veselim i drzim fige najvece na svijetu! 😇
.
Jagodice, tocno znam kako ti je. Ja sam sebi stalno troma, sto si rekla imam osjecaj da najlakse disem kad lezim i to na ledjima (a kao trudimo se to izbjegavat hehe). Bas se divim nasim curama ovdje koje kazu da i zaborave da su trudne ponekad (fizicki), ja def. ne zaboravljam, pogotovo kad se ustajem, obuvam i sl. 😂
MissGraz, hvala ti! Naravno da ću vam javiti sve. Vi mi ovdje snizujete tlak podrškom i pozitivom🥰 Uff jedva čekam roditi. Ništa mi u tijelu više dobro ne funkcioniše i sve me dole boli. A cerviks, nikada nisu ni osjetili, niti izmjerili. Možda ga više i nemam😆
Jagodica, ja sam danas rekla muzu dok sam se dignula da mi je trbuh narastao preko noci i da sam siroka. Idemo mjerit, zadnje mjerenje prije 5 dana. Imam 2cm vise u trbuhu i 1.5 cm u bokovima.
Za usporedbu: od 25.do eto 29.tj.su cm isti u trbuhu i bokovima bili i ukupno u bokovima od pocetka trudnoce sam dobila 6cm, od cega je znaci 1.5 u zadnjih 5 dana.
I ja se osjecam tromo i beba je promijenila pokrete.. sve je manje trzanja i lupanja, sad je cesto cijeli dio tijela koji putuje ispod trbuha, trbuh promijeni oblik, imam filing da mu osjetim i koljeno i stopalo.. eto. Pritisak na gospodju se povecao..
Evo provjereno od kolegice farmaceutkinje.
Dupahstone je na dopunskoj listi lijekova koji idu uz doplatu.
Ja uzimam po 2 kutije i doplata mi je 50kn.
A boooo, ne sjećam se da sam išta platila! Ja bez obzira na trudnoću plaćam i dopunsko osiguranje.
Jedu mi se kiseli gumeni bomboni... 😋
Sretno sutra svima na pregledima i da nam se javite vesele i s lijepim vijestima😍
Emmie nadam se da ces napokon znati datum da se mozes pripremiti sretnooo 💜
Evo provjereno od kolegice farmaceutkinje.
Dupahstone je na dopunskoj listi lijekova koji idu uz doplatu.
Ja uzimam po 2 kutije i doplata mi je 50kn.
A boooo, ne sjećam se da sam išta platila! Ja bez obzira na trudnoću plaćam i dopunsko osiguranje.
Jedu mi se kiseli gumeni bomboni… 😋
Da, da draga i ja ti placam bez obzira. Ali eto ovaj se svejedno doplacuje.
Bas sam citala i po jos jednom trudnickog forumu, za svaki slucaj dok si pitala i provjerila, nikad ne znas.
Skupa medicina, mislim skupa, dok gledas da uzimas po 2 kutije svakih cca 3 tj, bolje da ni ne zbrajas. Neka, ako je to za moju curicu nije mi zao.
Samo sto u zivotu nisam pila lijekove i ja uvijek imam neko misljenje o tim tabletama, ali kazu da su ok pa necu dramiti s obzirom da lupam 6 komada na dan.
Sve samo da bude dobro 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji