Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Erika33
    27. Siječanj 2021. 15:01

Bok cure, moja kuma prodaje izdajalicu ručnu medela i električnu tommy tippe pa ak kome treba, i baby watcher..izdajalice korištene samo mjesec dana, nije uspjela u dojenju, garanciju imaju do 10mj. Baby watcher kupljen u 10/20.

Ps. Ja bila u pon na ogtt, danas pregled i CB brisevi. Sve ok, kaže da je beba velika. 😀 Cekamo nalaze ogtt i briseva.

• MissGraz
    27. Siječanj 2021. 15:12

Znam da je vama koje vec imate djecu full stalno. I stvarno vam se divim, ja se pitam kako bi ja to mogla s obzirom da ovako jedva da imam energije u ovom stanju nakon rucka, robe, ciscenja. Ali valjda se probudi neki majcinski pogon u nama i sve stignemo, na sve mislimo i sa svime nekako hendlamo! Tako daa... svaka cast cure! 💪 
    .
    Ja isto nikad nisam gledala turske serije, muz mi se cudi kako to sad, ali sta cu kad sam sve moguce filmove pogledala, serije... a knjiga mi je bilo dosta na faksu, to samo ljeti na plazi citam... 😁 
    .
    Cure koje morate zdravo jest, neka ideja za sutrasnji rucak? Ovo za pogacice ne znam, mozda si trebala samo malo duze peci nista vise... probaj drugi put malo produziti pecenje. Ja pravim inace onaj kruh na slicnoj bazi, ide 4 jaja, svjezi sir, zobene pahuljice, prasak za pecivo... s tim da ga pecem malo duze nego pise u receptu i bude mi okej iznutra. Ne znam koliko duze, onako "od oka" ja to izgasim. 😁

Lonmi
    27. Siječanj 2021. 15:14

danica85

Lonmi

Mom_of_4 u nas isti termin, cura, na zadak i sjedi na mjehuru 😂.
    E da nema korone i da smo blize tocno bi kave pile cijele dane imamo o cemu pricati 😂😂😂
    .
    Danice baby watcher je zakon, ja idem sad slusati.
    Pomeskolji se ona malo, ali nije to njezin ritam.
    Uh, uh… na koji nacin ubrzati vrijeme 😂
    Kako ti bavis na mirovanju? Cime se zabavljas?

A joj, ne pitaj! Sve serije su moje, imam 100 programa na tv, kratak mi dan za sve pohvatati 😂😂😂😂
    Mene spašava što dugo ujutro spavam, terapiju uzimam u 6 pa opet spavam do 10, ni ne okrenem se već ručak.
    Poslijepodne opet spavanje, od cordipina jako tlak padne i samo se uspavam. Malo predvečer bude dosadno, onda čitam vas i prođe vrijeme.
    Baš su mi dani ispunjeni 😂😂.
    Čim se ti baviš?

E mene tv vise uopce ne zanima, ja nezz sta je to. Netflix mi je koma isto postao. Da me zanima gledala bi i gotovo. A ovako vise nemam sta. 
    Druzila bi se s nekim. Knjige sam procitala, ufff. 
    A spavati ne mogu ni po noci, kamoli po danu 😬. Najgore mi je od 13h pa do 18h 🤦‍♂️

Petra982
    27. Siječanj 2021. 15:36

Dan žene!
    Napokon sam sve pohvatala! Danas dan od k, probudila se, spremila djecu u šk, legla u krevet gledat seriju, kako pojela doručak tako i zaspala. Spavala do 1 cca i probudila se ljuta na cijeli svijet jer nisam otišla do grada kao što sam planirala. I onda nastavila gledati seriju. Meni bude dosadno dok sam sama, a u biti posla stalno imam preko glave, samo sam se stravično uljenila i čisto me strah same sebe. Uz Netflix i HBO uvijek se nešto nađe za gledati, a i mob mi je produžetak ruke i stalno neki k čitam, a niš pametno! Trebam se malo trgnuti i pokrenuti jer će proletit vrijeme i doći će bebo. Danas 27 tjedana. Kud prije?!?! 
    EmEn, te pogačice i meni često budu gnjecave tako da sam od njih odustala. Oopsie mi budu bolji. 
    Girl sretan ti rođendan!!! Torta izgleda jako fino! Uživaj danas! 
    Svima ostalima želim lijepi dan! I da, Zara, drago mi je da nas pratiš! 

27. Siječanj 2021. 16:28

Curke koje ste na tecaju, kak vam se cini? Meni je ovaj prvi dio bio super. Nit je carski takav bauk niti mi se ista osim disanja cini tesko. Disanje cu morat vjezbat jer sam ostala bez zraka dok sam probala disat kak treba 🤦‍♀️

27. Siječanj 2021. 16:30

NevaEva

Lussi

Lussi

Finee tortee😍😍
    NevaEva kaze susjeda sto je rodila prije tj dana da je u utorak otisla u bolnicu a u petak dosla doma i da su sestre bile super 😄
    Moze Gita, hvala💖
    Lonmi bude se malena javila,danas joj je valjda dan za odmor,nemoj brigovat💖
    Moja danas skace po mjehuru,danas je aktivna bas🤗

E da,carskim je rodila

Pretpostavljam hitni carski a ne dogovoreni kad je termin prekardasila? Bome su ju brzo pustili doma, za carski pise 5 dana na netu. Jako ima puno lijepih prica.. ja mislim da sam se odlucila. Ne mogu jedino nac tecaj nikakav. Jel znas mozda jel organiziraju kaj?
    .
    Ma zabica, svima nam pobegne malo dok se smijemo 😂
    .
    Cure, nisam dobila link.. poslala sam im i mail ali nista za sad.. mozda necu moc na tecaj 🤷‍♀️

Ovak je napisala :"U prvoj rodila mjesec dana ranije pa zato a sad puko vodenjak al posto je bil prvi carski onda su mi savjetovali da i drugi bude"
    .
    Posaljem ti ja link,zaspalaa sam pa ne slusam predavanje😅
    A dolje mi je tak neugodan osjecaj poceo bit da samo lezim il sam u polulezecem..

27. Siječanj 2021. 16:31

Iva bas mi je drago😍😍 nek ste je se nagledali, samo nek curica raste i napreduje💞💞💞

27. Siječanj 2021. 16:34

NevaEva

Curke koje ste na tecaju, kak vam se cini? Meni je ovaj prvi dio bio super. Nit je carski takav bauk niti mi se ista osim disanja cini tesko. Disanje cu morat vjezbat jer sam ostala bez zraka dok sam probala disat kak treba 🤦‍♀️

Sve mi izgleda super u teoriji 😂
    Baš me zanima kako će to u praksi biti hah. Ja sam uspjela disati ali mi je bio bad napinjat u trbuh i međicu onaj drugi dio.
    Jako simpa doktorica. 
    Sviđa mi se tečaj ful 🙂

Ines
    27. Siječanj 2021. 16:36

Hej hej, evo i mene, nikako da se javim isplanirala sam si danas pocistit sobu i jos jednom reorganizirat ladice za curku, mada ce to jos bit sigurno 100 puta prebaceno, al da imam nekako sve nadohvat ruke, a posto sad bome vise ne mogu istim tempom kao prije trebalo bi je dobra 4h, inace mi treba oko sat i pol najvise..al neka polako i sad sam se izvalila jer me ova moja preeevise lupala i razvlacila po trbuhu da je jednostavno bilo prebolno ista vise radit, pa cu kasnije jos vidjet da nadem neku kombinaciju za izlazak iz bolnice za sebe i malu, jer ja necu nista posebno kupovati za taj izlazak vec skombinirati nesto sto vec imam. Tako da evo napokon pijem kavicu i bome imala sam sto citat 😉
    Girl sretan rodendan i sve najbolje od srca ti zelim 🥳💗💗🥰 a torta je ajmeee sad bi ju cijelu smazala 🙈😅 

Sve cure koje ste imale preglede i vadile nalaze cestitke na urednim nalazima i pregledima 😘👍
    Ruzica drago mi je da su te pustili kuci i drzim cvrsto 🤞🤞 da izdrzite sto duze 2u1 i samoj mi je bilo tako i znam koja je to neizvjesnost i samo strepis dan po dan hoce li sto biti. Evo mi smo hvala Bogu jos uvijek skupa, iako smo uskoro u terminu, ali neka je ona sto duze u maminom trbuhu 👍😊
    Gita kimbic je divan, mislim da si pitala za pokrete, pa meni je gin objasnio da se javim na bolnicu u slucaju ako primjetim da je ful aktivna, ako bas odskace razina aktivnosti od uobicajne jer to moze pokazivati da nesto nije uredu s plodnom vodom ili tako nesto. Ali to ono tipa ako osjetic da te cijeli dan udara kao luda i da ne prestaje ni kada se smiris ni kada si u pokretu, znaci bas kada primjetis da odskace od normalne aktivnosti. 

Nea 💗

• EmEn9
    27. Siječanj 2021. 16:37

Ja se bojim te opssie pogačice bojim napravit da mi nebudu gnjecave i bojim se da će se jaja jako osjetit kad neide ništa osim jaja. Tako sam razmišljala možda će bit bolje ovo kad ide taj psilium , neznam probat ću opet pa malo duže peć.
    .
    Neznam za taj kruh sa zobenim a neznam ni dali smijem zobene jer imam ih ali sam ih stavila bila u kutiju jer mi je vrećica pukla i sad neznam dal imaju previše ugljikohidrata i šećera. Nisam sigurna dali to smijem jest.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.