MissGraz i meni je Ambasadorova kci top dana Hahahhaha taman sve dovršim po kuci a gospoda ako imam srece idu u svoje sobe laganini...
Upravo su otisli u skolu,melem za usi ,tisinaaa cak sam i tv smanjila da mi ne kokodače..ostala samo moja mrva Rita ali ona kad je sama je med i mlijeko ni ne osjetim je...(nema se s kim svadat)
Meni nikako nije dosadno ja se ubila vec danas od posla, evo sad sam tek legla jer osjetim da nemogu više stajat. Znači za početak sinoć kaže moja cura ja bi malo spavala kod tebe reko može. Probudim se oko 5 ono mokro mi koljeno gledam što je popišala se u moj krevet. Budim ju i tuširam i ona u svoj čisti krevet a ja svu posteljinu stavila prat i ribala jogi jer je promočilo preko vodonepropusne podloge ne kuzim kako ali dobro. Onda sebi u jednom kraju di nije bilo popišano napravim di ću odležat jos bar do 8 i onda buđenje kuham si kavu stavljam robu prat opet pa sušit, starija u online školi u sobi, mlađa malo na mobitelu ja napravila te kruščiće i kaže mlađa ja imam danas ispit iz prirode reko super ajde donesi knjigu i malo ju ispitivala malo mi to čitala i tako, u međuvremenu stavila ručak ubila se stojeći u kuhinji dok sam sve za ručak pripremila i povrće očistila i usput ormarić ispod sudopera oprala i posložila jer je tu bio kaos a to mi je bilo ono što još moram počistit prije nego rodim 🤣🤣 opet stavila robu prat i sušit pa im dala ručak i stavila u mašinu suđe i otpeljala sad mlađu u školu i malo legla. Sad pol sata malo ležat pa opet stavit robu sušit a za peglat da ne govorim koliko imam i jos bi trebala podove oprat. Ali umorna sam neznam koliko ću još danas stić napravit. Muž danas u zg na sastancima neznam kad će doć ali kad on dođe njemu dat ručak pa po malenu u školu i tako. Uvijek nešto imam za radit. Uglavnom kod nas nikad nema viška vremena 🤣🤣
"Onda sebi u jednom kraju di nije bilo popišano napravim di ću odležat" 😂😂😂 vrh!
EmEn9 opisala si moju svakodnevnicu ali od danas sam si obecala da kocim malo jer pomalo to ukucani iskorištavaju,naime ja mrzim nered i ako nije sve po Ps-u ludim i onda ja njih navikla ok nemoj ti to ja cu itd.moja najveca greska pa sad kad bi mi trebalo malo pauze od rintanja treba njima uvest novi rezim.Moj muz misli da je meni top nes ti stat doma bla bla okkk kralju sad kad ne mrdnem pet dana s nicim osim sta vam skuham rucak pitat cu ja tebe jel mi opran ves,jesu posteljine ciste itd sve kućanske poslove koje “niko ne vidi” i ne cijeni pa cemo vidit u kakvom smetlištu bi zivili da ja samo lezim .. da se razumimo oprat ce on sudje i staviti ga u perilicu pokupit sa stola i to Al Di je jos xy drugih stvari za koje ocito misli da se same naprave Ahhaahhahah..(E
Necu ja izdrzat Al pokusat cu)
Mom_of_4 u nas isti termin, cura, na zadak i sjedi na mjehuru 😂.
E da nema korone i da smo blize tocno bi kave pile cijele dane imamo o cemu pricati 😂😂😂
.
Danice baby watcher je zakon, ja idem sad slusati.
Pomeskolji se ona malo, ali nije to njezin ritam.
Uh, uh... na koji nacin ubrzati vrijeme 😂
Kako ti bavis na mirovanju? Cime se zabavljas?
Lonmi daaa hahahahha zamisli nas da se javljamo u isto vrijeme iz rađaone ahhahahahhaha show
Mom_of_4 u nas isti termin, cura, na zadak i sjedi na mjehuru 😂.
E da nema korone i da smo blize tocno bi kave pile cijele dane imamo o cemu pricati 😂😂😂
.
Danice baby watcher je zakon, ja idem sad slusati.
Pomeskolji se ona malo, ali nije to njezin ritam.
Uh, uh… na koji nacin ubrzati vrijeme 😂
Kako ti bavis na mirovanju? Cime se zabavljas?
A joj, ne pitaj! Sve serije su moje, imam 100 programa na tv, kratak mi dan za sve pohvatati 😂😂😂😂
Mene spašava što dugo ujutro spavam, terapiju uzimam u 6 pa opet spavam do 10, ni ne okrenem se već ručak.
Poslijepodne opet spavanje, od cordipina jako tlak padne i samo se uspavam. Malo predvečer bude dosadno, onda čitam vas i prođe vrijeme.
Baš su mi dani ispunjeni 😂😂.
Čim se ti baviš?
"Onda sebi u jednom kraju di nije bilo popišano napravim di ću odležat" 😂😂😂 vrh!
Pa da šta ću 🤣🤣🤣🤣 muž spavao u dnevnom na kauču nisam ga htjela budit da mi da mjesta i ja oprala jogi i ostao jedan mali dio suh i tu sam stavila na pola malu plahtu i deku i stisnula se. Moram se snać 🤣🤣🤣🤣
.
Mom tako i kod mene sve ja radim. Tu biti kao sto i sama kažeš sama sam si kriva sve ću ja jer ću bolje,lakše i brže. I onda se ubijem.
Lonmi daaa hahahahha zamisli nas da se javljamo u isto vrijeme iz rađaone ahhahahahhaha show
Mozda i hocemo 😂. I da sto se tice ciscenja i prljavštine. Kod mene samo ja, muz i pas za sad pa je kaos, ja sam ti bijesna u sebi zbog toga, ali pustim nekako.
On pocisti, ali osnovno, ima tu jos toga, znam po 5 put govoriti, ali sretna sam sto je dobar pa mi i to napravi i skuha i sve, necu ga gnjaviti.
Budemo cistili jednog dana 😂
EmEn, znači ženo svaka ti čast! I tebi i svim mamama koje tako uspjevate sve hendlati!
Sortiraj odgovore
Najstariji