Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    27. Siječanj 2021. 13:30

NevaEva

Lonmi

Girl sretan ti rockas!
    .
    Cure moje i ja cu puknut od dosade, vi bar skuhate nesto i to ja nist, uzas mi je.
    Vise ne mogu ni tv gledati ni nista. S kreveta na kutnu, s kutne na krevet, a i jos moram po tim groznim stepenicama hodati.
    I na to sve se mala nece danas pokrenuti, ja cu sad plakati 😭

Pojedi nest slatko, popij casu jako hladne vode i na lijevi bok. Znam da nije lijepo budit bebu dok je miena ili spava 😂 ali i ja sam svog dok mi se cinila duga pauza. Mislim da se on toga sjeti u 3 u noci i mazne me pod rebro iz osvete. Obozavam malog pizdeka vec

Jesam vec to sve. I lezim na lijevom. Idem po baby watcher, dosta mi nervoze! 

Ja cu po ljeti predvečer sigurno s malom do kakve terase, ukoliko ce raditi. 
    Samo se nadam da nece bit onih koji odmah trce k tebi i svoje prljave prste guraju k bebi. Te bi mogla ispaliti iz topa. Ni korona ni nist ih ne zaustavi. 

27. Siječanj 2021. 13:36

Finee tortee😍😍
    NevaEva kaze susjeda sto je rodila prije tj dana da je u utorak otisla u bolnicu a u petak dosla doma i da su sestre bile super 😄
    Moze Gita, hvala💖
    Lonmi bude se malena javila,danas joj je valjda dan za odmor,nemoj brigovat💖
    Moja danas skace po mjehuru,danas je aktivna bas🤗

Lonmi
    27. Siječanj 2021. 13:37

Lussi

Finee tortee😍😍
    NevaEva kaze susjeda sto je rodila prije tj dana da je u utorak otisla u bolnicu a u petak dosla doma i da su sestre bile super 😄
    Moze Gita, hvala💖

Moj mjehur je valjda vec ko palacinka. Vidis da mi ocito nesvjesno pobjegne cim se nagnem malo 😂

27. Siječanj 2021. 13:39

Lussi

Finee tortee😍😍
    Moze Gita, hvala💖

E da,carskim je rodila

27. Siječanj 2021. 13:40

Lonmi

Lussi

Finee tortee😍😍
    Moze Gita, hvala💖

Moj mjehur je valjda vec ko palacinka. Vidis da mi ocito nesvjesno pobjegne cim se nagnem malo 😂

Hahaha kad malecka stalno akrobacije ima pa vidis kaj je slozila,da ti slucajno pobjegne🤭

• EmEn9
    27. Siječanj 2021. 13:51

Najprije pitanje za cure koje su na zdravoj prehrani 🙂 Danas sam prvi put radila one pogačice od psilijum ljuskica znači recept je 3 jaja, 200g svježeg sira, malo soli i malo praška za pecivo i 300g psilijum ljuskica i to se izmiksa i stavi u frižider 20min i onda sam napravila pogačice i stavila peći na 190 oko 20-25min. I sad ispale su mi ok za prvi put dobre su nisu loše sviđaju mi se samo što su mi unutra malo ostale onako gnjecave, mljackaste, mokre neznam kako da opišem, znate li zbog čega je to? Što sam krivo napravila?

mom_of_4
    27. Siječanj 2021. 13:52

Lonmi ako te to sto tjesi meni moja  sjedi na mjehuru doslovno na zadak je kraljica i skakuce .Isla sam do ducana jutros i dok sam doma dosla s dvi vrećice upiskila se u gace ahhahah ne bas potop ali dvi kapi su pobigle dovoljne da me smoče hahahahha

danica85
    27. Siječanj 2021. 13:53

Girl, sretan rođoš, sve najbolje! 
    Lonmi, moja se isto neki dan nije baš javljala, ja već bila na rubu odlaska u bolnicu, pa sam se najela slatkog i ležala na boku i lagano lupkala po trbuhu i eto je! Sreća mamina ♥️
    Ima tako neke dane kad je aktivnija i ne mogu se uopće namjestiti, a nekad spava cijeli dan. Jedva čekam dobiti od prijateljice onaj uređaj da mogu poslušati srčeko kad je manje aktivna

mom_of_4
    27. Siječanj 2021. 13:54

Jos jedna info ako se ne varam cini mi se da je netko od vas rekao da je koristio klavocin bid u trudnoci jel istina il se varam?on se smije? Sad moja prija ima ista pitanja kao i ja u vezi antibiotika ahahhaha jooj sta smo nepovjerljive kad je o tome rijec...
    Usput i ja jedva cekam toplije vrijeme bas zbog mjehura stalno i nahladivanja

27. Siječanj 2021. 13:55

Lussi

Lussi

Finee tortee😍😍
    Moze Gita, hvala💖

E da,carskim je rodila

Pretpostavljam hitni carski a ne dogovoreni kad je termin prekardasila? Bome su ju brzo pustili doma, za carski pise 5 dana na netu. Jako ima puno lijepih prica.. ja mislim da sam se odlucila. Ne mogu jedino nac tecaj nikakav. Jel znas mozda jel organiziraju kaj?
    .
    Ma zabica, svima nam pobegne malo dok se smijemo 😂 
    .
    Cure, nisam dobila link.. poslala sam im i mail ali nista za sad.. mozda necu moc na tecaj 🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.