Lussi da mi je suncaaaa i topline. Lezaljku bi udubila vani od izlezavanja, ufff. Toliko mi fali zrak.
Dobro ja mirujem i to, ali vjerujem da je grdo s tom koronom kak god pogledas. Ljudima u gradu mozda i vise.
Ja sam tu svaki dan nekud zujala, po dvoristu, vrtu, vani uvijek posla pa se slobodno vrijeme protegnulo, tako vjerujem i ti.
E kako jedva cekam da rodim svoju princezu pa da idemo van 🥰
Evo me cure moje.
Od 7 i po' jutros sve do sad. 😑
Uglavnom, prvo je dokt pogledao bebu i kaze s njom je sve ok - bubrezi, srce, protoci... ma k'o bombon! Onda smo meni vadili pretragu koja se zove "zucne kiseline" i cekali rezultat... ako je povisen - ostajem u bolnici na terapiji, ako nije - super. E dodje nalaz... granicna vrijednost 10, a moj rezultat 10. 😂 da ne povjerujes! U svakom slucaju, nisu me ostavili, u cetvrtak su me narucili na ctg, a pon na kontrolu, pa koliko sam shvatila - sve dok se to ne povisi dolaziti cu na kontrole u bolnicu, kad se povisi - hospitalizacija. 🤷♀️ najvaznije mi je da je bebac ok. Doktor kaze ovo moje ce i tako nakon poroda otici kako je i doslo. Paziti na prehranu strogo i to je to...
Uglavnom, dok sam cekala nalaze doslo je jedno 5 zena za roditi, koji vrtlog emocija Boze mili... vidim sve su prestrasene i ono muzevi jadni ne znaju di udaraju, ali tako lijepa slika zivota... 💜
Lussi da mi je suncaaaa i topline. Lezaljku bi udubila vani od izlezavanja, ufff. Toliko mi fali zrak.
Dobro ja mirujem i to, ali vjerujem da je grdo s tom koronom kak god pogledas. Ljudima u gradu mozda i vise.
Ja sam tu svaki dan nekud zujala, po dvoristu, vrtu, vani uvijek posla pa se slobodno vrijeme protegnulo, tako vjerujem i ti.
Jooj tocno to,potpisujeem😍 vani u lezaljci na suncu, automatski ti je lakse i odmarat jer je sunce i vani si😄
Ja znam dok je ono korona bila i lijepo vrijeme samo bjezala na dvoriste u zelenilo, suma se taman pocela zeleniti, pa pticice lete, peseki uzivaju u hladu,ja i muz na svom mjestu uz kavu, bas milina..
Mi prodle godine nismo nazalost imali vrt jer smo zakasnili s oranjem polja kaj imamo i sad ove godine opet nista jer kak cu si sadit vrt s trbuhom🤔 majka ce morat nosit povrca iz svoje baste ako budu imali ove godine kakav vrt🥰
.
Curkee,jedva cekam da rodimo i da krenemo u setnjee s bebacima u kolicima😍😍😍😍
Ovako moj recept malo izmjenjen je sa ovog foruma 🙂 znači naribala sam malu tikvicu i u nju stavila žličicu svježeg sira i žličicu kiselog vrhnja, narezala malo suhe šunke i malo crvene paprike i to prelila sa jajima i stavila da se zapeče u peći. Okus je ok samo je malo mokro jer fali brašna naravno a ja ga nesmijem. Sad vidim da puno njih koristi neke psilijum ljuskice za to umjesto brasna stave po jednu žličicu i onda to povuče vodu kao brašno. Mislim da ću to ic kupit vjerojatno sutra u dm da i vidim da rade isto kao neke panine s tim. Do sada nisam nikad čula za to niti koristila tako da cu probat kupit pa vidjet dal ce bit ok. Jedino me strah da ne preuzme okus,miris i slično jer nisam ljubitelj novih mirisa i okusa u hrani. 😉
.
Mene strah i rec i priznat ali meni je bas dobro u ovim mjerama od korone. Bed mi rec ali nista mi ne fali i dani mi lete ko ludi kao da nisam doma za čas mi proleti dan. Uvijek imam nesto po kuci za radit pa oko djece pa vozit u skolu i iz skole pa rucak pa oko robe, pa pogledam neki film ili seriju i bas mi je lijepo. U biti bas uzivam. Mene ubijalo ono doc s posla oko 4 pa onda trci kuhat pa pospremat pa na aktivnosti vozit djecu, meni ovo bas paše sve nekim tempom polako. Nemojte me ubit zbog ovoga 🤣🤣 A na kave nisam bas ni isla kad uz dvoje djece i aktivnosti i skolu i posao uvijek nekog negdje popodne vozim i to se svelo da vidim frendice jednom u 3-4 mjeseca na kavi ili dođu do mene i to je to. Tako da meni je ovo skroz ok. 🤭🤫
MissGraz bravooo super bas mi je dragoo doma je najljepše..ajme nadam se da ce i meni sutra sve bit po p.s.-u uffff sta me snade uvik neka boljka.
Lonmi supatnice po bolovima u gospoji Di si Al ti je sve proslo,ja sebi utuvila u glavu samo strahove i grozote.Ako mi sutra kaze sve ok zatvorena si pa ja nezz sta cu od veselja...svakako usporit tempo ovo mi je skola
Jooj tocno to,potpisujeem😍 vani u lezaljci na suncu, automatski ti je lakse i odmarat jer je sunce i vani si😄
Ja znam dok je ono korona bila i lijepo vrijeme samo bjezala na dvoriste u zelenilo, suma se taman pocela zeleniti, pa pticice lete, peseki uzivaju u hladu,ja i muz na svom mjestu uz kavu, bas milina..
Mi prodle godine nismo nazalost imali vrt jer smo zakasnili s oranjem polja kaj imamo i sad ove godine opet nista jer kak cu si sadit vrt s trbuhom🤔 majka ce morat nosit povrca iz svoje baste ako budu imali ove godine kakav vrt🥰
.
Curkee,jedva cekam da rodimo i da krenemo u setnjee s bebacima u kolicima😍😍😍😍
Bas to, moji ce imati vrt tako da cu ga obrstiti. Nema do domaceg povrca. Ja si znam i po terasi zatvorenoj posvaditi cheery rajcice i papricice, zacinsko bilje. Vizualno lijepo, a zdravo 😊, bez obzira sta imam ogromni vrt vani, tu mi isto na dohvat ruke.
Ove god se necu toliko baviti s time, ali bude se mama pa cu si uzeti.
.
Cure koje ste vec vise put radile urinokulturu, jel to po preporuci lijecnika ili vas nesto muci pa idete raditi?
Moja je bila sterilna u studenom, sta da ponavljam to ili u pravilu ne treba?
MissGraz bravooo super bas mi je dragoo doma je najljepše..ajme nadam se da ce i meni sutra sve bit po p.s.-u uffff sta me snade uvik neka boljka.
Lonmisupatnice po bolovima u gospoji Di si Al ti je sve proslo,ja sebi utuvila u glavu samo strahove i grozote.Ako mi sutra kaze sve ok zatvorena si pa ja nezz sta cu od veselja…svakako usporit tempo ovo mi je skola
Bit ce sve okej Mom, ne brini... 💜 mene je isto tako probadalo u tim tjednima, pa nije bilo nista, ligamenti samo i sirenje nista vise.
Lonmisupatnice po bolovima u gospoji Di si Al ti je sve proslo,ja sebi utuvila u glavu samo strahove i grozote.Ako mi sutra kaze sve ok zatvorena si pa ja nezz sta cu od veselja…svakako usporit tempo ovo mi je skola
Draga, danas je bolje. Ne znam sta je jucer bilo, budemo vidjeli kako ce do navecer.
Uhhh i ja ti imam toga po glavi, lezis i onda samo razmisljas. Ja o tom cervixu i otvorenosti i stalno gledam u gace da je iscjedak dobar i to.
Malo skrenem misli i pisem si popis opreme koju cemo kroz 2,3 tj kupiti i tako.
Drzim fige da ti je sve super dolje, vjerujem da si zatvorena i da ce sve biti super sutra 🤞🥰
Lonmi,moja urinokultura je bila 2 puta dok se nisam riješila esherihije i sad jer mi kod ogtt-a nalaz mokraće nije bio dobar. Sigurna sam da bi te gin slao ponoviti da misli da treba. Simtoma ni u jednom slučaju nisam imala nekih osim učeetalog mokrenja,a to s obzirom na drugo stanje ne znam jel do toga ili do neke bakterije.
Psyllium ljuskice-ja ih koristim već duže vrijeme,kad imam fazu da se zdravije hranim. Meni nemaju nikakav poseban okus,tako da ne brini😊
Sortiraj odgovore
Najstariji