Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    danica85
    25. Siječanj 2021. 11:18

Ja u 13 naručena na pregled, obavljam posljednje pripreme. Smijem se sama sebi koje akrobacije izvodim kako bih se malo upristojila dolje, znači ovo je za olimpijsku disciplinu. A tek 22 tjedan, pa kako ću kasnije?? S tim da sam etapno radila, jučer kosu oprala i noge depilirala, danas ostalo. Sva sam se uspuhala, naravno morala leći 🤦

25. Siječanj 2021. 11:22

EmEn9

https://ibb.co/yYmVNyt
    Evo sad si mislite što je to 🤣🤣
    Mogu vam reć da nije loše za promjenu 🙂🙂

Jaja, sir, brasna malo? Sunka? Meni izgleda sasvim super za dorucak. Ja isto kao i Lonmi vrtim sad vec neko vrijeme ujutro isto, cornfalkes, voce, maslac+pekmez na kruhu ili kroasanu. Jucer ujutro sam slagala sataras (luk, paprika, paradajz, jaja zmuckana sa malo vrhnja) i navecer sam pojela pastetu, 2.u trudnoci, koliko vidim na netu, samo jetrenu treba izbjegavati.
    .
    MareiKate puno ti hvala, meni ti jednostavno nece nitko nista rec, nemam koga pitat. Ako guglam, znate i same. Imam frendice koje su rodile kojima je neugodno o tome pricati pa nisam pilila, a ima i onih kojima nije neugodno al kazu bolje ne, preplasit ces se samo. A kod mene fakat nije taj mehanizam, mene je vise strah dok nest ne znam. Sad bar znam da mogu ocekivati crijevo 😂 i da mozda ne dobijem epiduralnu ako ju i trazim. Isprike ako je nekome bilo neugodno radi mojih pitanaja, nije bila namjera.. 
    .
    Zabica, Lussi, Jagodica apsolutno podrzavam, u pravu ste. Ova korona nas je opustila sto je i dobro i lose kad je u pitanju trudnoca. Ja sam doma dosta i ne sminkan se, to je u redu ali fali mi da se sredim i odem nekam a jedvaaaa cekam uske traperice i neku kosuljicu dok budem mogla nakon sto rodim. 

Girl1234
    25. Siječanj 2021. 11:39

Meni isto fali sredit se 🙈

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

25. Siječanj 2021. 12:22

Lonmi nista skoknut cu do Vza pa ostavim pred vratima torte malo hahah
    Tak,lijepo se naruci k frizeru,malo da se opustis tamo i uzmes vrijeme za sebe od ovog odmora doma ,trebat ce ti🥰 sad me tjesi da nisam jedina kojoj je sminka pod pojmom "kaj je to?" 🤣
    Zabice tak treba, odma se bolje osjecas kad se malo sredis,kaj ne? Hvatas zadnje trenutke za sebe prije nego beba dode hahaha nema onda kod frizera kak nam se sprdne (a iovak neke rjetko idemo🤣) 
    Ja sam frizerka pa moram sutit..preljena sam za svoju kosu treenutno😅
    Jagodice tak i ja planiram (zasad je bar takav plan) lijepo bebu u kolica i u đir, od kuce do pocetka ulice imamo 1km, do grada od kuce imamo 3km, tak da bi imala super setnju ako beba bude dobra, nadam se da ce se i kafici otvoriti pa lijepo na kavicu s kumom i uzivanje🥰
    Ali svaki dan da prodem s kolicima sim-tam, malko pripazim kaj papam i eto FIT-mame 🤗
    Ma curke, nas nece nitko ni gledat, nego bebice🙈🙈🙈
    Aliii, kad vidim jednu poznanicu koja je rodila prije god dana, ima 21 god a samo se jos vise udebljala i zapustila, zao mi ju je🙄  sretnem ju u sub u ducanu,odmjerila me valjda da vidi koliki mi je trbuh vec a ja si mislim...ajme Lussi, nemoj biti ko ona dok rodis,nemoj se zapustit!!
    Emen9 odaj nam tajnu kaj to papas🥰
    .
    Bas sam slusala Storije na Instacu od Elle Dvornik kak je rekla jel se samo njoj cini kak nas ova korona gura u depresiju,ko da nam je svaki dan jedno te isti, nemas kam otici,kaj radit, samo cekas da dan prode i ja to slusam i mislim si ajme zeno,deprimiras me sad!
    Moram si nac neku zanimaciju,nesto, ne znamm.. samo da mi se dani ne svode na cekanje 16h da muz dode doma i onda kuhanje pa odmor pa serija pa spavanje, rutina mi je skoro ista svaki dan i to me baas plasi😒😤🤔
    Ocu proljeceee i zelenilo i sunce, miris cvjeca, tulipane u vaziii🥺
    Danas idem u Lidl po tulipane ak ih jos imaju, uopce me nije briga, treba mi nekaj da mi unese boje u zivot🤭
    Ovo tmuuurno vrijeme mi je K O M A!!🤯🤯

mom_of_4
    25. Siječanj 2021. 12:32

Sretno svima danas!
    MissGraz javi nam se i Ines je danas ja mislim na pregledu u bolnici pa eto curke Sretnoo nek je sve uredno javite se da znamo

Petra982
    25. Siječanj 2021. 12:33

Ništa od mog kunjanja... Taman mi san na oči i krenuo vibrirati mobitel... Digla se, doručkovala kakao i biskvit s trešnjama što mi donesla sveki jučer. Sad gubim vrijeme gledajući seriju i svako malo se dignem i neš počačkam po kući.
    Sivilo mi ne smeta, al ova karantena, pogotovo u glavi, mi je postala teška! Nedostaju mi ljudi, kave, druženja... 

25. Siječanj 2021. 12:46

Bile bi aktivnije i veselije trudnice da nije korona.. valjda nam nece klinci neku depru povuc il nest 😂
    .
    Jagodica - samo da ti javim, meni su poslali mail iz DZ Centar vezano uz tecaj, vjerojatno ce nam se svima onda javiti danas. Nisu nas zaboravili, jeeeej 😊

Jagodica125
    25. Siječanj 2021. 13:08

Ja gotova kod zubara 🥳 napisem kak je proslo kad se dodrndamo bebica i ja domov🤣
    .
    NevaEva - jupi, i ja dobila naaapokon dobila mail 🙏📬 jedva cekam, pripremim si notes, olovke, kakao, kao u skoli. Streberica, staš📚✏🤓
    .
    Tako je Lussi, naaajbolje tek dolazi, kakve cemo mi biti super mamice 🥰🥰🥰 u biti vec jesmo 🤪

Lonmi
    25. Siječanj 2021. 13:09

NevaEva

Bile bi aktivnije i veselije trudnice da nije korona.. valjda nam nece klinci neku depru povuc il nest 😂
    .
    Jagodica - samo da ti javim, meni su poslali mail iz DZ Centar vezano uz tecaj, vjerojatno ce nam se svima onda javiti danas. Nisu nas zaboravili, jeeeej 😊

Nadam se da klinci to ne upijaju, da su to banske gluposti jer onda ce moja biti panicar 😂.
    Ja tolike strahove imam da je to van svake pameti, ali za sve je kriv smeđi! 

Lonmi
    25. Siječanj 2021. 13:10

*babske - hvala autocorrect sto me cinis nepismenom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.