A nama kojima je trece, cetvrto, peto ili koje vec, roditeljski dopust traje 3 godine
Meni upravo krenuo zadnji tjedan na poslu, sada sam opet u uredu, u petak cu traziti gin.doznake za trudnicki
Jutro, ja se opet probudila neke lose volje 🙄.
Svi me zivciraju, imam tak neku fazu. Ne mogu si pomoci. I svasta bi voljela raditi, a svega me strah i ovak samo lezim i pricam muzu kak cu poludjeti i nek ubrza vrijeme 😂.
E za dorucak vise fakat ne znam sta bi jela, sve se svodi na isto, snita kruha i nesto gore ili zitarice s mlijekom. Vise mi nije volja ni jesti dok se toga sjetim.
Pastete jedete? Ja ih nekako cijeli zivot izbjegavam, ali mozda bi sad malo za promjenu.
Sretno cure po pregledima, mada znam da ce bit sve super 🤗
Meni upravo krenuo zadnji tjedan na poslu, sada sam opet u uredu, u petak cu traziti gin.doznake za trudnicki
Sad si me sjetila da moram ovaj tj po doznake, tocno sam to smetnula s uma. Hvala ti 😂
Mi tu moramo po njih doktoru i onda na hzzo, kameno doba.
I uvijek mi ispadne pregled pocetkom mj tako da idemo 2 put 😂
Sretno svima na pregledima danas. 🥰 Može netko ponoviti to za epiduralnu, kad se dobije.. Očito mi je promaknulo to za (ne)otvorenost
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Sto se tice porodiljnog ja cu koristiti svih 12.mj, muz ima vecu placu i dog smo se da ce on raditi, tako nam odgovora jednome i drugome. S obzirom da ce mi porodiljni biti gotov u 5.mj, a mislim da imam pravo na stari godisnji koji necu iskoristiti sad u 2021, i ja cu opaliti jos mj dana godisnjeg prije povratka da to potrosim do 30.06. Necu ih srediti uopce.
Bar se nadam da je to tak izvedivo 😊
Jutro cure!
Jedva sam uspjela sve pročitat 🙉 bila s malim u bolnici 3 dana i naravno, nisam ni virnula na forum i sad cijeli tjedan vas lovim.. Danas konačno uspjela 💪🏻😄🎉🎉
.
Sretno svima na pregledima danas i svima želim uredne nalaze. Super za uredne preglede i nalaze prošlog tjedna. Bilo je puno lijepog ulova za bebice i lijepih trbuščića 😍 i puno fineee papice 🤤🤤 to je to što sam zapamtila 🤣
.
Thera - ja isto imala tu bakteriju u prošloj trudnoći i dobila amoksicilin kao i Palonkica. Meni nakon ture antibiotika, nalaz UK bio sterilan. Bit će to ok 😉
.
Ja mislim da je moja curka homeopat. Sad 2 dana kako je bila kiša baš se umirila, ništa od udaraca, samo neko meškoljenje i baš sam se zabrinula. Jučer navečer, promjena vremena i hvala Bogu, počela opet lupkati. I da, smjestila sa na moj mjehur 😬
Šta vi mislite da li bi trebalo reagirati kada beba ne udara neko vrijeme nego se samo meškolji, recimo dan-dva? Znači meškolji se kroz čitav dan pomalo, ali nema nikakvih udaraca? 🤔
Sad si me sjetila da moram ovaj tj po doznake, tocno sam to smetnula s uma. Hvala ti 😂
Mi tu moramo po njih doktoru i onda na hzzo, kameno doba.
I uvijek mi ispadne pregled pocetkom mj tako da idemo 2 put 😂
Da ko i kod mene hahah u petak idem na OGTT i po doznake pa to nosim sefici i na hzzo i rekla je da se u petak narucim za iduci tjedan na pregled
Taman onda tjedan iza moram opet u grad na pregled😅
Ovaj taksi ce zivjet od mene hahah samo se vozikam🙄
Taman sam si priredila da u petak odem na pranje kose i feniranje nakon kaj to rjesim, da si dam oduska
Muz ima rockas u petak,pa nek sam mu lijepa 🤣 bogec me od ljeta gleda bez sminke 😅 samo sam se za Bozic malo nasminkala hahahah
Pa cu u cetvrtak slozit kokos-nutella cake (al posto vise voli bijelu linoladu od nutelle, stavit cu linoladu🤤).. ta mu se svidjela odkad sam ju prvi puta radila,pa reko zasto ne🙈💖
Cure tako mi drago da sam vam pomogla oko doručka, bas sam sretna da mogu pomoći i dati ideje da se fino najedete 🤣🤣🤣🤣, znala sam da će moj recept zasjeniti pavlovu zato sam vam i dala recept da guštate, pavlova je sada pala u zaborav 🤣🤣🤣🤣😂😂😂 evo upravo mi se peče u pećnici današnji doručak i slikam vam kad bude gotov da možete za večeru napravit 🤗🤗
.
Sretno svima danas na pregledima🥰😍🤩😘
Sortiraj odgovore
Najstariji