Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica13
    25. Siječanj 2021. 09:55

* meteopat, a ne homeopat 🤣🤣 trudnički mozak 🤷🏻‍♀️🙈

Lonmi
    25. Siječanj 2021. 09:58

Cure ubijate me s tom hranom, imajte milosti prema nama koje to sad ne mozemo pripremati, ili saljite na probu 😂😂.
    Ja vise slike ne otvaram. 
    Sad mi cure sline za tortom koju ce Lussi spremati 😂
    EmEn tako i ja cesto pripremim jaja, super mi je to 👍
    Lussi mene bolje da ne vidis, modne kombinacije su sve u sta stanem iz ormara, a sminka, kaj je to?😂
    Vrhovi su mi ispucani i grozni, zvat cu frizerku da mi da neki termin pa ce me netko odkotrljati do nje da to odreze, ne mogu gledati ispucalu kosu.

Lavice mislim i da je meskoljenje ok, pitanje koliko mjesta ima vise tvoja bebica, ali ako te jako brine nije na odmet nazvati ginicku. 
    U mojem slucaju javila bi ti se nadrkanda sestra koja bi rekla : pa ne moze se stalno pomicati nezz kak 🤦‍♂️.
    Te sestre su postale pravi dijagnosticari preko telefona. 

zabica
    25. Siječanj 2021. 10:07

Ja upravo narucila pecivo iz pekare pa promijenila narudzbu u burek sa sirom

zabica
    25. Siječanj 2021. 10:10

Danas sam si sva nekako cool, nasminkana, sredjena, planiram isto naruciti se u frizerski, ali za bojanje-zadnje prije bolnice, neka neka, zadnji su to trzaji prije turbulentnog razdoblja zivota s malom bebom

zabica
    25. Siječanj 2021. 10:17

Ali sam zato muzu vec najavila soping kompletno nove obleke kad rodim, obzirom na koronu i trudnocu rekla sam mu necu trositi na to i koristim samo ono sto imam, kupila sam samo najnuznije....
    .....aaaali kada rodimmm, onda sve novo hocu, od balonera, cipela, suknji, bluzi, sakoa ma sve sve po redu, ovo kaj imam u ormaru nije dostatno-inace sam minimalist i volim imat sve najnuznije, ali sada kako nisam nista od tih lijepih uskih stvari koje obozavam mogla nositi, zelim pun ormar svega jer cu imati novu liniju i zelim ju pokazati, naravno, u setnji s bebom

Lonmi
    25. Siječanj 2021. 10:23

zabica

Ali sam zato muzu vec najavila soping kompletno nove obleke kad rodim, obzirom na koronu i trudnocu rekla sam mu necu trositi na to i koristim samo ono sto imam, kupila sam samo najnuznije….
    …..aaaali kada rodimmm, onda sve novo hocu, od balonera, cipela, suknji, bluzi, sakoa ma sve sve po redu, ovo kaj imam u ormaru nije dostatno-inace sam minimalist i volim imat sve najnuznije, ali sada kako nisam nista od tih lijepih uskih stvari koje obozavam mogla nositi, zelim pun ormar svega jer cu imati novu liniju i zelim ju pokazati, naravno, u setnji s bebom

Samo se ti sredi draga 👍🥰

MareiKate
    25. Siječanj 2021. 10:35

Hej curke, ja sam sinoć prvi put nakon duuugo odvalila cijelu noć. Probudila se jednom oko 2 za piš i začudo zaspala sam odmah nazad ☺️ danas sam odmah poletnija 😁
    Sretno svima na pregledima danas! 
    Nakon vaših priča od jučer, ja sam sanjala da rađam. Ne sam čin već ono kao dipl su bolnicu 5 cm otvorena pa pregovori oko epiduralne, može li muž samnom itd... Bio mi je dosta stresan san.
    NevaEva skroz je u redu da želiš znati kako postupak izgleda i meni tu nema ništa loše. Nije to ništa loše. Svi su različiti i ja sam nakon prvog poroda bila mali ljuta na svoju seku koja je rodila prije ali mi ništa nije pričala, jer o tome se kao ne priča da se ne plaši žene. Meni je to bezveze. Da pored toliko žene koje su rodile iz moje blizine sam ja isto par tjedana prije poroda ispitivala jednu curu kako se radi klistir. Isto sam mislila da je to neka tableta ili što već, kad sam čula za to crijevo šokirala sam se.  Ja sam ga na kraju na porodu preskočila jer sam došla 8 cm otvorena i doma bila sto puta na WC-u i babica je rekla da nema potrebe.  Isto tako, izdepilirala sam se dan prije zbog pregleda, taj dan nisam, i nisu ništa popravljala, bilo im je ok.
    Za epiduralnu treba biti miran dok se uvodi, zato ako dođete sa trudovima na 3 minute kao ja, nećete ju dobit, jer nema šanse da vas u tim bolovima anesteziolog pika i riskira loše uvođenje. Koliko sam shvatila najbolje kad ste tipa 5 cm otvoreni, ali meni je na 5 cm još sve bilo full podnošljivo, a kasnije sam na samu sebe bila ljuta da sam toliko čekala 😅 nisam pametna što ovaj put napraviti. Budem malo popričala sa svojom ginekologicom na idućem pregledu, zadnjem prije trudničke...

Jagodica125
    25. Siječanj 2021. 10:42

zabica

Ali sam zato muzu vec najavila soping kompletno nove obleke kad rodim, obzirom na koronu i trudnocu rekla sam mu necu trositi na to i koristim samo ono sto imam, kupila sam samo najnuznije….
    …..aaaali kada rodimmm, onda sve novo hocu, od balonera, cipela, suknji, bluzi, sakoa ma sve sve po redu, ovo kaj imam u ormaru nije dostatno-inace sam minimalist i volim imat sve najnuznije, ali sada kako nisam nista od tih lijepih uskih stvari koje obozavam mogla nositi, zelim pun ormar svega jer cu imati novu liniju i zelim ju pokazati, naravno, u setnji s bebom

Amen i potpis na ovo, sestro 😘👍 tako sam i ja odlucila. Ja sam cak rekla dragom da NAKON poroda stvaram formu svof zivota, bit cu fit mama 🤗🥰 vec se vidim kako sa kolicima i bebicom u sportskim tajcama ulicu gor pa dol džogiram🤣🏃‍♀️
    .
    Ja i bebica se vec drndamo u tramvaju, idemo k zubarici, poslije toga u mini speceraj i doma. Nasminkala sam se cak i lijepo obukla, bas mi godi taj osijecaj. Samo steta sto je korona, pa u tramvaju ima toooolikooo mjesta, nema smisla otvorit kaput, izbacit busu van i natjerat nekog da se digne🤣🤣 ajke grooozna sam 🙉🙊🙈
    .
    Usput, meni isto bebica na mjehuru, i kad se okrene, bas bude malo neugodan osijecaj. Imam feeling da dubi na glavi ili na guzi 🤣
    .
    Sretno svima danas!😘

zabica
    25. Siječanj 2021. 10:52

Jagodica125

zabica

Amen i potpis na ovo, sestro 😘👍 tako sam i ja odlucila. Ja sam cak rekla dragom da NAKON poroda stvaram formu svof zivota, bit cu fit mama 🤗🥰 vec se vidim kako sa kolicima i bebicom u sportskim tajcama ulicu gor pa dol džogiram🤣🏃‍♀️
    .
    Ja i bebica se vec drndamo u tramvaju, idemo k zubarici, poslije toga u mini speceraj i doma. Nasminkala sam se cak i lijepo obukla, bas mi godi taj osijecaj. Samo steta sto je korona, pa u tramvaju ima toooolikooo mjesta, nema smisla otvorit kaput, izbacit busu van i natjerat nekog da se digne🤣🤣 ajke grooozna sam 🙉🙊🙈
    .
    Usput, meni isto bebica na mjehuru, i kad se okrene, bas bude malo neugodan osijecaj. Imam feeling da dubi na glavi ili na guzi 🤣
    .
    Sretno svima danas!😘

Tako je Jagodice-fit mama!
    Planiram lijepo na korzo pa uz Savu-kolica pa klupica pa kavica na suncanoj terasi, nadam se do tada da se bude moglo, da ce barem terase kafici otvoriti. 
    Inace, lakse je to raditi do nekih god-dvije dana bebe, poslije od 2-4 god nema sanse popit kavicu, naravno, ako imate koga da ju/ga seta-onda da, ali inace no way-barem su moji takvi bili..

• EmEn9
    25. Siječanj 2021. 10:59

https://ibb.co/yYmVNyt
    Evo sad si mislite što je to 🤣🤣
    Mogu vam reć da nije loše za promjenu 🙂🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.