Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines
    24. Siječanj 2021. 21:24

Hvala curke za sutra 🥰❤ javljam sve obavezno, jer i mene zanima sto ce mi reci. Inace kod svoje soc. gin u polikninici sam isla bez beda onako kao da idem do trgovine, naravno veselila sam se svakom pregeldu, al ono nije da me bubnilo uzbudenje ili tako nesto, al bome sad ga osjecam, pogotovo jer cu vjerovatno po prvi puta cuti srce moje curke, do sad mi moja nije nijednom pustala. Radit ce mi briseve sigurno na beta-hemoliticki streptokok jer sam taman u tim tjednima. Pa me svasta nesto sutra ceka novog 🥰🙈
    Jagodica - meni je ovo za kumu nevjerovatno koliko je bezobrazna ufff sory ako ste si jako dobre, al realno i nije se bas nesto pokazala da joj je iole stalo do tebe i tvog stanja, po meni ultra sebicno..ajme sto ja ne podnosim takve ljude 🤨🤦‍♀️ u svakom slucaju sama znas najbolje kako ces to na kraju izvesti, al ja osobno bi tome stala na kraj, cisto da joj pokazes da ne moze s tobom bas kako ona hoce. 
    Brijanje - ja sam evo upravo istusirala se, sredila kosu, jer nema mi nista gore kad se moram dizat 3 sata ranije da se cijela sredim, onda ja to odradim vecer prije, pa se ujutro samo osvjezim pod tusem za 5min i gotovo. Evo iskreno cure nije da mi je sad ono brijanje bez imalo muke, al nije ni da mi je nesto prezahtjevno. Isto vise opipom znam kako i sta i kasnije pred ogledalom jos popravim ako gdje sto nisam, al dosta dobro rijesim i ne izrezem se 👍🥳 ono sto vam ja svakako mogu preporucit, pogotovo vama koje imate cekinje, a ne dlake kao i sama, uvijek prije napravite piling ja imam onaj od Zaije cupuacu u smedem pakiraju i odlican mi je, prvo se cijela s njim istrljam, gelom se istusiram, pa gel za brijanje i britvica, pa opet gel za tusiranje i to je to, nicime se kasnije ne mazem jer taj je piling uljani i jako lijepi film ostavlja na kozi tak da stvarno nema potrebe. Inace britvice probala na tone i tone, al uvijek se vracam Venus tropical zuto pakiranje po 3 kom se dobije, jesu skuplje, al su meni brutalne, s njima se nikad nisam u zivotu porezala nigdje. 

Nea 💗

24. Siječanj 2021. 21:25

Girl1234

Ajme morat cemo promijenit teme.. Mislim da je bilo dosta o klistiru i porodu
    Vratimo se radije na kulinarstvo 😂

Ja sam pastetu vecerala, nemam sta za dodat ni na ovu temu 😂😂😂😂 necemo vise. Ovo me doslovno do poroda ne zanima ni cut. 

Girl1234
    24. Siječanj 2021. 21:31

NevaEva

Girl1234

Ajme morat cemo promijenit teme.. Mislim da je bilo dosta o klistiru i porodu
    Vratimo se radije na kulinarstvo 😂

Ja sam pastetu vecerala, nemam sta za dodat ni na ovu temu 😂😂😂😂 necemo vise. Ovo me doslovno do poroda ne zanima ni cut.

Hahahaha, laku noc ti zelim 😂🥰

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Sunflower! 🌻
    24. Siječanj 2021. 21:36

Jao imam novi mob, prebacila se s iphona na android, neki veliki galaxy i sad mi dvije ruke trebaju dok ga koristim, non stop neki vrag stisnem, bas me izluduje 🤬
    A taman sam vam natipkala post o brijanju, klistirima i ostalim radostima i stisnem nes i ode mi sve 😭😭
    Neda mi se tipkat ispocetka pa cu samo kratko, netko je pitao kak muzevi nakon kaj to sve vide, moj je na drugom porodu igrom slucaja vidio situaciju dole nakon poroda i kaze da nikad nece zaboravit taj prizor 🙈🙈
    Isao je do vage slikat i vidjet malog dok sam ja i dalje lezala sva razvaljena i na povratku do mene mu je pogled pobjego kaze i vidio je kak to sve izgleda nakon sto izade mali covjek od preko 4kg 😅
    Unatoc tome imamo jako dobar seksualni zivot tako da ne brinite 😂😂

Ines
    24. Siječanj 2021. 21:37

Danica - draga ne zamaras nas nicime, pa zato tu i jesmo da si pomazemo, savjetujemo, slusamo jedni druge, budemo podrska. Drzim cvrsto 🤞🤞 da je stanje sa cervixom okej i da se ne pogorsava, javljaj svakako sto su rekli. 
    Slazem se s momof4 nitko tu nije da bi one druge plasio, mene cak nista od toga ne moze zaplasit jer sam ja jako realna osoba i ne gledam nikada kroz roze naocale, znam da ima svega, znam sto mogu ocekivat i nema tu neke mudrosti. Klistir je sasvim normalna stvar, kao sam porod, protiv brijanja isto nisam, a Boze dragi ja svejedno dolje nista ne diram osim bikini zonu, ja sam onaj tip koji vise voli da ima tih dlaka ipak one su tu s razlogom da nas stite od kojekakvih infekcija (zato vjerujem da i nisam hvala Bogu imala problema i istima). Muzu ne smeta, pa bolje nek one budu tu di jesu, al naravno za porod neka briju sta vec moraju, svejedno kad sve to prode ja opet pustam da rastu i samo stucam skaricama. Bas sto si momof4 i sama rekla nije da idemo na kavu, idemo rodit, pa treba bit spreman na sve, a i kad se poslije kao i vi i sve druge zene sale i zezaju onda nije neki bed. Bar ja na to tako gledam 🤷‍♀️ mene sad samo ponekad zna uhvatit vise na psihickoj bazi ono nije strah, al nekakva trema, sto ubiti znam sta me ceka, al ne znam, vjerovatno jer mi je sve to novo i nepoznato. I ono u trenutcima sam ful spremna, al opet bolje da jos malo priceka hahha 🤣 al znam da je to normalno i da su sve kroz isto prosle. 

Nea 💗

Sunflower! 🌻
    24. Siječanj 2021. 21:38

Sretno sutra na pregledima cure, javljajte nam kakva je situacija 💪💪

mom_of_4
    24. Siječanj 2021. 21:56

Ines realno najveca briga i strah mi je da dodem uredno i sretno do cilja..znaci da sve ide po planu i da dodemo do termina zivi i zdravi a onda cu se mislit o porodu.Doduse jedva cu cekat da krene jer svaki put cim dode 39 tj jedva cekam da krene da se rijesim.Ali eto zaključavamo temu o porodu i nezz cemu nastavite s kolacima 😂😂

mom_of_4
    24. Siječanj 2021. 22:01

danica85 sjme Izvini koji si ti sad tjedan ja sve zaboravim..nadam se da ce sutra sve biti ok na pregledu 🙏🏻

Jagodica125
    24. Siječanj 2021. 22:23

Nije sad da sam bas luuuda za time, ali ako ce biti potreban klistir, brijanje, kaj vec, nek rade za sto misle da je potrebno i nuzno👍
    .
    Ja se otusirala i sad uzivam u rastezanje bebice 🥰🤗
    .
    Idem spat, imam zutra jutro zubara🦷👩🏼‍⚕️
    .
    Sretno na pregledima curke!🤗

• EmEn9
    24. Siječanj 2021. 22:29

Uglavnom da i ja zaključim o tome sto god mislite da je bed kad dođete tamo ništa nije bed, to je njima svakodnevnica a vama uopce nije bitno kako taj tren izgledate ni ne razmisljate uopce o tome dal je bed ili nije bed. Odradite sto vam kazu i gotovo i stvarno meni je sve bed i sram me ali kad dođeš tamo kao da si dosao u neki drugi svijet di je to sve normalno i sve bude ok i normalno. Tako da ne sekirajte se to sve ide svojim tokom i sve vam kazu i polako i bez opterecenja samo mislite npr ok ovaj trud je prosao za korak sam bliže da vidim svoju bebu, kad prođe sljedeći evo još sam bliže da vidim svog bebača i tako to nekako prođe lakše.
    .
    Pitala si za epiduralnu,  u Rijeci kad sam radala sami pitaju i to zvuči ovako, kad sam prvu curu isla rodit kad me prvi put pregledala bila sam jos zatvorena i onda nista jos od toga trebas bit otvoren ako se ne varam nekih 4-5cm i onda kad me drugi put pregledao je rekao 10cm si otvorena i ja kazem da bi epiduralnu i kaze on sad je kasno rodit ces tako da nisam mogla uzet. A drugi porod pogleda on mene i kaze sad ti mogu dat epiduralnu ako zelis znaci nisam pitala sam je pitao i kazem ja ma ne treba izdrzat cu i dosao on za nekih sat vremena i kazem ja jako me boli nemogu vise sad bi epiduralnu i pogleda on i isto kaze sad je kasno skroz si otvorena rodit ces. Tako da ona se daje koliko sam skuzila u tom određenom trenutku. Također sad razmisljam da ako ju nisam dva puta uzela necu ju ni sad. Radije to odtrpim nego da slucajno imam nuspojave. 
    .
    Dosta o porodima krenimo na veceru 🤣🤣
    .
    Danas sam za večeru umutila jedno jaje i ispekla kao palačinku i namazala svježim sirom. 🤗🤗 sigurno sam vas sad ful namamila da cete odmah ujutro ic to ispec kao sto ste sve isle radit pavlovu tortu, necete moc odolit mom receptu, osjecam to🤣🤣🤣🤣
    .
    Jedva čekam pregled u utorak da se počastim s nečim nezdravim 🤗🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.