Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    blossom
    18. Siječanj 2021. 20:42

Uh cure kad vidim da nas ima, malkoc mi je lakše...ali moram se pokrenut, pokupovati sve i spakirat...isto ne znam koju torbu ću, jer dok ne kupim sve i ne posložim na hrpu, ne znam kolika će ta hrpa biti
    Spavaćice mi je mama dala...ni ona nije fan spavaćica i ostalo joj...znaci stare preko 30 godina, očuvane i fine pamučne s gumbićima - poslužit će
    A za ogrtač planiram ponijeti neki gornji dio trenirke na cif tek toliko ako zatreba...Ines thx za skraćeni popis i raspodjelu, držim srećice da torbe što duže stoje
    Čula sam da ako je sve ok da puštaju jako brzo doma radi ove korona situacije - tako da šta god mogu ostavit ću doma, pa mi dragi donese ako šta extra zatreba
    Cigarete - zapalim ujutro uz kavu radi wc-a i nekad kroz dan kad osjetim da me lovi nervoza - uvjerena sam kad beba dođe da ću skroz prestati, jer izlazim van u dvorište da zapalim
    Strije - još ih nisam dobila, ali sklona sam imam ih od tinejdžerskih dana - tako da sumnjam da će me sada zaobići iako se mackam kremama
    Muški/kupovina - i ja sam se nasmijala jer ne mogu dragog zamisliti da traži trudnički paket, pa to bi bio show i trebalo bi snimiti..on mrzi kupovinu..uvijek se sjetim naše prve kupovine, koji stres prije..ali ja idem uvijek po popisu i gotova sam za čas, tako da se iznenadio i sad kad može odemo skupa...ako se slučajno i oduži produži na odjel s alatom
    NevaEva buša je baš slatka i kaput je baš super 

blossom
    18. Siječanj 2021. 20:42

Posebno poglavlje hrana - cure koje moraju paziti na prehranu nemojte zamjeriti 
    Ja se za ručak ubila u zelju s krmenadlima i žgancima - neki dan radila krpice sa zeljem - krajem tjedna se predbilježila kod svekrve na sekeli gulaš - na spomen zelja meni sline idu 
    A tek polpete - krumpir na pola, na njega špek - zapečeno u rolu i uz to salata - kiselo zelje s bučinim uljem uffff
    Čokolino - obožavam ga - onu kutiju pojedem na dva/tri puta jer ga jedem jako gusto i još posipam kraša gore - i da kupila sam si ga dok sam bila u Lidlu - umjesto potkošulja kojih više nije bilo 
    AnaAn - pizzza izgleda super, njam
    Ridja - sad sutra moram po te štrudle ako ih još bude

Lonmi
    18. Siječanj 2021. 20:58

NevaEva

Lonmi

NevaEva

Mene je zena u c&a pustila preko reda jer sam trudna 😳😳😳😳 Nikad se nisam jos tak trudno osjecala.
    https://ibb.co/P4mLBrw

Bas lijepooo, obožavam takve kapute 😊😊.
    Busica je velika, ti si lijepa trudnica 😊🥰

To se nekak pocelo sve jace vidjdt zadnja 3 tjedna nekak, nije do sad tolka bila 😂😂 tak da se ne iznenadis ako jedno jutro samo budes malo veca u neko skoro vrijeme. Do 5.mj.je nekak lagano rasla i onda malo vise i sad ga vec ima dosta.. ne znam jel i kod drugih cura tako koje su trudne recimo 27, 28 tj.ali meni se nekak osjetio skok. Na pregledu 11.12.je imao 575g, a 15.1. vec 1250g. Sve je ok, svi bar vele da je, ali nekak se protegnuo 😅

Meni je prvi skok bio u 20.tj, tako da kroz 3.tj ocekujem isto veliki pomak. Sve veci i veci je svaki dan 😂. S time da mi svi govore da mi je trbuh dosta velik i misle da sam puno vise trudna 😂.
    Isto kak i neki po trbuhu znaju koji je spol, prosli put me zenska odmah u cekaonici pitala : Jelda da je curica?
    Reko majko sveta pa kako znate 😂😂😂

Lonmi
    18. Siječanj 2021. 20:59

I da NevaEva tvoj djecak je zbilja naglo porastao, super je to 😊

Lonmi
    18. Siječanj 2021. 21:03

Ja sam pojela batat iz pecnice i salatu od matovilca s cherry rajcicom i sad cu bananu s slagom jesti 😂
    Imam potrebu jesti slag iz zube 😂

18. Siječanj 2021. 21:04

Da da, po obliku neki "znaju" sto nosimo, poznato mi je to. 😅 imala je 50% sanse da bude u pravu 😂
    .
    E ja sam grozna danas, cokolino, lino lada.. grooooznoooo, ne mogu se sabrat

bebolinka
    18. Siječanj 2021. 21:18

https://ibb.co/cXt3CNq

Pozzz od nas dvije 😁😁

Lonmi
    18. Siječanj 2021. 21:26

bebolinka

https://ibb.co/cXt3CNq

Pozzz od nas dvije 😁😁

Isto jedna lijepa busica 🥰

18. Siječanj 2021. 21:31

https://ibb.co/VS4b0Z2
    .
    Trudnička traper košulja, HM, 100 kuna, ako trebate kamuflažu trbuščića 🤰😊

bebolinka
    18. Siječanj 2021. 21:44

NevaEva

Da da, po obliku neki "znaju" sto nosimo, poznato mi je to. 😅 imala je 50% sanse da bude u pravu 😂
    .
    E ja sam grozna danas, cokolino, lino lada.. grooooznoooo, ne mogu se sabrat

Top trudnica 😁
    Ne brini ja tako ubijam svaki dan hahahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.