Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Siječanj 2021. 17:36

Za listeriju se naravno ne slazem s vama koje kazete da su se hranile zene svakak i radjale.. jesu..i dobivale su temp.i radjale puno vise mrtvih beba i svasta, samo nisu uvijek znale zasto. Mi sad znamo sta se moze desit. Netko ce pazit, netko nece, nikom se tu ne moze zamjeriti nista jer je odluka individualna tak da je samo bitno da svatko moze zivjet sa sobom ako se nest desi i to je to. Imamo srece sta zivimo u vremena kad je medicina dovoljno uznapredovala da se hrpa stvari moze lijecit. 😌
    .
    Zabica, sta fali da muz ide po trudnicki paket? Pa i on bogec prolazi kroz promjene 😂 Mom to nista nije tesko, ono sto znam da mu nije ugodno ga ni ne trazim da radi, ali ovo su sitnice a i odavno smo napustili koncept musko-zenskih poslova. Mislim da cu se rastopit dok ga vidim s dudom kak hrani malog 💕

Ines
    18. Siječanj 2021. 17:38

NevaEva

Ines odlicno! Sve stane znaci! Ti si stvarno spremna, jos maloooo 😎😎😍😍

Bome jesam hehe, doduse psihicki ne mogu biti skroz jer ni sama ne znam sto me ceka, ali da svjesna sam da se priblizava 😊🙈 
    Meni je stalo sve, kazem ja sam se vodila onom da nosim samo nuzno, jer znam da mi moze muz uvjek donijeti ako sto zafali. Za bebu mi ne treba nista, sve imam njihovo, torbu za izlazak cu spakirati isto ovih dana da muz ima spremno, to isto ne nosim jer su rekli da nema potrebe nosit. Tako da eto, svakako se raspitajte sto je dozovoljeno sto nije, sto imate njihovo, zato bi recimo pretrpavale sa stvarima ako nije nuzno. Frendica nije znala pa je nosila srednji kofer, nosila sve zivo, kaze na kraju sutradan ostavila samo sto joj treba, ostalo po sestri dala muzu da odnese kuci.

Nea 💗

18. Siječanj 2021. 17:43

Joooj cure, meni su sestra i šogorica rodile u isto vrijeme, obje dečkiće, godinu i tri mjeseca su sada. I eto stigla robica u vakuum vrecama i do sada sam to prebirala i pregledavala, izgubljenaa sam znaci, od veličina do oblacenja, neznam kako bi sortirala uopće. Izvadila sam 56,62 za početak, imam i nešto 50 ali sa obzirom da je već sada dosta velik, vjv će 56 bit sasvim okej za početak, 68 bi trebao kakti na ljeto počet nosit, taman 7,8 mjesec, za taj period trebam vecinom kratko a to tu nemam jer su ovo jesensko/zimske bebe. Znam da nema pravila kako će rast i dobivat na kilaži, ali mislila sam da će ovo bit slatki gušt, na kraju, slatka muka 😂
    Uff jedva čekam to sve provalit kako i šta, morala sam se malo pojadat da sam izgubljena u svemu tome hah 🙈

18. Siječanj 2021. 17:46

Ines

NevaEva

Bome jesam hehe, doduse psihicki ne mogu biti skroz jer ni sama ne znam sto me ceka, ali da svjesna sam da se priblizava 😊🙈
    Meni je stalo sve, kazem ja sam se vodila onom da nosim samo nuzno, jer znam da mi moze muz uvjek donijeti ako sto zafali. Za bebu mi ne treba nista, sve imam njihovo, torbu za izlazak cu spakirati isto ovih dana da muz ima spremno, to isto ne nosim jer su rekli da nema potrebe nosit. Tako da eto, svakako se raspitajte sto je dozovoljeno sto nije, sto imate njihovo, zato bi recimo pretrpavale sa stvarima ako nije nuzno. Frendica nije znala pa je nosila srednji kofer, nosila sve zivo, kaze na kraju sutradan ostavila samo sto joj treba, ostalo po sestri dala muzu da odnese kuci.

Ti si rekla da si iz Pozege? Ili sam te s nekim zamijenila, ako jesam sori 🙈🙈🙈
    Ne znam ni koga bi pitala za sv. Duh 😑
    .
    Ridja bolje da imas vise robice nego da ponestane. Bi isto same decke imate u obitelji 😅

18. Siječanj 2021. 17:48

Sjetila sam se sada, netko je spominjao da je koristio ocat ako sam dobro polovila, za omekšat robicu u pranju. Može još jedno ponavljanje ako nije bed, ne sjecam se točno jel bilo samo u teoriji ili u praksi već prano sa tim 😊

Emmie
    18. Siječanj 2021. 17:48

"O tome ja pričam prvo padne šećer, pa se nafiksam šećera, e onda nakon toga padne sol i onda udri po čipi čipsu 

"
    AnaAn da znas da cu ovo probati. Zvuci kao san! 

EmEn09 jos imam 7 radnih dana. U cetvrtak inspekcijaaaa.  Samo da mi je to dobro zavrsiti.

Emmie
    18. Siječanj 2021. 17:49

Ajme koliki je smiley! 

Ines
    18. Siječanj 2021. 17:50

NevaEva

Ines

NevaEva

.
    Ridja bolje da imas vise robice nego da ponestane. Bi isto same decke imate u obitelji 😅

Da da, iz Pozege sam ja. Joooj ne znam ti to stvarno 🤷‍♀️

Nea 💗

18. Siječanj 2021. 17:50

NevaEva

Ines

NevaEva

.

Daa, a sve se pripremale na curice, jer sa moje strane smo tri sestre, a sa muževe, dvije sestre i on u najstariji, kao ima gena za curice i previše, kad na kraju samo dečkići hah

Ines
    18. Siječanj 2021. 17:53

Ridja

Sjetila sam se sada, netko je spominjao da je koristio ocat ako sam dobro polovila, za omekšat robicu u pranju. Može još jedno ponavljanje ako nije bed, ne sjecam se točno jel bilo samo u teoriji ili u praksi već prano sa tim 😊

Ja sam stavljala, umjesto omeksivaca, sad koliko nezz ti rec jer sam ja onako odokativno na bubanj od 8kg stavila pa malo manje od punog cepa klasicnog omeksivaca otprilike. I nista se ne osjeti bez brige, sve sam tako prala i super je, peglat nisam ni morala jer nije nista bilo kruto i grubo, al sam peglala vise zbog dezinfekcije 😊

Nea 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.