https://ibb.co/s9sPr3Z
NevaEva, ovo je tvoj popis.. Možeš li mi, pliz, reći što piše ovdje gdje je rozi kružić? 🙈 Sad prepisujem, a ovo je screenshot
Rucnika 😂😂
Hvala 😂

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
EmEn, držim fige da bude bolje!

Hvala cure valjda će bit ok a ako ne znam što mi slijedi poslat će me na pregled u bolnicu kao i prosli put i ako bude te plodne vode previse i beba prevelika kao prosli put ostavljaju me u bolnici i na indukciju. Ako sam prosli put preživjela ću i ovaj 😉 uglavnom ne brinem se jako jer sam skoro pa u sigurnim tjednima tako da vidjet ćemo što će bit na sljedećem pregledu a i prosli put su mi isto tako negdje u 33-34 tjednu vidjeli višak i svejedno je bilo sve ok samo su me u 38 tjednu zadržali u bolnici i u 39 tjednu napravili indukciju nisu htjeli više čekat. Tako da će bit to sve ok samo treba bit pojačana kontrola i to je to. 😉

Cure drage, kad sam ostala trudna bila je priča da su prva tri mjeseca najkritičnija, sad cujem priču sedmi mjesec, znaci mene će ove babe oko mene izluditi totalno.🤯🤯
Cure drage, kad sam ostala trudna bila je priča da su prva tri mjeseca najkritičnija, sad cujem priču sedmi mjesec, znaci mene će ove babe oko mene izluditi totalno.🤯🤯
Kriticno za bebu? Pa ne bi trebalo bit.. 90% beba rodjenih u 27.tj. i dalje prezivi. Samo sto su im pluca nerazvijena i mrsicki su pa moraju bit u inkubatoru i respiratoru. Postoji neki poseban razlog za brigu? Sta kazu babe? 😅
Kriticno za bebu? Pa ne bi trebalo bit.. 90% beba rodjenih u 27.tj. i dalje prezivi. Samo sto su im pluca nerazvijena i mrsicki su pa moraju bit u inkubatoru i respiratoru. Postoji neki poseban razlog za brigu? Sta kazu babe? 😅
Da, dobro je pitanje sto kažu babe 😂
Ipak su one sve s diplomom hahah

E znate šta mene zanima, mozda je blesavo al moram pitat 🤣🤣
Da li je beba u trbuhu u položaju istom kao i na slici s ultrazvuka? Odnosno, ako imam ovakve slike:
https://ibb.co/rGmXBtm
https://ibb.co/PhM68pr
Znaci li to da je i u stvarnosti glava lijevo, noge desno ili je to obrnuto?
Ne snalazim se uopce s tim slikama i nis ne znam iscitati di je sta 🤣
Meni je Dr. rekao ako gleda vaginalno onda - ne, sonda mu baca kako ona hoće, jedino preko trbuha moze vidjet polozaj kakav je za zbilja 😎
Mislim da su babe stvorene za stvaranje panike.Došle danas u posjet i govore najkritičnije je razdoblje sedmi mjesec, kad prođeš sedmi onda se opustiš.Mislim da su to samo babske price i da ih uopće ne treba slušati, zato sam pitala ovdje da vidim da li vi šta znate.🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤣🤣
Da, dobro je pitanje sto kažu babe 😂
Ipak su one sve s diplomom hahah
Njih treba zabraniti da se približe trudnici.Ruku na srce stvarno su mi pomogle sa savjetima kad sam pokušavala ostati trudna, ali ostalo šta dalje 🤣🤣🤣
Hej cure drage moje kako ste mi danas?
Evo meni bila frendica koja ce biti kuma nasoj curici i iznenadenje je upalilo, cak se i rasplakala od srece i onda smo skupa plakale 🤣❤ ne znam da li vi imate jednu takvu frendicu, al obozavam ju, nasmijale smo se kao sto dugo nismo, napricale, plakale..predivno proveden dan do sada 🥰 
Evo bas si skuhala drugu kavicu danas i tipkam vama. Jucer kad sam peglala robicu skuzim da imamo samo dva bodija kratkog rukava 🤦♀️ muz i ja smo bas minimum toga kupili za pocetak jer nisam zeljela nagomilavat bez neke potrebe, al sad ipak vidim da cemo morat dokupit jos koji komad, pa sam sinoc bas preko Sinsey webshopa narucila set od 5 kom 69kn i uzela jos 3 bodija dugi rukav 54kn, doduse dugog rukava imamo preko 10kom, al nek se nade. Nije bas da zelim svaki dan palit masinu za par kom tih malih stvarcica, pa sam uzela jos cisto da imam za malo duze odgadanje pranja vesa. Ne znam koliko cu cega dobiti ovako za babinje robice jer smo svima govorili da nam bolje daju novce, a onda cemo mi sami vidjeti i uzimati sto nam stvarno treba, po meni je to najbolja opcija, tako smo i za svatove radili i isplatilo nam se itekako. Citala sam da kazu da su zene zadovoljne sa njihovom kvalitetom, pa cemo vidjet, a i nije da mi je toliko bitno ako se i razvuce za 2, 3 nosenja znam da nisam dala hrpu novaca 🤷♀️ 
Lavica - cestitke na okruglih 30tj 🥳🍾 ostalo jos malooo 🙈🤗

Nea 💗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji