Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra982
    14. Siječanj 2021. 17:00

EmEn, ne bih se začudila da ti je zato i rekao za remenčiće 🙄. Užas! Mislim da ću ja direktno Prpiću u Mediko.
    Ines, nema do direktne komunikacije. Tko zna kako i žena to sve metabolizira ako joj je prvo unuče. Porazgovaraj! 

• ertzui
    14. Siječanj 2021. 17:13

AnaAn moguce je..meni je krenuo kolostrum u 20-om tt. 🙈 😃
    Siroko povijanje - nisam prvo povijala, sve je bilo u redu. Necu ni drugo. Cure koje misle siroko povijat, odjeca za bebu ce vam morat bit za broj ili dva veca da stane guza. 

[/ url

Lonmi
    14. Siječanj 2021. 17:20

Fuuuck! Od dr tj u lidlu bodiji za bebe 5x, 80kn.
    A ja narucila s neta 😂
    Uzeti cu u lidlu vece 🤫😂. 

mom_of_4
    14. Siječanj 2021. 17:24

Hellooo
    Mene ne hvata panika od poroda samo nek sve prode u redu bolit ce svakako ahhaha...
    Meni je vise muka sta nekako sporo vrime prolazi kao da imam jos god dana izgurat pa se kraj ne nazire.... i otvorio mi se apetit pa me sve straj iduceg vaganja.
    Sta se tice svekrive hm ne zivimo s njom fala Bogu a kad rodim ne zelim nikoga doslovno jer svi su najpametniji i vole senpetljat di im nije misto..ko
    Moze platit moj mir....
    Od jucer me cese zivot i koza ahhaha nadam se da je od buretine jer sam vani bila dva dana setala a koza mi je suha ajme ajme onda kad pomislim na razne dijagnoze lose mi dode pa me pocme cesat od zivaca, nije crveno nista nego eto svrbucka na momente..mozda napokon pripazim na skovace koje unosim u sebe..i zadržim se na salati.  

mom_of_4
    14. Siječanj 2021. 17:28

Lonmi nakon koliko je tebi prestao svrabez onaj hahha

Bubica1
    14. Siječanj 2021. 17:44

Hej curke, kako ste mi danas? Vidim opet zanimljivih tema ima, kako je super ova naša grupica, nikad nije dosadno! 😊
    Moram vam ispričati svoj glupi san danas. Dakle, sanjala sam da me drugi naganjao pazite sad, s helikopterom po nekoj uskoj ulici, sasvim nisko je letio. 🤦 On se smije, a ja sva u strahu za sebe i bebu u trbuhu trčim sve po svud! Hahaha 🤣😁 Nakon toga gledam ja di bi se sakrila pa upadnem u neko skladište, a kad ono u tom skladištu zombiji idu prema meni i odjednom se probudim. 🤣 Otkud mi takve gluposti, stvarno ne znam, ali neko vrijeme nikako natrag zaspati. 🤦 
    Iva, nisi jedina, i mene hvata strah sve više kako se bliži termin. Ne od poroda (to nekako mislim da će biti sve OK - možda zato jer nemam pojma što me čeka 😁) nego baš tih prvih dana i tjedana dok se ne uhodamo. Stalno mi je to u glavi kako ću ja to sve, pogotovo kad krene plakati, a ja neću znati zbog čega. Valjda ću plakati zajedno s njom. 🤭
    Cice - cure moje, ja nikakvih promjena na njima nemam, jedino što su mi žile izraženije. Sve vi pišete svakakva čudesa, a moje su iste ko i prije trudnoće. Sve me strah da možda neću imati mlijeka jer se dosad ništa ne događa. Ili to nema nikakve veze? Da li nekome to nadođe kasnije onda? 🤔
    Široko povijanje i remenčići - cure, kakvi su to remenčići koje spominjete, kak to izgleda uopće i kak se to stavlja? Prvi put čujem...

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Lonmi
    14. Siječanj 2021. 17:46

mom_of_4

Lonminakon koliko je tebi prestao svrabez onaj hahha

Nakon 3 dana, s tim da sam promijenila kremu za tijelo, sad koristim Mustelinu crvenu za trudnice i prenatal sam promijenila, vise ne kupujem Elebaby nego Novalac.
    Mene svrbilo trbuh, grudi, između grudi i ruke, pop.... sam skoro, po noci bi se do krvi bila iscesala. 
    To je bilo taman dok mi se trbuh znatno povecao, i sad je jako velik, ne vjeruju mi da sam 23.tj 😂

Petra982
    14. Siječanj 2021. 17:50

Bubice1, nema to veze s mlijekom. Doći će već! 
    Evo, ja išla malo gledat na HM što je novog i ostala bez grudnjaka, kaže out of stock 😭😭😭
    Kad sam bedasta, umjesto da sam odmah naručila, ionako je dostava free. Nadam se da će ih dobiti skoro opet jer me ti jedini inspiriraju. Inače, nit moje nisu narasle, izraženije su žile i potamnile bradavice. Samo prvih mj i pol su bile napete i bolne

Ines
    14. Siječanj 2021. 17:51

Lonmi

Ni ja nemam fleke. Samo si vidim po bradavici nesto zasuseno, a to necu dirati 😬.
    Ines kad ste vi nabavili krevetic, kolica i te stvari?
    Ja sve nekako to mislim nac i onda u zadnji tren pokupiti. Odgađam s nadom da ce potkrovlje biti gotovo i da namjestam gore 😂.
    .
    Jooooj svekrva, s jedne strane cu ti reci dobro da ti da mira, s druge te razumijem, trebas pomoc.
    Meni ce pomoc biti moja mama, ali ona je tu. Recimo ona se isto u nist ne mijesa, nece mi se recimo samo ponuditi za pomoc, ali ako ju pitam odmah ce dotrcati. To mi se svida, ne bi htjela da mi ni kad dođe beba bude za vratom i stalno me nesto ispituje, gura se itd. To bi prije moj tata 😂😂😂. S svekrvom uopce ne zelim suradnju, radije bi sve sama nego njezinu pomoc, ali tu su druge stvari u pitanju.
    Mozda ti bas zeli dati mira i prostora sad, probaj porazgovarati s njom 🥰

Krevetic smo uzeli prvi, on je narucen ranije, pa je neko vrijeme stajao u kutijama, a sastavili smo ga pocetkom 11mj, sto znaci oko 24tj, al sad kad gledam i to mi je bilo rano jer je tako zjapio punih mj dana bezveze. Kolica smo uzeli krajem 11mj taman taj tj kad je bio crni petak. A eto kazem robicu, tekstil i kozmetiku pocetkom 12mj..tako da ne znam sto bi ti rekla, bilo bi dobro uzeti ti te vece stvari dok su na akcijama sada jos, ako imas gdje spremiti pa nek stoji, al ako nemas gdje s njima onda mozda jos pricekas pa bude nesto na proljece 🤷‍♀️ nisam pametna sto bi ti savjetovala, nadam se da ce se sto prije rijesiti potkrovlje da mozes namjestati, to je najsladi dio samo ajde Boze moj kad ti je sve u neredu onda se ne mozes nicemu pravo ni veselit 🤔
    Iskreno ja bih bila najsretnija kad bi isto bila moja mama, al nazalost ne mogu na nju racunati nikako jer ima brigu oko tate, brat radi, a ona je sama s njim. A i 36km smo daljeni, pa joj nije bas ni zgodno da mi dolazi tipa svaki dan jer ipak auto ne ide na zrak. Tako da, ja znam da na njenu pomoc ne mogu racunati iako bi mi ona bila najdraza svakako. A sa sveki cemo vidjet kako ce se razvijati situacija kad beba dode, sad je ajde okej ja sam vecinu toga pripremila, oprala, slozila..samo kazem bilo bi mi lijepo da je bar jednom dosla i pitala jel treba pomoci sta, ja nju pitam kad vidim da nesto vece radi, ali dobro, poslozit ce se to valjda s vremenom. 

Nea 💗

mom_of_4
    14. Siječanj 2021. 17:55

Lonmi tnx nadam se da ce i meni prestat jer sam se ufilmala vec...
    Ne cese me do krvi nego vise iritira onako pari mi doslovno na bazi zivaca jer sad stalno mislim o tome,cas lice cas vrat cas noge cas ruke cas  sise ono okkkk psihijatrijski slucaj,otusirat  cu se vodom čistom i namazat maslacem i kokosovim uljem..pa bude proslooo
    Bdw i meni je stomak toliko iskočio da ljudi misle da sam bukvalno u terminu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.