Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Siječanj 2021. 20:58

Kety 🙈🙈🙈🙉🙉

Jagodica125
    14. Siječanj 2021. 21:20

Lussi, tako mi je drago da je pregled super prosao i da ti stize curica 🥰

kety992
    14. Siječanj 2021. 21:29

NevaEva -da ludnica...🙈🙈 ima sad šogorica je na tapeti 😂 vec je pocela...curica ima mjesec dana...a u prvih 12 dana nije dobila ni gram...a ona meni pa nisu sva djeca ista 😂😂 ima ona bisera na izvoz...sreca pa se ja nedam 😌

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Lonmi
    14. Siječanj 2021. 21:33

Manite se tih baba cure 😂, vidite da nas samo ljute 😂.
    Znam da je ponekad tesko, ali ih s vremena na vrijeme moramo istrpiti. 
    Ja imam psihicke pripreme prije 😂

14. Siječanj 2021. 21:40

Nedaj se, mozes ti to! 😂
    .
    Iskusne zene - kolko dugo se beba treba micat? Evo mene moj rice sat i pol u komadu. 27 tjedana. Nisu svi udarci jednako jaki ali miga se stalno. Jel ne treba napravit pauzu nekad? 😅 Jel to nest kaj moram dr.rec? 

14. Siječanj 2021. 21:48

Ja svoju svekrvu jako volim, kat je ispod nas, ne dolazi, ne pita, ne petlja se, jako je dobra i uživa zapravo kad joj sama dođem pokazivat nešto, veseli se jako unuku, jer prvo unuce joj je u Splitu i vidi ga tri put godišnje, a sada će joj biti tu 😊
    I htjela bi joj dopustit da mi pomaže što više, jer ipak je rodila i odgojila troje divne djece od kojih je jedno moj muž 🧡 Plus ta činjenica da joj moja šogorica nikad ne dopušta da joj se nešto sugerira oko maloga (godina i 3 mj.je mali) već je ona najpametnija, šta će njoj mater govorit kako se djeca odgajaju jel🙄 
    Svatko ima svoje valjda🤷🏼‍♀️
    .
    NevaEva- samo uživaj u tome, vjeruj mi prepast ćeš se sto puta kad se umiri malo, onda ćeš ga drmusat da te lupa, bar ja tako 😂.
    .
    Moj štuca tri puta dnevno, prvo je bio najlijepši osjecaj na svijetu, neznam kako je Vama sada, ali postaje mi neugodno to štucanje😆 onako simpatično neugodno..

kety992
    14. Siječanj 2021. 21:50

NevaEva

Nedaj se, mozes ti to! 😂
    .
    Iskusne zene - kolko dugo se beba treba micat? Evo mene moj rice sat i pol u komadu. 27 tjedana. Nisu svi udarci jednako jaki ali miga se stalno. Jel ne treba napravit pauzu nekad? 😅 Jel to nest kaj moram dr.rec?

Pa ja stvarno neznam...moja curka,1.trudnoca nekad sam ju trebala tjerat da mi se javi...al je bila aktivna...pa onda sin- on je bio bas miran bebac...a sad ova trudnoca...evo udara me vec pol h...jos je posteljica iza..doslovno sve osjetim...gura nogicama...cim ja otvorim oci i on je budan...noc mu je glavna za aktivnost..jedva zaspim..jos smo se vratili doma...tak mi je nelagodno navecer...valjda ce me proc taj neki "strah" i onda on kad krene...nece san na oci...

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Lonmi
    14. Siječanj 2021. 21:58

Ja drmusam trbuh kad je mirnija kao danas ali nista, di je to do onih udaraca zadnja 2 dana. Kod ginekologa je bila divlja. 
    Sad se malo meskolji. 
    NevaEva veli moj doktor da nema veze, da sto su aktivniji tim bolje. Znaci da su dobro i zdravi.
    Naravno ima i mirnih beba. 
    U svakom slucaju u mojoj okolini nema zene koja ne panicari cim se malo umire, i ja skupa s njima. Nek ne treska idem ja po baby watcher 😂.
    Bit ce i ljetnih beba, 2 kolegice su mi trudne 🤗

Petra982
    14. Siječanj 2021. 22:04

Curke, kako rješavate glavobolju? Prvi put da me ćopila u trudnoći. Prije bih popila ibuxin jer ju baš ne trpim, a sada sam na 100 čuda. Ne želim tablete.

• ertzui
    14. Siječanj 2021. 22:05

I ja lagano panicarim jer se danas jako slabo javlja. 🙈  ove dane se javljala u svoje vise-manje odredeno doba..a danas sipak, nesto skroz lagano i jako malo...mozda sutra nadoknadi. 😃

[/ url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.