I da, dosad sam u plusu 6kg, od 17.12 dosad sam 2 kg dobila, s obzirom na kolace i blagdane,zadovoljna sam🤣🤣
Zao mi je sto nisi saznala spol.
Kaj pa bi onda ja trebala rec za sutra, prvo svojoj idem onda pa na 4D.
Onda ocito ipak to nije dobro toliko gledati ako tebi nije htjela, jer ako nije stetno mogla je prek trbuha pogledati.
Budem onda i ja svojoj rekla sutra da idem na 4D poslje pa me mozda nebu cackala.
Pa spomeni da ides da,mozda te ne bude cackala onda
Meni je bzvz ispalo kad je rekla bili sre proslj tjedan pa necemo sad gledat,ono mogla je na 5min bar😅 ali dobro, ona je doktorica,valjda zna bolje nego ja laik..
Ali reci joj da ides sutra i na 4D,pa bas da ne pregledavaju oboje sve ak nema potrebe,pogotovo zbog tvojih tegoba..
Drzim fige da sve prode okej i da se curka pokaze malo na 4D 🥰🥰🥰😍😍😍
I da, dosad sam u plusu 6kg, od 17.12 dosad sam 2 kg dobila, s obzirom na kolace i blagdane,zadovoljna sam🤣🤣
Onda ocito ipak to nije dobro toliko gledati ako tebi nije htjela, jer ako nije stetno mogla je prek trbuha pogledati.
Budem onda i ja svojoj rekla sutra da idem na 4D poslje pa me mozda nebu cackala.
Meni je bzvz ispalo kad je rekla bili sre proslj tjedan pa necemo sad gledat,ono mogla je na 5min bar😅 ali dobro, ona je doktorica,valjda zna bolje nego ja laik..
Ali reci joj da ides sutra i na 4D,pa bas da ne pregledavaju oboje sve ak nema potrebe,pogotovo zbog tvojih tegoba..
Pa ne znam ja sam mislila da to nist ne smeta ako mi prek trbuha napravi jos jedan uzv 🙆♂️. Sad me zabrinulo kad tebi nije htjela nakon tj dana.
Ta moja ce nos objesiti kad joj kazem da imam 4D, osjetljiva je na te druge preglede, a ja i dalje ne kuzim sta tu nju tocno muci.
Pa ne znam ja sam mislila da to nist ne smeta ako mi prek trbuha napravi jos jedan uzv 🙆♂️. Sad me zabrinulo kad tebi nije htjela nakon tj dana.
Ta moja ce nos objesiti kad joj kazem da imam 4D, osjetljiva je na te druge preglede, a ja i dalje ne kuzim sta tu nju tocno muci.
Pa iskreno i ja,zato me iznenadila jer nije htjela.. iako znam da ima doktora koji svaki drugi pregled rade uzv🤷🏼♀️ bas im napomeni pa da vidimo kaj ce ti reci..
Ma nek objesi nos,zasto nebi otisla privatno na 4D da vidis malo,pogotovo kad imas tog dobrog doktora privatnog koji lijepo objasni i pregleda
Nek se duri ona kolko zeli🤷🏼♀️
Večer drage moje, ja vas čitam redovito,moglo bi se reći da sam postala ovisna o ovom forumu😂 Jedino pisati ne stignem svaki dan. Evo mene prvi dan na dijeti,i gladna sam ko vuk🙈 Samo razmišljam gdje kaj bi jela i cijeli dan googlam što se smije a što ne. Čula sam se s ginekologicom,dala mi je uputnicu za vuk vrhovec,moram ići odraditi guk profil tamo. Piše na njihovim stranicama da se ne treba naručiti,samo se dodje u 12.30. Jel možda netko ima informaciju o tome? I dobila sam uputnicu za urinokulturu,opet😰 Meni su antibiotici u ovoj trudnoći očito sudjeni.
Žao mi je Lussi što još nisi saznala spol! Bit će sljedeći put!
Sve je rečeno na raspravu otprije i nemam što nadodati i komentirati ok! Zara, ako odlaziš, želim ti sve najbolje, mirnu trudnoću i brz i čim bezbolniji porod i još brži oporavak.
Ridja, super, hvala ti! Vjerujem da ću i ja kupovati pa makar online ako me muž ne odvede do dućana do kraja tj. Sve ovisi do kad je niža cijena. Šteta ne iskoristiti.
Kadicu sam prekrižila za sada, ipak! Ona EmEnina sjedalica mi je super otkriće i kako sad imamo i kadu, ne čini se loša opcija. Ma ima fore do kraja travnja, a sve što ne kupim sada, lako uzmem kad zatreba. Kao što muž kaže, brzo se zalaufam pa si mislim, ima pravo, con calma!
Danas mi je trbuh napet i tvrd. Nikako nać poziciju na kauču ili stolici! Baš osjećam tih svojih skoro 39 godina.
Mislim da ću nakon što odradim to počastiti se nekom robicom za mog mališu😊 Gledam stvari koje ste vi nakupovale i preslatke su mi😍
Nikac - bome se stvarno potrudila 😁 super su stvarcice 😊
Dora - lineu nisam dobila, a mislim da ni necu, tko zna. A pupak mi se izbacio vec negdje 23,24tj
Lussi - moje misljenje je isto da nema potrebe gomilati toliko cesto uzv-a, ako nije potrebno. Ja sam do 30tj isla na preglede svakih 5, 6 tj i to bi me samo nabrzinu pregledala koju min i to je to. Ni anomaly kad je radila nije se pretjerano zadrzavala, kad netko kaze po pola sata da je bio, slazem se da je sigurno lijepo imati takve uspomene, al kazem ja sam bila bas ono minimum izlozena tome i nije mi zao. Bitno da je ona meni dobro, gledat cemo se cijeli zivot kad se rodi. Sto se mirovanja tice slazem se, sjedenje je smrt za nisko nosenje i cerviks. I trudi se da sto vise lezis, ne moras nuzno bit u vodoravnom polozaju, bitno je da taj donji dio ne trpi, sad je vrijeme da se kao sto je i sama rekla podigne, kasnije je to vec problem eto kao kod mene, pocet ce ti se skracivati cerviks i onda ces samo bit jos napetija..ne mora nuzo biti tako, ali svi ce ti reci da je sjedenje nesto najgore kada je u pitanju cerviks i njegovo skracivanje. Tako da moj najtopliji savjet, svakako pripazi i kad god imas priliku izvali se na kutnu, kauc, krevet gdje god. A sto se straha od potresa tice, gle tlo ce podrhtavati jos jako dugo kao sto kazu, treba se naucit zivjet s time, ne mozes jos mjesecima sjedit i samo iscekivat kad ce. Nije dobro za tebe, pa samim time ni za bebu 🤷♀️😊
Nea 💗
Pa iskreno i ja,zato me iznenadila jer nije htjela.. iako znam da ima doktora koji svaki drugi pregled rade uzv🤷🏼♀️ bas im napomeni pa da vidimo kaj ce ti reci..
Ma nek objesi nos,zasto nebi otisla privatno na 4D da vidis malo,pogotovo kad imas tog dobrog doktora privatnog koji lijepo objasni i pregleda
Nek se duri ona kolko zeli🤷🏼♀️
Ona ti bu garant isla radit uzv jer je ona primarni ginekolog i prije da bude mi rekla nek odgodim 4D. Znam kakva je 😂.
Ja budem rekla pa cemo vidjeti.
Meni ne smeta oboje, ali me brine da ne steti.
Heej cure evo mene,pomalo razocarane, dosla sam, pricale kaj imamo i sjela na stol.. pregledala rukama dolje i rekla to je to,mozete dolje🤷🏼♀️
Necemo radit uzv kad ste bili prije tjedan dana na Anomaly
Ja kazem da mi je tamo napisala Ž? i da je rekla da budemo provjerili na redovnom,a ona kaze da nema potrebe jos,da budemo za tri tjedna..
Upisala kaj je imala , dala uputnicu da 29.1 idem na OGTT i dodem po doznake i to je to, nek se narucim odma prvi tjedan u veljaci pa da vidimo🤷🏼♀️
Ja pomalo tuzna jer sam ocekivala budemo gledali malo bebicu,kad ono nista..
Samo mirovanje i ne mirovanje da sjedim negdje i da hodam, nego mirovanje lezati doma jer je bebica nisko, kaze da sam skroz zatvorena,ali da nek odmaram samo, da se beba podigne..
Jer cim vise sjedim da radim bebi pritisak i da se onda spusta..
A ja odma kazem da sam pod stresom i strahom od potresa pa da sjedim ak moram trcat van,a kaze ona pa ja u Koprivnici nista ne osjetim,ne osjetite ni vi u Krizevcima, imate sigurno dobru kucu i morate se smiriti,samo cete bebici nastetiti s time a imate jos skoro pola puta..
Reeko okeej,pokusat cu se smiriti, mogu ja to, moram si nac zanimacije neke💖
Baš bezveze je postupila i baš mi je ža da nisi saznala spol. Ja sam danas u 9 ujutro u Petrovoj bila na UZV, u 13 kod svog dr.(odnosno mlade doktorice) na redovnom pregledu i unatoc jutarnjem pregledu u bolnici pregledali me prvo vaginalno rukom za cerviks kao i inace pa poslije toga još jednom mi je UZV pokazali glavicu, srce, količinu plodne vode i tako, kao i inace + isprintali mi slikicu kako cucla prst :)
Tih 3 minute je nebi ništa koštalo, pogotovo jer zna vjv da svaka žena želi vidjet bebaca sto vise.
Sortiraj odgovore
Najstariji