Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines
    11. Siječanj 2021. 17:19

A onda mi netko kaze da se nemam pravo ljutit na sustav i zdravstvo, itekako imam. I upravo iz tog razloga zelim da se i jedna i druga iskustva daleko cuju. Ispricavam se ako sam nekoga uznemirila ovime, ali nisam vise mogla sutit jer mi je puna kapa da se zmiri pred ocitim. Okej svatko brani svoju bransu, al kad su u pitanju tudi zivoti to je vec onda nesto drugo.
    Nisam imala namjeru ovo nikada ovdje pisati jer nije tema, al bilo je dosta.
    Uglavnom, zao mi je sto je ispalo ovako i razumijem Zaru, ne bih zeljela da ode jer je super cura, al ako vise ne zeli biti ovdje, postujem njezinu odluku i zelim joj svu srecu ovog svijeta.
    Oprosti i nemoj se uvrijediti, ali da je bilo tko ovdje dozivio ovo sto smo dozivjeli mi, sigurna sam da bih imao drugaciji pogled na sve. 

Nea 💗

• thera
    11. Siječanj 2021. 17:23

Lavica13, kod mene je zadnji nalaz ogtt-a povišen. Evo već sam izbacila stvari koje ne bi smjela jesti,moram priznati da sam se malo namučila u ovim bespućima interneta jer na svakoj stranici piše drugačije. Meni npr nije baš normalno da su dio prehrane hrenovke😏 Poslala sam danas ginekologici mail na koji mi nije odgovorila pa ću sutra popodne do nje da vidim što dalje. Što se dijete tiče s jedne strane mi je čak i drago što će me konačno netko/nešto maknuti od Junaka🙈 Samo da sve bude ok🙏

Lonmi
    11. Siječanj 2021. 17:24

Cure jel moze jako suzenje ociju u trudnoci biti s jos cim povezano?
    A da nije prehlada, jer sad se vec osjecam super, a ovi peku i suze, ne mogu gledati.
    Necu citati po netu jer tko zna kakve dijagnoze ima dr. Google za mene. 

Sve sta pisete za doktore i med. osoblje potpisujem!
    Znaju biti odvratni, nepromisljeni i napraviti sr!
    Mislim da je to posao za koji treba osjetiti zvanje, voljeti ga i def ga ne moze bilo tko raditi. Ne lijevi frustracije na pacijentima, ne kuzim zasto bi  jedan doktor htio doci na ruzan glas zbog nedoličnog ponasanja. 
    Zar nije svakome u cilju biti dobar u onome sta radis?
    I ja znam ustati na krivu nogu, stranke me znaju rasp... da bi pukla, pa sam nasmijana i ljubazna. 
    A nedaj Boze da budem medicinske struke pa da se ponasam ko azdaja, nemoj raditi ono za sta nisi onda. 
    A da ih ima divnih i ljubaznih ima ih, njima kapa do poda. 

• EmEn9
    11. Siječanj 2021. 17:27

NecaEva ja sam ti inače takva meni je bed nešto reć vjerojatno zbog odgoja s tim da me sad malo ovaj dečko u mom trbuhu promjenio sad svašta izvalim makar kroz zafrkanciju 🤣🤣 A inače kad me nešto boli sam takva da trpim i šutim i to je to. A jednostavno tu jaku bol sam doživila.na svoja dva poroda i kad mi se upalila gušterača kad sam imala napad žučnih kamenaca  kod jakog bola ja nemogu se ni derat ni govorit ni ništa samo ležim, trpim i šutim i uvijek si mislim valjda znaju što rade i da to tako mora bit nisam ja prva s tim 🤣🤣

Lonmi
    11. Siječanj 2021. 17:28

Lijeci*

Ines
    11. Siječanj 2021. 17:28

Da se razumijemo s ovime ja ne blatim nikoga, samo iznosim ono sto se zaista dogada kod nas i da se to ne desava samo ljudima koje vidite na Provjerenom i slicnim emisijama. Koliko samo ljudi ima koji nisu progovorili o tome kao ni mi upravo zbog mira i da se nastavi zivjeti dalje. 
    Apsolutno da imamo odlicne doktore i ostalo osoblje koje se probilo daleko van nasih granica i na to trebamo biti ponosni. Nisam ja nista lose mislila s ovime sto sam sada ispricala, vec sam samo prikazati da uvijek postoje dvije strane medalje. To sto smo mi dozivjeli mozda je sudbina tako htjela, mozda se moralo tako odviti, ali pored svega sto smo prosli nisam prestala vjerovati da ima jako dobrih i savjesnih doktora jer ima i to su prvenstveno oni koji su spasili tati zivot i zdravlje i izvukli najbolje sto se izvuci dalo u tom trenu. Svim zdravstvenim djelatnicima ja cu uvijek skinut kapu jer su oni na nasoj prvoj crti u bilo kojoj situaciji i trebamo na to biti ponosni 👏👏 

Nea 💗

11. Siječanj 2021. 17:36

Lonmi ja sam gledala za svaki tjedan u koji sam ulazila simptome koji su normalni jer sam freak. Uglavnom, za tvoje tjedne je normalno da oci suze ili da su jako suhe i da ti se nos zatvori ili ima krvi. Nemaju svi sve simptome naravno. Proluftaj malo, ako si stalno na mobu/kompu napravi pauzu, al brinut se nebi zbog toga trebala po ovom sto pise na netu..

Ines
    11. Siječanj 2021. 17:41

U svakom slucaju nikako ne zelim da se ovaj forum pretvori u kokosinjac. Treba imati svoje misljenje i stavove, trebamo dijeliti i dobra i losa iskustva jer to je zivot. I najvaznije trebamo tu biti jedna za drugu ma kakvog da smo misljenja o necemu. Podrska je svima nama potrebna, a mi smo jedna velika obitelj. Stoga svi za jednog jedan za sve 🥰🥰💪 ajmo malo na vedrije teme, ne zelimo da nam potone cijeli forum 😝🤣

Nea 💗

• ertzui
    11. Siječanj 2021. 17:44

NevaEva hvala ti puno! 😊🌹
    😱😱😱 bitno da je sve dobro zavrsilo s njihovim trudnocama!😇 neda mi se opet vadit papire, mislim da su kod mene 3 zile u pupcanoj. 🤔🙈😆 odrasla si u njemackoj?  Bitno da ti je trudnoca skroz u redu i da nemas problema..i da po malo odbrojavas do kraja, do svog malenog smotuljka najvece srece i ljubavi! ❤ 
    Lavica13 hvala ti na podjeljenom iskustvu! 😊 uvijek sam na boku kad odmaram/spavam..rostiljam se, kad pocne boljet ili mi vise ne pase okrecem se na drugi. 😆 ali znaci kazes sto vise na lijevom biti. 👍

[/ url

Lonmi
    11. Siječanj 2021. 17:54

NevaEva

Lonmi ja sam gledala za svaki tjedan u koji sam ulazila simptome koji su normalni jer sam freak. Uglavnom, za tvoje tjedne je normalno da oci suze ili da su jako suhe i da ti se nos zatvori ili ima krvi. Nemaju svi sve simptome naravno. Proluftaj malo, ako si stalno na mobu/kompu napravi pauzu, al brinut se nebi zbog toga trebala po ovom sto pise na netu..

Vise se ne usudim citati nakon one price za pokrete bebe zadnji put. Tada sam def rekla : Prestani, zasto to citas!
    Ono me deprimiralo. Ja sam takva da mi to ostane u glavi i onda danima o tome mislim. 
    Radije cu tu pitati. 
    Ines ma nece biti kokosinjac. Ima nas raznih struka i moras znati prihvatiti kritiku i ne se pronalaziti u nekakvim raspravama, vidim da jako dobro znas da nisu sva iskustva lijepa. To nije vrijeđanje nikog, samo ljudska iskustva. Tko preuvelicava i izmislja njemu na dusu, taj je isti ko i ovi koji neprofesionalno obavljaju posao 🙃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.