Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    11. Siječanj 2021. 18:45

anaAn

Lonmi - ona sa siskama uspavljuje a ona sa velikim sisama mi probije bubnjice 😂😂😂😂
    Jel se dobije kakva potvrda za zavrseni tecaj i za pratnju? Jer nemam pojma sta sam poklikala tamo sve
    Meni ti je super cim nos isturim van, izgleda da mi se sluznica isusi u stanu od grijanja, a vani disem savrseno.

Tvoj muz mora posebno napraviti prijavu i od gledati tecaj i tako ce i on dobiti potvrdu. To je jedini nacin. Mi skupa gledamo video i zavrsavamo module svatko na svojem mobu 🙃

Emmie
    11. Siječanj 2021. 18:50

MissGraz hvala ti...nadam se da ću biti uspješna u dojenju kao tvoja mama.🌷
    Girl1234 - super za uredan OGGT nalaz! Počasti se sada, zaslužila si🙂🙂🙂
    Ostalo - svi mi imamo svoja iskustva sa liječnicima, dobra i loša, i svoja mišljenja koja formiramo na tim iskustvima. To nikako ne znači da sve liječnike stavljamo u istu grupu ili da imamo loše mišljenje o svima. Žao mi je ako se Zara osjetila prozvanom jer sam sigurna da to nije bila ničija namjera.
    Zatvor - trenutno patim od užasnog zatvora. Dođe mi da odem u bolnicu izmjeriti tlak jer to je jedino što mi pomogne svaki put. 😆

nikac
    11. Siječanj 2021. 18:55

Mama mi je jutros u 8 opeljušila Lidl 🤣💕
    Odlicne cijene i kvaliteta 👍
    https://ibb.co/qgrn4yB

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

• Dora2021
    11. Siječanj 2021. 18:58

Bokić curke!! Čitam al se slabo javim jer vaše teme obuhvate većinu mog razmišljanja 😁 ja i moja curka ušle u 28-mi tjedan(bome vrijeme leti 😜) i aktivna je po cijeli dan, udara ko maca maradona... Prosla sam Rodin tecaj i dobro mi došlo vezano za carski, epiduralna da ili ne, dojenje i ostalo i oke mi je al tek kad bu naš red budem vidjela kaj bu me snašlo 😁😁 imam osteopeniju na L5 pa mi vec Dr. rekao da nije siguran da bum dobila iglu u kičmu al preživjet ću. Moje pitanjce:jel se vama već pupak izbacil van i jel ste dobile linea negru? Ja nemam ništa od toga... Jedino znam da nije problem ak ne dobijem lineu...ako ko zna.. FALA UNAPRIJED!!! Čuvajte se i 💋

Lonmi
    11. Siječanj 2021. 19:10

Zara01

Ne osjecam se prozvanom ni najmanje- ja sam, na kraju krajeva, djecji kirurg i imam posla samo sa divnim, malim ljudima. :)

Moja poanta je da nemam potrebu ni zelju biti dio foruma koji je krenuo u ovom smjeru razmjene prica.
    Nagledala sam se uzasnih, nepravednih djecjih sudbina, najmanje me od svega brine kako ce mi biti na porodu i hoce li me tretirati kao kraljicu ili sto vec.
    Forumu sam se pridruzila da razmjenjujemo casual teme trudnoce, prehrane, savjeta oko kupnje stvari za bebe i moj interes time zavrsava.
    Nadam se da sam bar ponekoj od vas olaksala u trenucima zabrinutosti. Zelim vam sve najljepse, prekrasnu trudnocu do samog kraja, divan porod i zdrave, prekrasne bebice- a najvise od svega za njih zelim da me nikad ne zatrebaju.

Bit ce i dalje takvih rasprava 😊. Rijetko kad o istoj temi raspravljamo duze od par h, slobodno ostani s nama 🙃.
    Ukoliko si sigurna u svoju odluku, sve najbolje i tebi, uzivaj s smotuljkom kad stigne, nek ti porod bude lak 🥰❤️

Bubica1
    11. Siječanj 2021. 19:13

Bok mamice i bebice! 😊 Tek sad uhvatila vremena da nadoknadim nepročitano i da se javim.
    Baš sam danas loše spavala, jučer navečer i zapravo cijeli dan se moja cura nije baš puno javljala pa sam cijelu noć bila nemirna i nisam dobro spavala. Ali danas se opet puno javlja pa sam odmah i ja bolje. 😊
    Plan poroda - meni je to s jedne strane OK, s druge opet bezveze. OK jer naravno da svaka žena za sebe treba znati šta želi, a šta ne na porodu, ali opet mi je to i bezveze jer možeš ti šta god hoćeš unaprijed isplanirati, ali u većini slučajeva to padne u vodu kad porod krene. Tako da ću ja izraziti svoje želje, a onda ćemo vidjeti kako će biti. Što se tiče vakuma, i ja ga se bojim, ali nekako ne želim razmišljati u tom smjeru nego si pokušavam zamisliti da će sve biti kako treba i ne želim se dalje s tim zamarati.
    Josipajopi, dobrodošla! 🤗
    Girl, čestitke na urednom OGTT-u! I svim ostalim curama čestitke na urednim pregledima! 😊❤️
    Shopping - danas nam je došao krevetić. 😍 Imamo manjak prostora pa se najprije moramo nekih stvari riješiti ovih dana pa ćemo ga onda sastaviti, jedva čekam. 😊 Išli smo danas u Kaufland po sasvim neke druge stvari pa na kraju uzeli i našoj curici još dva ručnika za kupanje, kapice, bodiće i kombinezončiće. Uglavnom, imam dojam da gubim kontrolu nad shoppingom, postala sam nemoguća, samo kupujem šta mi oči vide. 😁🤭 Moram se malo sabrati. 🤦

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

11. Siječanj 2021. 19:23

Heej cure evo mene,pomalo razocarane, dosla sam, pricale kaj imamo i sjela na stol.. pregledala rukama dolje i rekla to je to,mozete dolje🤷🏼‍♀️
    Necemo radit uzv kad ste bili prije tjedan dana na Anomaly
    Ja kazem da mi je tamo napisala Ž? i da je rekla da budemo provjerili na redovnom,a ona kaze da nema potrebe jos,da budemo za tri tjedna..
    Upisala kaj je imala , dala uputnicu da 29.1 idem na OGTT i dodem po doznake i to je to, nek se narucim odma prvi tjedan u veljaci pa da vidimo🤷🏼‍♀️
    Ja pomalo tuzna jer sam ocekivala budemo gledali malo bebicu,kad ono nista..
    Samo mirovanje i ne mirovanje da sjedim negdje i da hodam, nego mirovanje lezati doma jer je bebica nisko, kaze da sam skroz zatvorena,ali da nek odmaram samo, da se beba podigne..
    Jer cim vise sjedim da radim bebi pritisak i da se onda spusta..
    A ja odma kazem da sam pod stresom i strahom od potresa pa da sjedim ak moram trcat van,a kaze ona pa ja u Koprivnici nista ne osjetim,ne osjetite ni vi u Krizevcima, imate sigurno dobru kucu i morate se smiriti,samo cete bebici nastetiti s time a imate jos skoro pola puta..
    Reeko okeej,pokusat cu se smiriti, mogu ja to, moram si nac zanimacije neke💖

11. Siječanj 2021. 19:26

I da, dosad sam u plusu 6kg, od 17.12 dosad sam 2 kg dobila, s obzirom na kolace i blagdane,zadovoljna sam🤣🤣

Lonmi
    11. Siječanj 2021. 19:41

Uh mene uhvatili neki grcevi i bol u ledjima, trbuh je tvrdi malo i steze s desne strane pa dolje u noge. Nadam se da bu brzo pustilo 😬. Samo sam malo prosetala vani. 

Lonmi
    11. Siječanj 2021. 19:45

Lussi

I da, dosad sam u plusu 6kg, od 17.12 dosad sam 2 kg dobila, s obzirom na kolace i blagdane,zadovoljna sam🤣🤣

Zao mi je sto nisi saznala spol. 
    Kaj pa bi onda ja trebala rec za sutra, prvo svojoj idem onda pa na 4D.
    Onda ocito ipak to nije dobro toliko gledati ako tebi nije htjela, jer ako nije stetno mogla je prek trbuha pogledati.
    Budem onda i ja svojoj rekla sutra da idem na 4D poslje pa me mozda nebu cackala. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.