Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bubica1
    06. Siječanj 2021. 15:10

Petra982

Thnx Bubice!
    Super su kolica! S oboje sam na početku koristila kolica i košaru u db. On je kasnije prešao u ležaljku i ful smo ju iskoristili, a ona se nosala u Bobi marami i nosiljki. Sad ne želim kolica po kući tako da gledam tu Kinderkraftovu kolijevku ležaljku sjedalicu. Čini mi se dosta praktično, a znam da ćemo na otok čim završi šk i tamo nit nemam gdje staviti putni kinderbet tako da mi se čini super! Morat ću ga natjerati da to odemo vidjet uživo i da uzmemo dok je 200kn manje! Ne igra mi veliku razliku 200kn, al ako mogu ušparati, zašto ne! I za otok moram smisliti neku komodicu. Već znam da ću ga presvlačiti na krevetu, al trebat će mjesta za robicu, već je nama malo prostora u 4, kamoli u 5.
    Madrac ću uzeti kakav imamo već. I za to je rekao ne treba, pa sam mu rekla ok, daj bebi stari, a turistima kupuj novi jer istovremeno teško da će koristiti.
    Mame kojima je prva beba! Uživajte u opremanju i shoppingiranju i biranju! Meni je to bio najdraži period u prvoj trudnoći!

Ja bi još i više uživala da moj ne filozofira, po njemu puno od toga ni ne treba. 🤦 Možda je za neke stvari u pravu (jer ja bi joj sad svašta nakupovala 😁), ali za neke ne shvaća da će meni biti možda lakše. Ah, muški... ☺️

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Petra982
    06. Siječanj 2021. 15:28

Mah... Dobili smo vrtić, al ga treba očistiti jer mama koja ga je proslijedila nije stigla. Odjednom je to fuj i kupit ćemo novi. Kontradiktoran sam sebi! 😂😂😂
    Eto, kihnuh i smočih gaćice i hlače 🤦
    Da nema korone već bih ja bila po dućanima, al kao ne vozaču mi se ne tramaka busom u ovoj situaciji. Primjetila sam da mi dolaze i napadaji panike od dućana u kojima ima previše ljudi. Realno imam cijelu zimu za shoppinge i ostalo. Eto, da 01.04. mogu biti spremna na sve opcije. 

[OBRISANO] 30. Lipanj 2021. 16:39
    Lonmi
    06. Siječanj 2021. 15:47

Bubica1

Petra982

Thnx Bubice!
    Super su kolica! S oboje sam na početku koristila kolica i košaru u db. On je kasnije prešao u ležaljku i ful smo ju iskoristili, a ona se nosala u Bobi marami i nosiljki. Sad ne želim kolica po kući tako da gledam tu Kinderkraftovu kolijevku ležaljku sjedalicu. Čini mi se dosta praktično, a znam da ćemo na otok čim završi šk i tamo nit nemam gdje staviti putni kinderbet tako da mi se čini super! Morat ću ga natjerati da to odemo vidjet uživo i da uzmemo dok je 200kn manje! Ne igra mi veliku razliku 200kn, al ako mogu ušparati, zašto ne! I za otok moram smisliti neku komodicu. Već znam da ću ga presvlačiti na krevetu, al trebat će mjesta za robicu, već je nama malo prostora u 4, kamoli u 5.
    Madrac ću uzeti kakav imamo već. I za to je rekao ne treba, pa sam mu rekla ok, daj bebi stari, a turistima kupuj novi jer istovremeno teško da će koristiti.
    Mame kojima je prva beba! Uživajte u opremanju i shoppingiranju i biranju! Meni je to bio najdraži period u prvoj trudnoći!

Ja bi još i više uživala da moj ne filozofira, po njemu puno od toga ni ne treba. 🤦 Možda je za neke stvari u pravu (jer ja bi joj sad svašta nakupovala 😁), ali za neke ne shvaća da će meni biti možda lakše. Ah, muški… ☺️

I moj filozofira, i isto bi sve u zadnji cas 😂.
    Dobro ni ja ne zurim, ima vremena jos, ali povremeno gledam pa covjek misli da cu rec da odmah sutra po to idemo 🤭😂

06. Siječanj 2021. 15:57

Bubice ja sam cula pozitivni za te njihaljke, pogotovo kad vole na rukama da ih se ziba pa ih se stavi u to..
    Bas sam bila jucer kod susjede i dosla joj je njihaljka pa cekam njen komentar🥰 njen bebic ima mjesec dana sad🙈

• ertzui
    06. Siječanj 2021. 16:04

I ja imam ogtt test..za 2 tj. Tu se ocito ranije radi, tad cu bit 23+1. I tu se ne radi nataste  ujutro, nego eto imam termin u 15 sati, nista mi nisu rekli da ne smijem nesto piti ili jesti prije termina. Dali mi rcp da kupim taj prah i donesem taj dan na termin, popijem, pricekam sat vremena i nakon toga imam pregled. Znaci vjerojatno ce samo gledati kolko ce visi secer ostat nakon tih sat vremena, u odnosu na ovaj, koliki god bio kad dodem u 15. 🤔  
    A sad u pon idem na uzv, na koji me slala dokt jer joj se cini da nesto nije u redu sa srcem..drzite fige da je sve u redu i da je moja beba zdrava. 🙏

[/ url

blossom
    06. Siječanj 2021. 16:17

NevaEva mi danas skoro zavrsili tamo da hranimo labudove :) bili smo i prosle godine u ovo vrijeme...prekrasno je
    I meni fali komoda neka, a moj dragi peotiv, kao sta ce mi...kad sam krenula da nemam kud sa svim stvarima slozio sebi slozio se
    Ertzui ja sam vadila u 24tj i u 27tj tako da ce te mozda opet slati

Bubica1
    06. Siječanj 2021. 16:21

Lonmi, možda si čovjeka preplašila pa on jadan sad u panici da mora biti sve odmah. 🤣 Ali da, mene to baš zna iznervirati, oni sve stignu. 😁
    Lussi, hvala na savjetu. Tako su i meni rekli. Frendica da joj je super posložilo da si usput nešto stigne napraviti dok se on ljulja, a šogorica da je nećakinja čak i često bila u tome i da je znala često puta i zaspati na pol sata/sat. Tako da ću ja najvjerojatnije to kad-tad nabaviti. 😊😍
    Ertzui, držim fige da sve bude OK. 😊🤞🙏

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Lonmi
    06. Siječanj 2021. 16:41

Bubica1

Lonmi, možda si čovjeka preplašila pa on jadan sad u panici da mora biti sve odmah. 🤣 Ali da, mene to baš zna iznervirati, oni sve stignu. 😁
    Lussi, hvala na savjetu. Tako su i meni rekli. Frendica da joj je super posložilo da si usput nešto stigne napraviti dok se on ljulja, a šogorica da je nećakinja čak i često bila u tome i da je znala često puta i zaspati na pol sata/sat. Tako da ću ja najvjerojatnije to kad-tad nabaviti. 😊😍
    Ertzui, držim fige da sve bude OK. 😊🤞🙏

Ako ga danas ne plasim ovakva divlja jer u grlu imam onog crvenog iz reklame za neki sprej za grlo 😂🤣 onda necu nikad.
    Divlja sam 😂 
    Ertzui bit ce sve dobro, cesto oni tako salju i zbog nekih sitnica samo da se detaljnije provjeri.
    Nije nista 🥰

Petra982
    06. Siječanj 2021. 16:45

Šeširiće za bradavice nisam koristila. Imala sam ih, netko mi je poklonio u prvoj trudnoći, ali srećom nije trebalo. Pa možda da ne kupujete ako ne treba, a ako na žalost bude trebalo, nađe ih se uvijek, a nije da su neke lude akcije, 
    Pred malo sam gledala pakete bočica, a onda opet kontam, lako ga kupim ako bude trebalo, možda sad za prvu ruku samo jednu bocu nek se nađe kad ja izađem iz kuće. 
    Dok nismo krenuli s dohranom nismo koristili bocu. Mali je dosta koristio bocu za mlijeko kad smo prešli i na kravlje, dok sam njoj nabavila šalicu s poklopcem i to joj je bilo draže. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani