Sretno na pregledima🙂
Meni se jutros nije dalo dignuti za ogtt, moramo u 7h biti tamo. Sreća kod nas nije naručivanje,pa mogu i sutra 🥰
Ni kod mene nije bilo narucivanja, taj dan kad dodes tad se upises na salteru i cekas red. Hvala Bogu pa taj dan kad sam ja isla dom zdravlja bio prazan, bile samo jos jedna trudnica i ja na ogtt i kasnije dosla jos jedna, taman kad je meni isticalo 15min pred zadnje vadenje
Nea 💗
A sad pitanje skroz ne vezano za temu….sta danas za rucak pa ja nemam ideje ni zelje za nicim…najmrze mi je smislit sta cuu 🙀 imam osjecaj stalno jedno te isto da ponavljam vise sam dosadila i sebi i drugima a na zalost nema ko osim mene da spremi ahhahaha .sta je vama na meniju
Istina da, ja imam tu srecu pa sveki kuha, danas je kelj na meniu..pita, ona uvijek sta cemo, al brate kuhaj sta hoces meni bitno da jedem ahhah 😝
Nea 💗
Svida mi se komodica baas😍 Ikea mi ima predobre stvari,nasla sam si organizatore i svega tam, ali nikaako da odem do Zga,a pogotovo sad oko potresa,ne ide mi se🙈
Ja sam komodu stavila u sobu, ispod naseg kreveta recimo, da mogu s obje strane do nje doci, nekak mi je tak lakse, ili si bar tak mislim da bude hahah..
.
Sretno na pregledima💗
.
Cak vidis, ne Rijeka nego Istra, to je isto okej.. samo bolje da na fejsu gledam nego booking🙈
.
Curke moje,cak sam uspjela spavati nocas,jest da sam se budila piskiti, ali sam spavala, nekak sam mirnija iako me stalno obuzima strah neki😅
.
Moja beba bi bila sirnica jogurt ili cipsic 🤣🤣
Svim curama sretno danas, pregledi, ogtt, sve sto je na tapetu danas drzim fige da bude okeeej ! 🙏🙏🙏 💜
.
Kiki punioza 🤣🤣🤣
Rucak - ja cu danas spanak i polpete (ćufte). Trudim se da dan prodje bez "junaka". Jucer sam jednu buhtlu sa nutellom maznula, nisam mogla odolit, ali valjda nije velika steta😇 a beba se vrtila satima poslje, jadna mrvica razveselili je slatkisi napokon. 🤭
Jutro cure.
Ja nisam opet oka sklopila, najvise zbog tog grla i kaslja, pocela sam iskasljavati i stalno me skaklja u grlu, a trbuh stezeeee svaki put dok zakasljem uzasno.
Te prehlade su katastrofa u trudnoci, nisam vjerovala ali fakat jesu. Konkretno kasalj.
Valjda ne stetim bebi s tim napinjanjem 😵
Dal uopce smijemo sta za kasalj uzimati?
Ines, i ja se panično bojim zubara, do te granice da nemogu spavati, osjecam tjeskobu itd.
Uzas.
Cure, ima li u paketu za mamu za rodilište sve potrebno, jeli puno skuplje kad se kupuje ovako. Ako je sve tu i cijena ok ja bi naručila da sam mirna.
Posto je meni prva trudnoca, ja ni sama vise ne znam sta treba sta ne treba. Neke sa iskustvom govore ovako, neke onako... izgubljena sam skroz 😄 ali mislim da je paket povoljan sigurno, jer ovi Chicco ulosci dodju oko cca 70kn paketic od 30kom, a i masti za grudi nisu jeftine po ljekarnama. Ja cu ga naruciti, pa sta bude trebalo - bude, sta ne bude - ne bude... i to je to.
.
Kompliment doktora 🔝🔝🔝 😄 ocito su mu fetis vene. 🤭
Jutro cure.
Ja nisam opet oka sklopila, najvise zbog tog grla i kaslja, pocela sam iskasljavati i stalno me skaklja u grlu, a trbuh stezeeee svaki put dok zakasljem uzasno.
Te prehlade su katastrofa u trudnoci, nisam vjerovala ali fakat jesu. Konkretno kasalj.
Valjda ne stetim bebi s tim napinjanjem 😵
Dal uopce smijemo sta za kasalj uzimati?
Ja bih na tvom mjestu zvala gin i dokt opće prakse da ti propisu nešto za kašalj ako smijemo piti. Uvijek ti preostaje narodna medicina, ali dokle tako... bolje da s njima provjeriš ako te tako jako muci, a vjerujem da se sva napnes kad treba kašljati. Meni je kihanje bas neugodno...
Jutro cure 😉 sretno na pregledima tko danas ima.
Ja ću svoj izgleda morat pomaknut. 12.01. sam naručena ali zaražena sam koronom. Tj.muž je pozitivan i ja sam dobila uputnicu za testiranje i sad nisam sigurna dal' da idem odmah ili da pričekam pa možda budem negativna pa da mogu na pregled. Dajte me prosvijetlite molim vas.
Baš se veselim pregledu i da ih opet vidim. Inače su dosta aktivni noću. Sinoć su drmali da nisam znala jel potres ili šta 🤣
I gdje se naruči ta torba za rodilište?
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
I da nemam okusa i mirisa već tjedan dana. Ni ja ni muž. Jagodice kad se tebi vratio miris i njuh?
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
I da nemam okusa i mirisa već tjedan dana. Ni ja ni muž. Jagodice kad setebi vratio miris i njuh?
Ima neka grupa na fejsu di ljudi pisu iskustva sa coronom i cime su se lijecili. Dosta ljudi njuh se vratio uz pomoc beta glukana i cinka (ne znam smiju li ga trudnice). Evo moj muz je poceo s tim i u roku od par dana mu se vratio. Njegovom kolegi i zeni se nije vratio preko mjesec dana, poceli sa beta glukanom, vratio se za cca 3 dana. Mi savjetovali susjedi, pocela pit i ona - vratilo se. Navodno taj beta glukan i cink djeluju na njusne zivce, tj. obnavljaju ih. 🤷♀️ ne znam... evo mi imamo dobro iskustvo s tim.
Sortiraj odgovore
Najstariji