Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissGraz
    09. Prosinac 2020. 21:55

Zaboravih napisati. 
    Župa me danas nasmijala do suza. 😂
    AnaAn baaas sam sretna da si osjetila bebicu 💜 
    Lonmi i Lavice, svi navijamo s vama za vas i vase bebice i ne mozemo docekati petak. 🙏🙏 

Lavica13
    09. Prosinac 2020. 22:00

Lonmi

Lavica13

Zara01

Lavice, i mene bas bole prepone zadnjih dana, kao da sam konja jahala.. 🙈
    To je normalno, sve se sada razmjesta.

Ma užas 😏 nadam se da mi je to od toga 🙏 strah me da mi nije ta bol zbog niske posteljice. Dosta mirujem od zadnjeg pregleda u nadi da će se to sve podić, ali vidit ćemo 17.-tog na pregledu šta će mi reć. Koji si tjedan? Ja sam danas točno 25 tt.

Glavno dok nemas nikakve popratne pojave tipa krvarenja ko ja zbog niske posteljice. Ako to uopce i je razlog tome. Ja znam osjecati neki pritisak, ali mislim da ce se to podici. Nije ju naglasila kao problem, ali mogla bi biti zbog tog nekog anehogenog odjeka uz njezin rub.

Pa meni isto nije niš posebno rekla, osim da kad osjetim pritisak nek se odmorim. Ja stvarno dosta odmaram, ali ta dva zadnja dana su mi baš grozna. Jedva si čarape stavim jer me zaboli čim nogu podignem prema trbuhu.. I naravno, da stalno pratim da mi se na wc-u ne pojavi neki obojani iscjedak 😏

Lonmi
    09. Prosinac 2020. 22:07

Lavica13

Lonmi

Lavica13

Zara01

Lavice, i mene bas bole prepone zadnjih dana, kao da sam konja jahala.. 🙈
    To je normalno, sve se sada razmjesta.

Ma užas 😏 nadam se da mi je to od toga 🙏 strah me da mi nije ta bol zbog niske posteljice. Dosta mirujem od zadnjeg pregleda u nadi da će se to sve podić, ali vidit ćemo 17.-tog na pregledu šta će mi reć. Koji si tjedan? Ja sam danas točno 25 tt.

Glavno dok nemas nikakve popratne pojave tipa krvarenja ko ja zbog niske posteljice. Ako to uopce i je razlog tome. Ja znam osjecati neki pritisak, ali mislim da ce se to podici. Nije ju naglasila kao problem, ali mogla bi biti zbog tog nekog anehogenog odjeka uz njezin rub.

Pa meni isto nije niš posebno rekla, osim da kad osjetim pritisak nek se odmorim. Ja stvarno dosta odmaram, ali ta dva zadnja dana su mi baš grozna. Jedva si čarape stavim jer me zaboli čim nogu podignem prema trbuhu.. I naravno, da stalno pratim da mi se na wc-u ne pojavi neki obojani iscjedak 😏

Meni je grozno kad mi je puni mjehur onda osjetim neko stezanje dok idem mokriti i to kak velis, dok navlacim carape, poslje pregleda mi je grozno jer osjecam napetost jos satima dolje i zna mi se ciniti kao da imam lagane grceve. Joj drzim fige draga da ga ne dobis jer je strasno dok ga vidis na papiru, pogotovo dok je onakvi tamni ujutro  😬😩

Petra982
    09. Prosinac 2020. 22:10

Thnx Lavice13! A valjda će doć! Vesele me ti mali poklončići! 🙂
    Ništa od našeg Grincha, šmizli je naglo narasla temp i povraćala je pa sam ju ununala! Zlato malo nikako da odspava po danu, a jedva gleda
    U jednom trenu sam stavila  masku, dezinficirala sve dezinficijensom, panika me uhvatila da fakat nije korona 😭Kvragu i ta korona! 
    On je srećom ok! Nema temp, al kako je lijen ispuhat nos, stalno to poteže u sebe i stalno mu puca kapilara u nosu... Neki put mi lavandin izgleda kao da je mesario nešto...

Uopće neću gledat slike hrane jer bih stalno nešto žvakala! Baš sam slistila komad torte od ned i taman sveki donese tople palačinke, a marmelada od borovnica doziva iz ladice da ju otvorim! Užas! 

Petra982
    09. Prosinac 2020. 22:14

MissGraz, super dekoracije! 

pupetta
    09. Prosinac 2020. 22:15

MissGraz

NevaEva

MissGraz daj fotkaj dekoracije, sve se sjaji lod tebe 🤩
    Mislila sam si da placam porez za bezveze. 😑 Ovo za hzzo je super, nisam pojma imala da se dobije nest. Nice!

https://ibb.co/YWVJLMC

Moj muz kaze da je Djed Bozicnjak povratio pred nas tv. 😄 Ali ja vooooolim Bozicno predoziranje. 🥰 🤭

Prekrasno 🥰❤

Baby P 03/21 💙

bebolinka
    09. Prosinac 2020. 22:18

MissGraz vrh 😍😍
    ..
    Cure i ja zadnja dva dana imam bas bolove u preponama i kao da me dolje boli 😏 kažu da se to desi kad je bebina glava dolje pa pritišće živce.
    ..
    Ines vidjela sam da pišeš kako te počela jako udarati, mene tako već dva tjedna ubijaaaa, po cijele Dane kao da mi kopa po trbuhu 🤣 navečer krene oko 23 i nema spavanja prije 1 sigurno koliko udara, kad je dečko osjetio prvi put pod rukom rekao mi je da mu je čak jezivo hahahaha 

• MissGraz
    09. Prosinac 2020. 22:20

Hvala zene, bas mi je drago da vam se svidja.❤ 
    Petra, nadam se da ce curka biti bolje uskoro. Bas me rastuzuje kad se djeca "pate". 🙏🙏 Mozda nije korona, kazu da bas i nece na djecu lako... cim povraca moze biti bilo koja druga virozica. U svakom slucaju, drzite se. 💜

TheTina
    09. Prosinac 2020. 22:30

MissGraz

https://ibb.co/YWVJLMC

Moj muz kaze da je Djed Bozicnjak povratio pred nas tv. 😄 Ali ja vooooolim Bozicno predoziranje. 🥰 🤭

🤩🤩🤩🤩 ajme predobro si okitila...sam nek se bljesci 🎄

I mene danas nesto boli u donjem dijelu i osjecam pritisak i tak mi je bilo na pocetku trudnoce kad sam upalu imala 😳😳 Nadam se da ipak nije to u pitanju 🤞🏻 

Kolko vec dva dana pricate o finoj i primamljivoj hrani, sutra se bome pem i ja pocastit nakon ogtt-a 😂

Girl1234
    09. Prosinac 2020. 22:39

Ajme MissGraz, predivno jeeee
    Kod mene je isto okićeno, Al ne bas toliko hahah, nemam mjesta

I da se pohvalim nakon vaseg junaka, ja sam večerala kelj i krumpiric i ponosna sam na sebe hahah

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.