Bubice kad si bila kod Jukica jel ti mozda ukljucio 4D nakratko?
Ne sjecam se vise iz kojeg razloga si isla njemu, ja bi rado curku vidla na 4D, di je jos 12.01. 😂
Jojj i meni je postal problem obuvat cizme...dobro da imamo klupicu u hodniku kaj si sjednem na nju dok se obuvam, a muz mi ih veze jer mi je koma bit tak sagnuta.
Jagodice salju ti sigurno nalaze jer su meni rekli da ce nalazi stici popodne kod mog ginekologa. A prvo vadenje je bilo 4,6 i toe to kaj sam saznala. Ostatak cu saznat u utorak na pregledu tak da cu se ubit ovak vikend u slatkom za svaki slucaj ak cu morat prehranu mijenjat 🤣
Ja se sad registrirala na Müller stranici i onoj od Hippa za testercice. Jucer sam u apoteci dobila 2 testera od Mustele kad sam kupovala novu turu Elebabyja. Pa da vidimo 🤗
Ostatak cu saznat u utorak na pregledu tak da cu se ubit ovak vikend u slatkom za svaki slucaj ak cu morat prehranu mijenjat 🤣
Hahaha, joooj, upiskit cu se od smijeha🤣 glavno da je ovaj nalaz od nataste dobar👌🙏
Šaljem duh božićnog prozora, do bora nisam došla još.
https://ibb.co/0nWJ1YC
Oblatne ignorirajte, nije mi se dizalo da ih maknem zbog fotkanja. Danas radim xD
https://ibb.co/JBKpd7Y
.
I za mog malog šta imam do sad (+baby blue dekica i bočica):https://ibb.co/XVwQzvm
.
Svima želim divan dan! Cure koje imate smeđarenje kako ga naša Lonmi zove, javljajte kako ste, ja iskreno vjerujem da će sve bit ok i da tijelu treba vremena da se pronađe u novoj ulozi.. samo laganini..
Ukrasaavanje 🥰🥰🥰🥰 lajk laajk 😍
I kako slatkaa robica,bit ce toga jos🙈
Nasla sam jaknu, trgovina Ivana, malo si duze kao, jutros naruceno, sutra stize🤗 velicine imaju od XXS do 6XL!
Inace cesto od njih uzimam i haljinice i traperice i majice, ali sad je samo jakna bila u velicini kojoj trebam🤣 a traperice izbjegavam,nekak su mi ne znam, skrooz mi je neudobno u njima🤷🏼♀️
Jutro curke! Hvala svima na lijepim željama!
Noć je prošla mirno jest da sam ja nemirno spavala i stalno se dizala pipat im čela. Tek ujutro kad su se digli, ja sam otkunjala još malo. On je kao nov, a ona dalje šmrkava i s nekom brižnom temp. Proći će i to!
Zvala me patronažna da se upoznamo prije poroda! Baš sam se pitala kako to da se do sad nitko nije javio.
I ja kosu perem kad se tuširam pa čak i kad se pofarbam! Kičma me odavno gnjavi u sagnutom položaju pa se ne savijam.
Ne otvara mi slikice! Pokušat ću kasnije s kompa!
Sretno svima na pregledima tko ima!
Sjetite se da ste vi žene, majke, kraljice i da možete sve!
Bubice kad si bila kod Jukica jel ti mozda ukljucio 4D nakratko?
Ne sjecam se vise iz kojeg razloga si isla njemu, ja bi rado curku vidla na 4D, di je jos 12.01. 😂
Da, ali ja sam baš išla na 3D/4D gdje je radio i anomaly odmah, ali se curka nije baš htjela slikati, stalno je imala ručicu na čelu. Idući tjedan idem na kao redovni pregled pa me baš zanima da li će ga uključiti. Ali mislim da ne bi trebalo biti problema i da ga zamoliš da vidiš barem na kratko.
Pokreti - i moja je curica svakim danom sve življa, tj. sad je veća pa ju i više osjećam. Obožavam taj osjećaj, ako se možda uspavala pa ne osjetim puno, odmah počnem paničariti, ali uskoro se ona javi. Počinjem kužiti i vremenski otprilike kad je budna svaki dan.
NevaEva, divnooo ti je sve, i ukrasi i robica! I ja ću svoje poslikati pa vam pošaljem.
Mogle bi malo i trbuščiće na sunce, nismo dugo.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
PREGLEDI 12. MJESEC
NevaEva 11.12.
Kontesa1 11.12.
Lonmi 11.12.
TheTina 15.12.
Gita_kc 15.12.
EmEn9 15.12.
Lunica 15.12.
Avama 15.12.
Valkris 16.12.
Ines 16.12.
Lussi 17.12.
Tea2807 17.12.
Lavica13 17.12.
Bubica1 18.12.
Avama 21.12.
Mateja91 21.12.
Jagodica125 21.12.
Ninnach 21.12.
Thera 22.12.
Girl1234 22.12.
Lonmi 22.12.
Bubica1 23.12.
MissGraz 28.12.
Bebanomoje 29.12.
Mom_of_4 29.12.
PREGLEDI 1.MJESEC
Deleted user 05.01.
Petra982 05.01.
J3ll3na 08.01.
Kety992 11.01.
Lonmi 12.01.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Kad je vani tmuran dan i snijeg lagano pada, a ovakva poruka mi izmami osmijeh na lice 🥰 moram reci da imam baas divne musterije s obzirom da ne zivim dugo ovdje i ne poznam mnogo ljudi🙈
.
https://ibb.co/D787VHV
Sortiraj odgovore
Najstariji