Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Girl1234
    09. Prosinac 2020. 22:40

Junka, ne junaka hahahahaahha
    Ja cu prestati pisat ista na forumu, majke mi 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• MissGraz
    09. Prosinac 2020. 22:44

Girl1234

Ajme upiskit cu se 😂😂😂😂

Lunica
    09. Prosinac 2020. 22:48

MissGraz

Girl1234

Ajme upiskit cu se 😂😂😂😂

😂😂😂
    EmEn ako se ne varam ti si me pitala kako je okolina reagirala...svi su zacudo dobro reagirali,puno bolje nego sto sam ocekivala...razlika ce bito 15mjeseci.
    A tebi?

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lavica13
    09. Prosinac 2020. 22:55

MissGraz - hvala na podršci, strpit ćemo se do pregleda, samo nek bude sve ok 🥰
    Lonmi - ja isto imam to neugodno probadanje, bol, kad mi je mjehur pun. Joj, nadam se da će tebi prestat to smeđarenje i da se kod mene neće ni pojavit 🙏🙏 bit ce to sve u redu, moramo bit pozitivne 🤞🥰 evo bebolinka i TheTina isto prijavljuju bolove. To nas bebice malo zafrkavaju s položajem i namještanjem 😍
    Petra - želim vam mirnu noć i nek sutra bude puno bolje 🤞🍀 sad su aktualne neke trodnevne viroze sa visokom temperaturom

09. Prosinac 2020. 22:59

Woooow missGraz 🎁🎄🎋🎍🎊 divnoooo 💜 Pofotkat cu vam i ja svoj prozor sutra. 
    Girl ovaj put nista nisi pogrijesila, burger i burek.. to su pravi junaci! 😜
    Ja sutra idem na depilaciju, u petak pregled. Vec me pece

09. Prosinac 2020. 23:00

Lunica

MissGraz

Girl1234

Ajme upiskit cu se 😂😂😂😂

😂😂😂
    EmEn ako se ne varam ti si me pitala kako je okolina reagirala…svi su zacudo dobro reagirali,puno bolje nego sto sam ocekivala…razlika ce bito 15mjeseci.
    A tebi?

Moj brat i ja smo 14. Nama je to super bilo. 🤗

Jagodica125
    09. Prosinac 2020. 23:14

Ajme cure, lezim s rukama na buši, u mraku gledamo kako snijeg pada i nase malo bozicno drvec na prozoru i i moj djecak iznutra bas me gurne fest (nogom valjda) tocno di mi je ruka, kao "evo ti 5, mama"✋😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰
    .
    Nikad nisam takvo nesto osjetila, ajme meni, ajme meni, pocet cu hiperventilirat 😂

Girl1234
    09. Prosinac 2020. 23:44

Jagodica125

Ajme cure, lezim s rukama na buši, u mraku gledamo kako snijeg pada i nase malo bozicno drvec na prozoru i i moj djecak iznutra bas me gurne fest (nogom valjda) tocno di mi je ruka, kao "evo ti 5, mama"✋😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰
    .
    Nikad nisam takvo nesto osjetila, ajme meni, ajme meni, pocet cu hiperventilirat 😂

🥰🥰🥰

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• EmEn9
    10. Prosinac 2020. 05:37

Lunica
    😂😂😂
    EmEn ako se ne varam ti si me pitala kako je okolina reagirala…svi su zacudo dobro reagirali,puno bolje nego sto sam ocekivala…razlika ce bito 15mjeseci.
    A tebi?

Da da ja sam te pitala. Ajde super baš mi je drago. Kod mene je situacija bila baš smiješna jer je kod nas u obitelji užoj i široj  kao ideal imati 2 djece i to je to i onda sam ja vec u biti svoju užu familiju pripremala kao na treće sa nekom zafrkancijom da nebi poslje bio šok i tako ja unazad nekih godinu dana stalno pričala kako ja želim treće i da bi ja bebu itd i svi ono kao bože šta ti je itd ali naravno još tad ni muž nije baš htio tako da je bila samo priprema i kad je muž pristao sam zašutila o tome vise ni riječ od bebi i onda kao probat ćemo pa vidit i ja odmah ostala trudna i bilo smiješno jer u biti skoro pa svaki dan ja nešto govorila o bebi i od kad smo prvi put pokušali ja zašutila. I objavim svima nakon pregleda znači cca 2mjeseca da sam trudna i ono najprije šok kao da ih nisam ni pripremala na to ali onda je ipak bio nakon par min pozitivan šok kao u stilu pa mi nismo mislili da ti to stvarno ozbiljno misliš 🤣🤣🤣 uglavnom dobro je bilo prošlo bolje od očekivanog 🤗🤣

• EmEn9
    10. Prosinac 2020. 05:47

Neznam kako vi cure perete kosu ali moram prijavit da sam ju danas prvi put od kad sam trudna ono jedva oprala. Sagnem se pa smeta trbuh pa ga pritišćem previše pa mi bilo nekako slabo pa me žgaravica ulovila pa kičma 🤣🤣 uglavnom baš sam se osjećala koma jer nikako se namjestit da operem tu kosu do kraja. Uglavnom užas baš mi je smetao i čisto mi je koma kad se sjetim da ce bit patnja jos sljedeća 3 mjeseca s tim pranjem kose a bas mi se i neda samo zbog pranja kose ic u frizerski. Valjda nisam jedina koja ima s tim probleme 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.