Panda moja spavaca soba nije tako zanimljiva, cijela bijela.
Gostima sredim lijepo da se vracaju opet 😂😂😀
Ja nikako da izaberem neku komodu za djecju sobu. Iskreno, i ostalo nikako da izaberem hahaha
Sve imam po par izbora a nikako otici kupit 😱😱
Sredila sam memoriju na mobu, i vratila instagram. Panda i proudy sad vidim da ste poslale 😂
Panda moja spavaca soba nije tako zanimljiva, cijela bijela.
Gostima sredim lijepo da se vracaju opet 😂😂😀
Ja nikako da izaberem neku komodu za djecju sobu. Iskreno, i ostalo nikako da izaberem hahaha
Sve imam po par izbora a nikako otici kupit 😱😱
I ja imam nekoliko izbora. Nasla sam lijepe i u lesnini i u ikei. Najljepsa mi je ona kao kod Katuške, iako ima jedna isto u lesnini prelijepa. Kad vidim obje odlucit cu se.
Hahahaha i ja moram izmjeriti. Da ne budem ko moja mama kad je kupila meni francuski lezaj i nije stao u moju sobu i morala zamjeniti s njihovom spavacom, uzela im sobu. Jos mi nije oprostila a ona ga kupila ahhahahaha
Proudy kako si debelaaaaaaaa sta ti je, da nisi trudna :P prelijepa :* draga
Frajla deckooooo idemo na plavo :D
Hvala Ita! Al pocne zivcirat kad te stalno hoce fotkat za nest. I onda ti se meni cesto ne da, pa ja to prek one stvari odradjujem 😂😂😂. Pa mi veli joj Ines, kakva ti je to usrana faca? A jbg, buraz nemam drugu manje usranu 😂😂😂😂 I tak, zabavljamo se 😂
Panda ne znam sto mi je to, al samo raste 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hahah proudy!!
Ma super je to fotkanje, to mi je prije bio hobi ☺
Imam nesto i opreme, samo prasinu skuplja trenutno.
Sad jedva cekam bebicu slikat, muz ne bi nema sanse 😂
Cure super izgledate! Frajla čestitam na dečku. Jeste li se odlučili za ime? Katuška soba je jako lijepa! 😍 Ita gostinjska je super! Kako planirate urediti za bebu? Sarita robica je 😍😍. Ne znam više tko je napisao da mu se beba ne javlja- i moja se zna primiriti na dan i pol povremeno, ali uglavnom bi se nakon toga aktivirala. Inače bi i mene bila frka... Nadam se da je sve ok i da samo malo odmara. 😊
Kod nas voda opet nije za piće. Sreća da se trenutno ne osjeti smrad zbog sanacije, ali ovo je za poludit. Zato uživajte u čistom zraku i pitkoj vodi. 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji