Mono danas si usla u 20 tt 😋😄😄..
Honey znam..ni ja ne vjerujem da sam u 23 tt..na 4 d idem 23.11.u 17 h..bas jucer dogovorila termin..meni je moj ginic rekao da je 100 posto cura i u Petrovoj na triple testu su mi rekli da je cura prije toga..tako da necu ni pomisliti da nije jer sam nakupovala ohoho stvari za curu a sve nekako roze
Super, znam da si govorila da ćeš se naručivati. Ma onda je sigurno curka
Jutro svima!
Ja sam se tek sad probudila! Uzas kako mi se spava.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Honey, za kaj ti tocno pijes te antibiotike? Nesto je bilo s mokracom?
Jesi imala kakve simptome za to? Ja moram jakooo cesto na wc i dosta me onak steze u donjem dijelu trbuha, pa me sad brine to, mozda je nes s mjehuron
Katuška, Upalica kanala, nađen u urinokulturi bhsgb, ali zaključak na kraju privat gin da je urinokultura vjerojatno bila kontaminirana vaginalnom sluzi jer bhsgb imam u rodnici. Sad pijem drugi antibiotik za klebsiellu u rodnici. Upalicu sam riješšila prvim. Pa odi traži da sutra skontroliraš urin. Nazovi Jakopinčićku nek ti pošalje uputnicu u labos.
Katuska meni ti je isto ovih dana. Ne znam. Malo mi je bolje danas. Sve pretrage sam radila prosli utorak i bilo je dobro.
Honey isti dan imamo pregled. Ja u 17:30. Aiiiii
Meni je bio pritisak na mjehur uzasan, ali nisam imala smetnje kod mokrenja. Radilo se ipak o e.coli, popila antibiotik, sutra idem dat uzkrak da ponovim urinokulturu. Nadam se da je otisla bestija. Jos sam od antibiotika dobila i gljivice, pa smo i to morali lijecit. To kad se krene kacit, samo ide jedno na drugo. Uzas!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo sad sam nazvala da mi stavi, sutra ionak idem vadit krv za stitanjacu pa da odmah i to.
Jos sam i narucila baby watcher da mi srce na mjestu bude.
Honey kad budes u panici dodji u samobor da te mjerim😂😂
Panda ma joj koma mi je to, nadam se da je sve to normalno :)
Ja sam evo hvala bogu bez gljivica unatoč silnim antibioticima. Nadam se da će tako i ostati. Da, i e.coli se voli kačit u trudnoći. Ja nisam imala skoro nikakve simptome. Zato kažem, bolje otići provjeriti jer takve stvari treba liječit zbog sebe a i zbog bebe.
A jel se moze jos nesto uzimat uz ant preventivno za te gljivice, znam da se smiju jogurti, a nesto jace?
Bas me sad zanima dal ce nesto bit ili mi je to u glavi🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji