Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    14. Studeni 2017. 09:54

Mono danas si usla u 20 tt 😋😄😄..
    Honey znam..ni ja ne vjerujem da sam u 23 tt..na 4 d idem 23.11.u 17 h..bas jucer dogovorila termin..meni je moj ginic rekao da je 100 posto cura i u Petrovoj na triple testu su mi rekli da je cura prije toga..tako da necu ni pomisliti da nije jer sam nakupovala ohoho stvari za curu a sve nekako roze

Honey
    14. Studeni 2017. 09:57

Super, znam da si govorila da ćeš se naručivati. Ma onda je sigurno curka  

14. Studeni 2017. 10:01

Jutro svima! 
    Ja sam se tek sad probudila! Uzas kako mi se spava.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    14. Studeni 2017. 10:45

Honey, za kaj ti tocno pijes te antibiotike? Nesto je bilo s mokracom? 
    Jesi imala kakve simptome za to? Ja moram jakooo cesto  na wc i dosta me onak steze u donjem dijelu trbuha, pa me sad brine to, mozda je nes s mjehuron

Honey
    14. Studeni 2017. 11:00

Katuška, Upalica kanala, nađen u urinokulturi bhsgb, ali zaključak na kraju privat gin da je urinokultura vjerojatno bila kontaminirana vaginalnom sluzi jer bhsgb imam u rodnici. Sad pijem drugi antibiotik za klebsiellu u rodnici. Upalicu sam riješšila prvim. Pa odi traži da sutra skontroliraš urin. Nazovi Jakopinčićku nek ti pošalje uputnicu u labos.

panda102
    14. Studeni 2017. 11:02

Katuska meni ti je isto ovih dana. Ne znam. Malo mi je bolje danas. Sve pretrage sam radila prosli utorak i bilo je dobro. 
    Honey isti dan imamo pregled. Ja u 17:30. Aiiiii

14. Studeni 2017. 11:11

Meni je bio pritisak na mjehur uzasan,  ali nisam imala smetnje kod mokrenja. Radilo se ipak o e.coli,  popila antibiotik,  sutra idem dat uzkrak da ponovim urinokulturu. Nadam se da je otisla bestija. Jos sam od antibiotika dobila i gljivice,  pa smo i to morali lijecit. To kad se krene kacit,  samo ide jedno na drugo. Uzas!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    14. Studeni 2017. 11:13

Evo sad sam nazvala da mi stavi, sutra ionak idem vadit krv za stitanjacu pa da odmah i to. 
    Jos sam i narucila baby watcher da mi srce na mjestu bude. 
    Honey kad budes u panici dodji u samobor da te mjerim😂😂
    Panda ma joj koma mi je to, nadam se da je sve to normalno :)

Honey
    14. Studeni 2017. 11:16

Ja sam evo hvala bogu bez gljivica unatoč silnim antibioticima. Nadam se da će tako i ostati. Da, i e.coli se voli kačit u trudnoći. Ja nisam imala skoro nikakve simptome. Zato kažem, bolje otići provjeriti jer takve stvari treba liječit zbog sebe a i zbog bebe.

Katuska99
    14. Studeni 2017. 11:18

A jel se moze jos nesto uzimat uz ant preventivno za te gljivice, znam da se smiju jogurti, a nesto jace?
    Bas me sad zanima dal ce nesto bit ili mi je to u glavi🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.