Hahaha kaktus moja 😂 Sta kad tu stavim svi galame da prestanemo sa tom hranom, a ne mogu duple objave stavljat makar bi bilo lakse 😜 Nije, isto sam aktivna, makar tu je bilo pravo zatisje ali evo vidim da se opet vraca ekipica 😍
Napisala ja post i onda me mater nazvala i ode bye bye. Ponavljam: Nina cestitke na deckicu, nadam se da nisi previse rozog kupila 😁
Cure nadam se da ce vas brzo proci mucnine, meni dodu povremeno, ali jos podnosljivo.
ProudMomy ja sam bas danas gledala isto i nasla da prvo tromjesecje zavrsava sa punih 12t, i onda pocinje drugo tromjesecje. Pa eto ako ce ti bit psihicki lakse, makar cure su i sa 16t rigale 😕
Hahaha kaktus moja 😂 Sta kad tu stavim svi galame da prestanemo sa tom hranom, a ne mogu duple objave stavljat makar bi bilo lakse 😜 Nije, isto sam aktivna, makar tu je bilo pravo zatisje ali evo vidim da se opet vraca ekipica 😍
Ma je, bas je neko zatisje ovdje... Sve su se ocito na facebook povukle, kao tu i tamo ovdje nabace koju rijec i to je to
Ja imam jutarnje mucnine danima, dva jutra sam i povracala, a prekosutra sam punih 19tt... Ocito nema pravila, zbilja je sve individualno
Dobro vidim da je dosta cura sto muku muce sa povracanjem pa vjerujem da im nije do piskaranja... ali recimo Palcica bas dugo nista nije napisala, i tako ima jos par cura. Sigurno su bile i na pregledima, a mi smo out nista neznamo 😂 a najznatizeljnije 😁
Ja imam jutarnje mucnine danima, dva jutra sam i povracala, a prekosutra sam punih 19tt… Ocito nema pravila, zbilja je sve individualno
Nisam ju htjela plasit pa sam stavila 16t, al zapravo sam na tebe i mislila kao primjer 😂
Ja imam jutarnje mucnine danima, dva jutra sam i povracala, a prekosutra sam punih 19tt… Ocito nema pravila, zbilja je sve individualno
Nisam ju htjela plasit pa sam stavila 16t, al zapravo sam na tebe i mislila kao primjer 😂
Haha kod mene sve naopako nesto.
Meni pise da prvi trimestar zavrsava sa 13tt, znaci od 14 tt kakti pocinje 2.trimestar...
Imam taj neki kalendar na mobu...
Ja sam si u DM kupila najlonke xxl, haha, inace sam relativno mrsava a upravo zato jer me sve stisce i ne podnosim da me stisce sad....
Neki dan sam obukla svoje traperice, hahah, ne da jh nisam mogla zakopcati, nego nisam...onda sam ih ostavila otvorene i zakacila s gumicom za kosu nekako, da bas ne stoje skroz otvorene, hahah.
Toliko o tome....ja od pocetka vise ne nosim skoro svoju robu koju sam nosila, jer me sve stisce i stres mi stvara....
Vau...Mono 19 tt vec :)))jos malo pa polovica..cure ja nemam problem sa povracanjem i nisam ga ni imala pa ne znam kako je to
Sortiraj odgovore
Najstariji