Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    14. Studeni 2017. 18:14

Sretno na pregledu littlebaby.
    Pa koju da pravim. U petak imam goste. Pravit cu bajaderu i kontala tu. Hmmmm nisam je nikad probala. Je li tako losa. Meni je najgora ona linolada torta. Tako se osjeti maslac/margarin puding i slicno. Kriza. 

14. Studeni 2017. 18:33

Ja sam totalni fan sacher torte 

Honey
    14. Studeni 2017. 18:44

kaktus

Ja sam totalni fan sacher torte

Oh da, meni jedina cokoladna da ju volim. A cokolada je samo glazura i u biskvitu 😀 Obozavam dobru sachericu!!!

Honey
    14. Studeni 2017. 18:48

panda102

Sretno na pregledu littlebaby.
    Pa koju da pravim. U petak imam goste. Pravit cu bajaderu i kontala tu. Hmmmm nisam je nikad probala. Je li tako losa. Meni je najgora ona linolada torta. Tako se osjeti maslac/margarin puding i slicno. Kriza.

Pa napravi tu onda. Ako hoces cokoladnu imas i one sa kombinacijom cokolade/narance, badema/oraha. Sad ima naranci. Googlaj malo 😉 Jos bolje da napravis neku koju si vec radila a koja se vecini svida 😊 ma bit ce dobro stagod napravis, ssmo nemoj da se previse naradis! 

ikyri
    14. Studeni 2017. 19:06

Cure pa vi stalno o hrani. 

Christeen3107
    14. Studeni 2017. 19:09

ikyri

Christeen3107

Drage buduce mame, imam jedno pitanje za vas!
    Naime, malo sam zabrinuta. Trenutno sam 8+1 i od danas su me prestale boljeti grudi. Bole me od samog pocetka i znam da sam negdje procitala da to moze biti znak spontanog pobacaja.
    Od drugih simptoma nisam imala neke posebne, najvise su to bile bolne grudi i povremena bol kao menstrualna. Al rijetko u zadnje vrijeme.
    Zivim u Svedskoj i nazalost tu je zdravstvo katastrofa. Kod prvog pregleda (kod babice) nisu mi ni krv vadili, niti sam piskila na test niti ultrazvuk radila. Prvi se ultrazvuk radi tek sa 12tj, a vadjenje krvi je tipa u 10tj. Zato drage moje, ja nemam pojma sto se zbiva u meni pa me malo malo nesto zabrine.

Molim vas pomagajte! 😔❤️

Grudi bole kratko, sve je individualno. Mene su sad u 13tj. krenule boljet a nisu uopce boljele. U prošloj su me od 6-9tj boljele … Ako ne krvariš i nema bolova pokušaj razmisljat pozitivno.

ikyri
    14. Studeni 2017. 19:24

Christeen3107

ikyri

Christeen3107

Drage buduce mame, imam jedno pitanje za vas!
    Naime, malo sam zabrinuta. Trenutno sam 8+1 i od danas su me prestale boljeti grudi. Bole me od samog pocetka i znam da sam negdje procitala da to moze biti znak spontanog pobacaja.
    Od drugih simptoma nisam imala neke posebne, najvise su to bile bolne grudi i povremena bol kao menstrualna. Al rijetko u zadnje vrijeme.
    Zivim u Svedskoj i nazalost tu je zdravstvo katastrofa. Kod prvog pregleda (kod babice) nisu mi ni krv vadili, niti sam piskila na test niti ultrazvuk radila. Prvi se ultrazvuk radi tek sa 12tj, a vadjenje krvi je tipa u 10tj. Zato drage moje, ja nemam pojma sto se zbiva u meni pa me malo malo nesto zabrine.

Molim vas pomagajte! 😔❤️

Grudi bole kratko, sve je individualno. Mene su sad u 13tj. krenule boljet a nisu uopce boljele. U prošloj su me od 6-9tj boljele … Ako ne krvariš i nema bolova pokušaj razmisljat pozitivno.

???

Christeen3107
    14. Studeni 2017. 19:29

Sada sam ponovo nasla ovaj post i nazalost moram reci da su se potvrdile moje sumnje o informaciji da prestanak bolova u grudima moze oznacavati spontani pobacaj . Bas to se i dogodilo. Tada kada su me grudi prestale boljeti, bebino je srce stalo. Prestale sui kako sam napisala 8+1,a na ultrazvuku je utvrdjeno da se plod prestao razvijati 7+6. Hormoni su direktno pali i to se odmah odrazilo. Naravno, to ne bi ni saznala da nisam dosla u Lijepu nasu i na slucajnom pregledu u 12. tjednu saznala. Nisam imala nikakva krvarenja niti bolove...mogla sam to vuci kazu doktori i do 20.tjedna jer sam tu u Svedskoj tada i dobila vrijeme za prvi i zadnji ultrazvuk. Nije to bajno sto vani nema cesce pregleda jer bas zato i dolazi do ovih stvari, da se trudnoca vuce mjesecima prije nego li saznate da od toga nema nista. Hvalite Hrv i nase zdravstvo jer mogu misliti kako bi sve vi zene reagirale da vam vas ginic kaze, Zao mi je al dobit cete samo jedan pregled u cijeloj trudnoci i to tamo negdje u 20. , 25. tjednu. Ne bi vam bilo drago, bez obzira sto ne utjece, kako si napisala, na ishod trudnoce. Jos jednom kazem, hvalite nase doktore jer ne znate da je vani u vecini slucajeva puuuno gore nego kod nas.

14. Studeni 2017. 19:36

Christeen3107

Sada sam ponovo nasla ovaj post i nazalost moram reci da su se potvrdile moje sumnje o informaciji da prestanak bolova u grudima moze oznacavati spontani pobacaj . Bas to se i dogodilo. Tada kada su me grudi prestale boljeti, bebino je srce stalo. Prestale sui kako sam napisala 8+1,a na ultrazvuku je utvrdjeno da se plod prestao razvijati 7+6. Hormoni su direktno pali i to se odmah odrazilo. Naravno, to ne bi ni saznala da nisam dosla u Lijepu nasu i na slucajnom pregledu u 12. tjednu saznala. Nisam imala nikakva krvarenja niti bolove…mogla sam to vuci kazu doktori i do 20.tjedna jer sam tu u Svedskoj tada i dobila vrijeme za prvi i zadnji ultrazvuk. Nije to bajno sto vani nema cesce pregleda jer bas zato i dolazi do ovih stvari, da se trudnoca vuce mjesecima prije nego li saznate da od toga nema nista. Hvalite Hrv i nase zdravstvo jer mogu misliti kako bi sve vi zene reagirale da vam vas ginic kaze, Zao mi je al dobit cete samo jedan pregled u cijeloj trudnoci i to tamo negdje u 20. , 25. tjednu. Ne bi vam bilo drago, bez obzira sto ne utjece, kako si napisala, na ishod trudnoce. Jos jednom kazem, hvalite nase doktore jer ne znate da je vani u vecini slucajeva puuuno gore nego kod nas.

Ajmeee
    Strasno mi je zao sto je ishod bio tako tuzan.
    Drzi se

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Christeen3107
    14. Studeni 2017. 19:42

ProudMomy

Christeen3107

Sada sam ponovo nasla ovaj post i nazalost moram reci da su se potvrdile moje sumnje o informaciji da prestanak bolova u grudima moze oznacavati spontani pobacaj . Bas to se i dogodilo. Tada kada su me grudi prestale boljeti, bebino je srce stalo. Prestale sui kako sam napisala 8+1,a na ultrazvuku je utvrdjeno da se plod prestao razvijati 7+6. Hormoni su direktno pali i to se odmah odrazilo. Naravno, to ne bi ni saznala da nisam dosla u Lijepu nasu i na slucajnom pregledu u 12. tjednu saznala. Nisam imala nikakva krvarenja niti bolove…mogla sam to vuci kazu doktori i do 20.tjedna jer sam tu u Svedskoj tada i dobila vrijeme za prvi i zadnji ultrazvuk. Nije to bajno sto vani nema cesce pregleda jer bas zato i dolazi do ovih stvari, da se trudnoca vuce mjesecima prije nego li saznate da od toga nema nista. Hvalite Hrv i nase zdravstvo jer mogu misliti kako bi sve vi zene reagirale da vam vas ginic kaze, Zao mi je al dobit cete samo jedan pregled u cijeloj trudnoci i to tamo negdje u 20. , 25. tjednu. Ne bi vam bilo drago, bez obzira sto ne utjece, kako si napisala, na ishod trudnoce. Jos jednom kazem, hvalite nase doktore jer ne znate da je vani u vecini slucajeva puuuno gore nego kod nas.

Ajmeee
    Strasno mi je zao sto je ishod bio tako tuzan.
    Drzi se

bit ce bolje drugi put 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.