Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Studeni 2017. 00:10

Honey

Napisala ja post i onda me mater nazvala i ode bye bye. Ponavljam: Nina cestitke na deckicu, nadam se da nisi previse rozog kupila 😁
    Cure nadam se da ce vas brzo proci mucnine, meni dodu povremeno, ali jos podnosljivo.
    ProudMomy ja sam bas danas gledala isto i nasla da prvo tromjesecje zavrsava sa punih 12t, i onda pocinje drugo tromjesecje. Pa eto ako ce ti bit psihicki lakse, makar cure su i sa 16t rigale 😕

Nije meni zbog riganja 😂😂
    To mi je skroz sporedno. Nego gledam kad zavrsava to najkriticnije razdoblje s obzirom na krvarenja i sve pizd... koje su mi se nakacile od samog starta.
    Psiholoski ce mi bit lakse kad prodje prvo tromjesecje. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mono1111
    14. Studeni 2017. 01:21

Elvira,
    Daaa ! Tocno 19 tt! Ikyri bi mi sad najradje napisala da sam vec u 20 tt sad, hahah, ali srecom spava sad, haha.
    Jojj, koliko god mi sporo proslo, a sporo je proslo stvarno, nekako mi se cini bas daleko jer nikad nisam dosla do tog tjedna...
    Proudmomy,
    Ja sam isto odbrojavala i cekala da prodjem taj kriticni dio...to je jedno od gorih perioda u mom zivotu :/ tako da...kuzim...

panda102
    14. Studeni 2017. 07:09

Jutro
    Evo ja standardno pijem caj na poslu, kafu sam vec davno popila.
    Bas mi je zao zbog glupog fejsa, na kraju cemo preci sve na ljetnice (odoh ih citat da znam sve kad dodje do toga hahahhah) ako mi honey mentorica dopusti  
    nisam ni znala da postoje najlonke za trudnice, ali ja nisam trudnica ne osjecam se tako, kako vi? mozda jer se jos ne vidi na meni.......
    Jucer sam bas bila lasa...ali sam dobro odmorila, nego nisam skuhala sarmu a moj je mislio da hocu, i cujem sinoc ulazi u 11 i ide prema kuhinji pravo....razocaran do bola hahahahahha
    Ali ja sam njemu samo spomenula da me malo boli dole, ljudi on je mene 1000 puta nazvao, samo sto ne place, previse je osjetljiv, bolje da sutim.... hahhaha
    pusaaaaa 

14. Studeni 2017. 08:56

Cure, dobro jutro. Ja isto nemam problema s mučninama i povraćanjem, ali imam osjećaj da mi hrana probavlja cijeli dan.
    Škicnem ponekad što se piše na fejsu, ali ovdje mi je draže tipkati.
    U četvrtak idem ponovno na pregled...

Bublica123
    14. Studeni 2017. 09:19

Jutrekooo...vani vjetar prodire do kosti...brrrr...isla prosetati pesicu i sige mi se spustile iz nosa 😅😅😅 ...sretno svima na pregledima...ja u pon idem u petrovu vadit krv i onda sam do 05.12 mirna...vec ce biti i lampice i okiceni grad kad ja idem na pregled🙄🙄🙄🤗🤗🤗

Honey
    14. Studeni 2017. 09:24

ProudMomy i ja to čekam, ali neznam koliko će mi biti lakše. Stalno je ta neka briga. Dobro, ja nisam imala ni krvarenja ni hematoma zasada hvala Bogu. Bit će dobro, još malo, tu ostani s nama brže će ti vrijeme proć. Evo meni nekad cijeli dan na poslu prođe na forumu  haha
    Elvira ti govoriš za Mono a ti premašila 22tt. Kad ideš ti na 3d/4d? Da se potvrdi ta curica 100%  
    Jutro Panda, evo imaš dopuštenje, slobodno dođi, hahahaha Ma ima tamo cura koje su u istom tjednu ko i ti ili ja, nekome je 5./6.mj još proljeće, nekome već debelo ljeto. Nebitno, super je atmosfera, bitno da je pozitiva. A i njima još nije palo na pamet otvorit FB grupu, a ako otvore, idem ja na jesenske 2018. haha Muž ti je ko moj, samo mu nemoj reć da ćeš mu skuhat sarmu ili ispeć pitu i onda to ne napravit. Haha De nemoj ga plašit kad mu je tako panika, zločesta.
    Grazia super i ti ćeš onda vidjeti svoje malo kako pliva u svom bazenu! Ja imam u utorak kod svog soc.gin ali ću vidjet hoćemo li raditi uzv.
    Moja baka je meni prije sigurno 5g kupila odlične tajice u Lidlu, zapravo su to jako debele štrample,crne, iznutra su podstavljene sa nečim mekanim toplim, a izvana su ko najlonke, kad se zategnu (kod sjedenja) nazire se malo koža, znači nisu skroz neprozirne. Idu 6-7cm iznad pupka, znači fino sve pokriju i iza i naprijed. Ma milina! Gore lijepo široke, ništa ne stišću, a tooopleee, evo me u njima i haljinici. Danas ih obukla drugi put, prvi put sam ih mrzila jer su mi gore bile preširoke. Dobro da ih nisam bacila, znala je baba da će trebati  

ikyri
    14. Studeni 2017. 09:25

mono1111

Elvira,
    Daaa ! Tocno 19 tt! Ikyri bi mi sad najradje napisala da sam vec u 20 tt sad, hahah, ali srecom spava sad, haha.
    Jojj, koliko god mi sporo proslo, a sporo je proslo stvarno, nekako mi se cini bas daleko jer nikad nisam dosla do tog tjedna…
    Proudmomy,
    Ja sam isto odbrojavala i cekala da prodjem taj kriticni dio…to je jedno od gorih perioda u mom zivotu :/ tako da…kuzim…

Hahahaha! A gle ako misliš rodit s punih 37tj. na carski onda si vec prošla polovicu. 

14. Studeni 2017. 09:32

Honey

ProudMomy i ja to čekam, ali neznam koliko će mi biti lakše. Stalno je ta neka briga. Dobro, ja nisam imala ni krvarenja ni hematoma zasada hvala Bogu. Bit će dobro, još malo, tu ostani s nama brže će ti vrijeme proć. Evo meni nekad cijeli dan na poslu prođe na forumu haha
    Elvira ti govoriš za Mono a ti premašila 22tt. Kad ideš ti na 3d/4d? Da se potvrdi ta curica 100%
    Jutro Panda, evo imaš dopuštenje, slobodno dođi, hahahaha Ma ima tamo cura koje su u istom tjednu ko i ti ili ja, nekome je 5./6.mj još proljeće, nekome već debelo ljeto. Nebitno, super je atmosfera, bitno da je pozitiva. A i njima još nije palo na pamet otvorit FB grupu, a ako otvore, idem ja na jesenske 2018. haha Muž ti je ko moj, samo mu nemoj reć da ćeš mu skuhat sarmu ili ispeć pitu i onda to ne napravit. Haha De nemoj ga plašit kad mu je tako panika, zločesta.
    Grazia super i ti ćeš onda vidjeti svoje malo kako pliva u svom bazenu! Ja imam u utorak kod svog soc.gin ali ću vidjet hoćemo li raditi uzv.
    Moja baka je meni prije sigurno 5g kupila odlične tajice u Lidlu, zapravo su to jako debele štrample,crne, iznutra su podstavljene sa nečim mekanim toplim, a izvana su ko najlonke, kad se zategnu (kod sjedenja) nazire se malo koža, znači nisu skroz neprozirne. Idu 6-7cm iznad pupka, znači fino sve pokriju i iza i naprijed. Ma milina! Gorelijepo široke, ništa ne stišću, a tooopleee, evo meu njima i haljinici. Danas ih obukladrugi put, prvi put sam ihmrzila jer su mi gore bile preširoke. Dobro da ih nisam bacila, znala je babada će trebati

Znas da babe sve znaju, bitno da cuva bubrege haha

panda102
    14. Studeni 2017. 09:35

Honey 21.11.imaš pregled?

Honey
    14. Studeni 2017. 09:53

panda102

Honey 21.11.imaš pregled?

Da, kod socijalnog. Al neznam dal da idem. 01.12. imam kod privatnog kombinirani probir. Odlučila sam da ću i briseve ponoviti kod privatnog, i urinokulturu. To ću otići slijedeći tjedan. Sutra pijem zadnju antibiotika.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.