Moje mucnine su prestale. Bile su uzasne. Povracala sam na sve. Limunadu jedan dan sam mogla piti, a drugi dan sam povracala. Povracala sam uvijek navece. Muz spava, a ja cijelu noc znala sam provesti u kupatilu. Ujutro oko 7 sati smirila bih se i zaspala. Kod mene su mucnine prošle, a pocelo nerviranje sa hematomom.
Ja se nadam da ce sto prije prestati...evo sad sam radila fritule muzu i malom i miris ulja ili cega i odmah na skoljku i glava me pocela bolit...fakat sam vise luda🤢🤢🤢🤢🤢
Ja sam jucer ugledala giotto na stolu. Haj rekoh nisam nista slatko pojela 2 sedmice. I tad sam pojela 2 kockice milke i muka mi bilo dok nisam zaspala. I pojedem ja to jucer. Ej 5sati mi je muka bilo. Hahahahahah pa ne mozes vjerovat. 😒😒😒😒
Sad sam malo odspavala. Pritisak dole se smanjio. Valjda se umorim na poslu. Kako niko ne zna da sam trudna gledam da se to ne vidi. Da ne kukam i da se ne posumnja do nuhalne pa cu onda reci direktoru i svima. Briga me vise. 👍👍👍👍
Ja sam jucer ugledala giotto na stolu. Haj rekoh nisam nista slatko pojela 2 sedmice. I tad sam pojela 2 kockice milke i muka mi bilo dok nisam zaspala. I pojedem ja to jucer. Ej 5sati mi je muka bilo. Hahahahahah pa ne mozes vjerovat. 😒😒😒😒
Sad sam malo odspavala. Pritisak dole se smanjio. Valjda se umorim na poslu. Kako niko ne zna da sam trudna gledam da se to ne vidi. Da ne kukam i da se ne posumnja do nuhalne pa cu onda reci direktoru i svima. Briga me vise. 👍👍👍👍
Panda tocno znam o cemu pricas. Ja sam sad vec 2 tjedna doma, s tim da sam u petak rekla na poslu da sam trudna, a od ponedjeljka sam morala na bolovanje. Ali meni je bilo toliko tesko to skrivati, jer mi je bio takav pritisak dok sam sjedila da je to strasno. Satima sam dolazila sebi kad bi dosla doma.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ProudMomy dobrodosla... bas tako. Sta da ja radim kad dodje kamion u pola 8 i jedina ja znam sta ide u njega i ko ce ga natovarit. Nego otvori garazna vrata i smrzni se hahahah do sad sam to ja uvijek kontrolisala. Ne mogu sad rec ej necu. Ko ce...to je izmedjuostalog moj posao. I onda oko 6sati sjedenja za racunarom a hlace nisu bas tako udobne. Ma ubi dole. Ali jos malo.
Sta vi obucete ispod hlaca. Mene ubise one tanke najlonke. Reze me gore... tako da nista ne nosim. Grrrrr
ProudMomy dobrodosla… bas tako. Sta da ja radim kad dodje kamion u pola 8 i jedina ja znam sta ide u njega i ko ce ga natovarit. Nego otvori garazna vrata i smrzni se hahahah do sad sam to ja uvijek kontrolisala. Ne mogu sad rec ej necu. Ko ce…to je izmedjuostalog moj posao. I onda oko 6sati sjedenja za racunarom a hlace nisu bas tako udobne. Ma ubi dole. Ali jos malo.
Sta vi obucete ispod hlaca. Mene ubise one tanke najlonke. Reze me gore… tako da nista ne nosim. Grrrrr
Pogledaj u h&mu trudnicke najlonke, cak je i u dmu bilo nekad.
ProudMomy dobrodosla… bas tako. Sta da ja radim kad dodje kamion u pola 8 i jedina ja znam sta ide u njega i ko ce ga natovarit. Nego otvori garazna vrata i smrzni se hahahah do sad sam to ja uvijek kontrolisala. Ne mogu sad rec ej necu. Ko ce…to je izmedjuostalog moj posao. I onda oko 6sati sjedenja za racunarom a hlace nisu bas tako udobne. Ma ubi dole. Ali jos malo.
Sta vi obucete ispod hlaca. Mene ubise one tanke najlonke. Reze me gore… tako da nista ne nosim. Grrrrr
Da, ja ih kupila prekjucer u dm-u.
Pa zar je vec pocelo....oj pa ja sam mislila to do 20.tjedna se nista nece osjetit. Boze hahahaha nina cestitam jos jednom hahahah
Da, ja ih kupila prekjucer u dm-u.
Vidim ja honey moja aktivnija na ljetnicama nego ovdje... Tamo se i slike kolacica stavljaju, a nama nista
Sortiraj odgovore
Najstariji