Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    28. Kolovoz 2017. 11:42

MiuMau

Ahaahah, ma ja imam bas zloceste, pa se strecnem na takve stvari…
    Minja cestitam na srceku…
    Bome Elvira to cekanje od pregleda do pregleda kosta zivaca, ja u petak idem, jos bi trebala i onaj neki mini anomaly scan radit, samo me frce u trbuhu sto je blize…

Ja ga imam isto. Za 2 tj ravno. Čekam samo to još i onda ću se malo opustit do 20.tj kad ću se krenut brinut da ću rodit prije vremena zbog pritiska, bolova itd...

mono1111
    28. Kolovoz 2017. 11:52

Cure,
    Povracala sam kao dva puta, ali prvi put je bila lancana reakcija kad je moj pas povracao, pa se to ne racuna 😉
    Minja, cestitam !!! Jejj ! Bas mi.je drago. Molim te, napisi mi koliki je crl u mm sa slike ili sa nalaza :))) znas da ti mene to sve zanima :)
    Ostale curee❤

• Elviramagistic
    28. Kolovoz 2017. 11:54

ikyri

MiuMau

Bome Elvira to cekanje od pregleda do pregleda kosta zivaca, ja u petak idem, jos bi trebala i onaj neki mini anomaly scan radit, samo me frce u trbuhu sto je blize…

Ja ga imam isto. Za 2 tj ravno. Čekam samo to još i onda ću se malo opustit do 20.tj kad ću se krenut brinut da ću rodit prije vremena zbog pritiska, bolova itd…

Ja mislim da se necu opustiti dok ne rodim :) a i svi oko mene imaju neke strase price o njihovim poznanicama/prijateljicama koje su izgubile bebe u 5 mj.trudnoce pa 8 mj.itd pa sam svakim danom sve vise preplasena..inace ne znam zasto ljudi trudnicama pricaju takve price

• Elviramagistic
    28. Kolovoz 2017. 11:56

mono1111

Cure,
    Povracala sam kao dva puta, ali prvi put je bila lancana reakcija kad je moj pas povracao, pa se to ne racuna 😉
    Minja, cestitam !!! Jejj ! Bas mi.je drago. Molim te, napisi mi koliki je crl u mm sa slike ili sa nalaza :))) znas da ti mene to sve zanima :)
    Ostale curee❤

Super mono..haha sva sam si smijesna s ovim..mislim da si ti jedina koja se veseli mucninama u trudnoci :)

• Ana1987
    28. Kolovoz 2017. 12:13

Cure kako vi stojite sa kilazom?? Ja danas 13+3  i vec sam +5kg 😕😕😮😮

ikyri
    28. Kolovoz 2017. 12:16

Elviramagistic

ikyri

MiuMau

Ja ga imam isto. Za 2 tj ravno. Čekam samo to još i onda ću se malo opustit do 20.tj kad ću se krenut brinut da ću rodit prije vremena zbog pritiska, bolova itd…

Ja mislim da se necu opustiti dok ne rodim :) a i svi oko mene imaju neke strase price o njihovim poznanicama/prijateljicama koje su izgubile bebe u 5 mj.trudnoce pa 8 mj.itd pa sam svakim danom sve vise preplasena..inace ne znam zasto ljudi trudnicama pricaju takve price

Ma ja sam u prvoj trudnoci sva bila prestrašena... kupila sam neke stvari tek u 35.tj. razmišljala sam kako ću ako kupim krevetić i sastavim ga ...da ga neću moć rastavljat, da ću s velikim ispuhanim trbuhom bez bebe se vraćat na posao i sl... Imala sam i strahove da neću znat drzat bebu...da neću znat pelenu presvuć. Da ću umrijet na porodu... Sva sam bila u grču. Mislila sam kako ću imat samo jedno dijete i nikad više. Tren dok sam rodila kad su je stavili na mene sam pomislila da moram imat bar još jedno. Toliko o tome... A porod mi je bio koma, oporavak užas, zaostala posteljica itd...ima negdje na prvoj stranici moj mini roman. I dalje idem ponovno 

ikyri
    28. Kolovoz 2017. 12:25

Ana1987

Cure kako vi stojite sa kilazom?? Ja danas 13+3 i vec sam +5kg 😕😕😮😮

Ja sam 10+3 i bila sam -2kg pa sam sad dobila ih nazad...tako da sam na 0. Prošlu trudnoću sam dobila 30kg po 4 kg u mj dana... Bilo je fino..sve je bilo fino. Sad apetit mi divlja... trudim se ...ali to su porivi...boli me kad ne jedem ono što hoću. Ne neću pojest jabuku... hoću putar, majonezu i sir, burek.... Tko ne zna glad trudnice neka šuti kad komentira kilažu.

• Ivancica09
    28. Kolovoz 2017. 12:45

Ja sam u prvoj trudnoci dobila 20 kg !! Sad sam 8+5tt i za sad sam na istome kako je i krenulo, s tim da sam u plusu 4kg od prve trudnoce 😕

• Ivancica09
    28. Kolovoz 2017. 12:50

A ne znam jel i vama tako, ali ja znam imati tako neke "napade" vrucine, i kad se opipam ko peć budem vruca sva se preznojavam, ko da valunge imam . I kosa mi je koma, uzasno se masti !

• Ana1987
    28. Kolovoz 2017. 13:18

baš sam se izbedirala :D ahahah s tim da sam dvije kile dobila odmah prvi mjesec jer od mučnina sam samo jela, svakih dva sata i to samo kruh i suho :/ voće koje sam uvijek jela nisam okusila, pojela nektarinu zbljuvala se odmah..sada napokon normala da jedem i voće i sve ali opet me pita svakih 2 sata ahahah..sada sam se naoružala mrkvom, salatama i povrćem, napravit ću si namaze pa kad me ulovi glad da po tome rokam..da pa si pustim dovoljno prostora pred kraj ahahah :D 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.