Ahaahah, ma ja imam bas zloceste, pa se strecnem na takve stvari…
Minja cestitam na srceku…
Bome Elvira to cekanje od pregleda do pregleda kosta zivaca, ja u petak idem, jos bi trebala i onaj neki mini anomaly scan radit, samo me frce u trbuhu sto je blize…
Ja ga imam isto. Za 2 tj ravno. Čekam samo to još i onda ću se malo opustit do 20.tj kad ću se krenut brinut da ću rodit prije vremena zbog pritiska, bolova itd...
Cure,
Povracala sam kao dva puta, ali prvi put je bila lancana reakcija kad je moj pas povracao, pa se to ne racuna 😉
Minja, cestitam !!! Jejj ! Bas mi.je drago. Molim te, napisi mi koliki je crl u mm sa slike ili sa nalaza :))) znas da ti mene to sve zanima :)
Ostale curee❤
Bome Elvira to cekanje od pregleda do pregleda kosta zivaca, ja u petak idem, jos bi trebala i onaj neki mini anomaly scan radit, samo me frce u trbuhu sto je blize…
Ja ga imam isto. Za 2 tj ravno. Čekam samo to još i onda ću se malo opustit do 20.tj kad ću se krenut brinut da ću rodit prije vremena zbog pritiska, bolova itd…
Ja mislim da se necu opustiti dok ne rodim :) a i svi oko mene imaju neke strase price o njihovim poznanicama/prijateljicama koje su izgubile bebe u 5 mj.trudnoce pa 8 mj.itd pa sam svakim danom sve vise preplasena..inace ne znam zasto ljudi trudnicama pricaju takve price
Cure,
Povracala sam kao dva puta, ali prvi put je bila lancana reakcija kad je moj pas povracao, pa se to ne racuna 😉
Minja, cestitam !!! Jejj ! Bas mi.je drago. Molim te, napisi mi koliki je crl u mm sa slike ili sa nalaza :))) znas da ti mene to sve zanima :)
Ostale curee❤
Super mono..haha sva sam si smijesna s ovim..mislim da si ti jedina koja se veseli mucninama u trudnoci :)
Ja ga imam isto. Za 2 tj ravno. Čekam samo to još i onda ću se malo opustit do 20.tj kad ću se krenut brinut da ću rodit prije vremena zbog pritiska, bolova itd…
Ja mislim da se necu opustiti dok ne rodim :) a i svi oko mene imaju neke strase price o njihovim poznanicama/prijateljicama koje su izgubile bebe u 5 mj.trudnoce pa 8 mj.itd pa sam svakim danom sve vise preplasena..inace ne znam zasto ljudi trudnicama pricaju takve price
Ma ja sam u prvoj trudnoci sva bila prestrašena... kupila sam neke stvari tek u 35.tj. razmišljala sam kako ću ako kupim krevetić i sastavim ga ...da ga neću moć rastavljat, da ću s velikim ispuhanim trbuhom bez bebe se vraćat na posao i sl... Imala sam i strahove da neću znat drzat bebu...da neću znat pelenu presvuć. Da ću umrijet na porodu... Sva sam bila u grču. Mislila sam kako ću imat samo jedno dijete i nikad više. Tren dok sam rodila kad su je stavili na mene sam pomislila da moram imat bar još jedno. Toliko o tome... A porod mi je bio koma, oporavak užas, zaostala posteljica itd...ima negdje na prvoj stranici moj mini roman. I dalje idem ponovno
Cure kako vi stojite sa kilazom?? Ja danas 13+3 i vec sam +5kg 😕😕😮😮
Ja sam 10+3 i bila sam -2kg pa sam sad dobila ih nazad...tako da sam na 0. Prošlu trudnoću sam dobila 30kg po 4 kg u mj dana... Bilo je fino..sve je bilo fino. Sad apetit mi divlja... trudim se ...ali to su porivi...boli me kad ne jedem ono što hoću. Ne neću pojest jabuku... hoću putar, majonezu i sir, burek.... Tko ne zna glad trudnice neka šuti kad komentira kilažu.
Ja sam u prvoj trudnoci dobila 20 kg !! Sad sam 8+5tt i za sad sam na istome kako je i krenulo, s tim da sam u plusu 4kg od prve trudnoce 😕
A ne znam jel i vama tako, ali ja znam imati tako neke "napade" vrucine, i kad se opipam ko peć budem vruca sva se preznojavam, ko da valunge imam . I kosa mi je koma, uzasno se masti !
baš sam se izbedirala :D ahahah s tim da sam dvije kile dobila odmah prvi mjesec jer od mučnina sam samo jela, svakih dva sata i to samo kruh i suho :/ voće koje sam uvijek jela nisam okusila, pojela nektarinu zbljuvala se odmah..sada napokon normala da jedem i voće i sve ali opet me pita svakih 2 sata ahahah..sada sam se naoružala mrkvom, salatama i povrćem, napravit ću si namaze pa kad me ulovi glad da po tome rokam..da pa si pustim dovoljno prostora pred kraj ahahah :D
Sortiraj odgovore
Najstariji