Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ana1987
    28. Kolovoz 2017. 13:20

Ivancica09

A ne znam jel i vama tako, ali ja znam imati tako neke "napade" vrucine, i kad se opipam ko peć budem vrucasva se preznojavam, ko da valunge imam . I kosa mi je koma, uzasno se masti !

danas sam bila na kontroli i bila sam znojna ko pas, po leđima a tek među nogama i prepone, strašno :D :D cijedio se znoj, dok doktor nije gledao pobrisala sam se sa suknjom :D ahhaah, mene više muči težak zrak :/

MiuMau
    28. Kolovoz 2017. 13:53

Ja sam jos na nekoj nuli s 10+4...  tri kile sam dobila kad sam bila u hiperu, al cim su se jajnici smanjili i tekucina povukla na starom sam...
    S tim da jedva jedem od mucnina, al sad kak mi zna na mahove bit dobro, znam se uhvatit kak jedem ko prase, tako da samo cekam vagu da mi pokaze to... neki dan sam burek doslovno prozdrla dok je muz bio na wc-u... sto od gladi, sto od srama kak jedem pa da me ne vidi... 

ikyri
    28. Kolovoz 2017. 14:10

Ma ja sam krenula sanjat hranu. U prošloj bi burek od sira napunila s 0.5kg friškog sira...podgrijala u mikrovalnoj i to pojela. Pojela sam toliko sirnih namaza da je muž otišao u hofer i napunio auto namazima jer se isplati... :) Kajmak i pljeskavice... naručila bi 3x porciju kajmaka. Friški sir bi na sve stavljala ...ali sve. Sad jedino što bi stalno jela su lignje sa žara s puno češnjaka i blitvom.

mono1111
    28. Kolovoz 2017. 14:12

Ja sam vec napisala, da ce T biti najgore razdoblje u mom zivotu ! Kakvo blazeno stanje???!!!😲😲😲
    Bila bi presretna da mi je ovo prva T i da nista ne znam.
    Elvira, nemoj tako razmisljati.....mislim ja znam svakakve price stvarno...ali na takav scenarij nazalost rijetko kada mozemo utjecati....ali nema razloga da tebi tako to bude ! Tako da...nemoj negativno razmisljati !!!

ikyri
    28. Kolovoz 2017. 14:24

Jao dala bi sve. Samo da u trudnoći budem nepismena žena granične inteligencije žena koja misli da će rodit kao i svi i da je sve to normalno. 

Sofia88
    28. Kolovoz 2017. 14:34

Ja sam izgleda najmršavija. Imam 49 kg i 8+6 ...nemam mučnina i sva sreća jer bi izgubila i ovo malo što imam. Nadam se da ću se udebljati malo 😄

Everything happens for a reason.

• Elviramagistic
    28. Kolovoz 2017. 15:00

Ja imam i ovako puno previse viska i sad sam u 12 tjednu a dobila 4 kile..ne znam kako da zaustavim da kile stanu jer i inace imam problem sa tim..mogu smrsavit 10 kila u mj dana ali ih mogu i dobiti..ikyri to sam bas ja razmisljala neki dan..imam poznanicu koja nije znala ni koji je mj.trudnoce kada je trudna bila..sve joj je bilo ravno a ja svaki dan brojim i zivim u grcu..mono bas sam nedavno rekla da ne znam ko je rekao da je trudnoca blazeno stanje i da sretnem toga ko je to rekao da bi ga posteno ispljuskala..mora da je to muski izmislio..na pocetku trudnoce sam mislila samo da dodem do 8 tt pa cu se opustiti..pa dosao taj 8tt i nista od opustanja..pa sam mislila iza 10 tt a sad vidim da nece to biti ni po zavrsetku prvog tromjesecja..kad uopce zavrsava prvo tromjesecje? Citam i negdje pise sa 12 tjednom a negdje sa 15 tjednom..

ikyri
    28. Kolovoz 2017. 15:19

Prvo tromjesečje
    1.    mjesec = tjedni 1, 2, 3, 4
    2.    mjesec = tjedni 5, 6, 7, 8,
    3.    mjesec = tjedni 9,10,11,12,
    Drugo tromjesečje
    4.    mjesec = tjedni 13, 14, 15, 16, 17
    5.    mjesec = tjedni 18, 19, 20, 21, 22
    6.    mjesec = tjedni 23, 24, 25, 26, 27
    Treće tromjesečje
    7.    mjesec = tjedni 28, 29, 30, 31
    8.    mjesec = tjedni 32, 33, 34, 35
    9.    mjesec = tjedni 36, 37, 38, 39,  + 40

• Elviramagistic
    28. Kolovoz 2017. 15:32

ikyri

Prvo tromjesečje
    1. mjesec = tjedni 1, 2, 3, 4
    2. mjesec = tjedni 5, 6, 7, 8,
    3. mjesec = tjedni 9,10,11,12,
    Drugo tromjesečje
    4. mjesec = tjedni 13, 14, 15, 16, 17
    5. mjesec = tjedni 18, 19, 20, 21, 22
    6. mjesec = tjedni 23, 24, 25, 26, 27
    Treće tromjesečje
    7. mjesec = tjedni 28, 29, 30, 31
    8. mjesec = tjedni 32, 33, 34, 35
    9. mjesec = tjedni 36, 37, 38, 39, + 40

Super,hvala :) znaci u sub.zavrsavam s prvim tromjesecjem 😁😁

MiuMau
    28. Kolovoz 2017. 15:32

I onda kad ja krenem njurgat kak trudnoća uopće nije blaženo stanje, dobijem takve osuđujuće poglede i komentare kao da sam rekla da ću bacit dijete u kontenjer... a nitko od njih ne zna šta neke žene prolaze da bi došle do trudnoće, koliko su u strahu hoće sve proći u redu, a onda ih još uz to zahvati i sve jedan neugodan simptom koji možeš zamislit... pfff... samo bi ih maljem po glavi... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.