Sta nisu 13.i 17.3. zimske bebe?
Kalendaraski da... ali to ce ipak bit proljetne bebe. Kao što netko tko treba rodit 15.09. ne misli da ima ljetnu bebu.
Isto tako svi termini tamo blizu 15.06. su isto sve ljetne bebe... A sad ovisi... kako ti paše. Nije da imamo prvilnik na forumu.
Isto tako svi termini tamo blizu 15.06. su isto sve ljetne bebe… A sad ovisi… kako ti paše. Nije da imamo prvilnik na forumu.
Ma da u biti, svejedno je
Bok cure,vidim Kaktus pita gdje sam:) nije me bilo jedno vrijeme,malo posao, malo obaveze, malo umor... evo sad sam malo čitala što ste sve pisale u zadnjih par dana pa da malo pohvatam. Uglavnom, ja sam ok, nemam mučnine i ne povraćam, no nemam baš ni apetit pa na silu nešto pojedem. U četvrtak imam pregled kod socijalne gin.,a za 2tj privatno pregled. Mislim da sam odlučila voditi trudnoću privatno, samo još trebam obavijestiti ovu svoju socijalnu... to će biti zanimljivo... Ja osim bolnih grudi i nekog blagog umora nemam drugih simptoma. Netko bi rekao da uživam, ali zapravo me to malo i brine ponekad jer totalno znam zaboravit da sam trudna, znam da glupo zvuči ali valjda je to tako u ranoj trudnoći, neznam... Vidim pišete već o kupnji svakojakih stvarčica za bebu, sad samo upijam, a kasnije ću ponovno prelistavati stranice kad dođe vrijeme:)) veliki pozdrav svima
Nisam bas aktivna .. previse posla u firmi.. jedva cekam to bolovanje... vidim ima jako puno novih cura... valjda nisam puno propustila... pa da se pridruzim popisu 01.05.2018. Jos neznam spol ... sretno.svima dalje
Bok cure,vidim Kaktus pita gdje sam:) nije me bilo jedno vrijeme,malo posao, malo obaveze, malo umor… evo sad sam malo čitala što ste sve pisale u zadnjih par dana pa da malo pohvatam. Uglavnom, ja sam ok, nemam mučnine i ne povraćam, no nemam baš ni apetit pa na silu nešto pojedem. U četvrtak imam pregled kod socijalne gin.,a za 2tj privatno pregled. Mislim da sam odlučila voditi trudnoću privatno, samo još trebam obavijestiti ovu svoju socijalnu… to će biti zanimljivo… Ja osim bolnih grudi i nekog blagog umora nemam drugih simptoma. Netko bi rekao da uživam, ali zapravo me to malo i brine ponekad jer totalno znam zaboravit da sam trudna, znam da glupo zvuči ali valjda je to tako u ranoj trudnoći, neznam… Vidim pišete već o kupnji svakojakih stvarčica za bebu, sad samo upijam, a kasnije ću ponovno prelistavati stranice kad dođe vrijeme:)) veliki pozdrav svima
Bas sam se bila zabrinula. Drago mi je da si ok. Apetit ce doci, ne brini ni za ostalo... Ja sam sutra 15tj pa isto zaboravim ponekad da sam trudna dok ne pretjeram s nekim glupostima pa me zaboli pa se saberem ekspresno... Recimo danas pomjeram kutnu koja valjda ima tonu da bi oprala parket ispod, malo u jednom smjeru malo u drugom, a onda kad me pocelo grcit sam se samo izvrnula na tu kutnu
Nisam bas aktivna .. previse posla u firmi.. jedva cekam to bolovanje… vidim ima jako puno novih cura… valjda nisam puno propustila… pa da se pridruzim popisu 01.05.2018. Jos neznam spol … sretno.svima dalje
Savrsen datum za rodit imas, fino praznik, svi free, rostilji se naveliko peku, divota
Sortiraj odgovore
Najstariji