Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    little baby
    18. Listopad 2017. 07:06

I meni su na ovoj zadnjoj stranici

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Ninnach
    18. Listopad 2017. 07:27

mono1111

Ninach,
    Ti ne moras svoju socijalnu obavijestiti da ces privatno voditi…mozes kod nje ici svakih 4 tjedna, a izmedju ubacis privatnog….ja nema sanse da mogu cekati 4 tj do uzv…pa sam kao od 12 tt pocela ici i privatno, ali jos si nisam nastimala da idem svakih dva tjedna…jer me i u Petrovoj narucuju svaka dva tjedna….jedino ako bas ne zelis voditi kod svoje socijalne…

Ma ne želim uopće voditi kod te svoje socijalne, ali problem je što mi je ova privatnica rekla da ćemo trebati raditi pretrage jel, a onda moram s tim papirima i prijedlozima od privatnice ići kod socijalne da mi piše uputnice. Zato nema šanse da ova ne skuži. A kod socijalne sam već išla vaditi kks, dala urin i čekam da odem krvnu grupu izvaditi jer mi je zdravstvena u izradi trenutno(mijenjala sam prezime) . Sad sam ni vamo ni tamo i neznam kako da se postavim. Kako si ti mono obavljala te pretrage, preko socijalne ili? 

Bublica123
    18. Listopad 2017. 07:33

Pikica 31.05 

18. Listopad 2017. 07:34

Ninnach

mono1111

Ninach,
    Ti ne moras svoju socijalnu obavijestiti da ces privatno voditi…mozes kod nje ici svakih 4 tjedna, a izmedju ubacis privatnog….ja nema sanse da mogu cekati 4 tj do uzv…pa sam kao od 12 tt pocela ici i privatno, ali jos si nisam nastimala da idem svakih dva tjedna…jer me i u Petrovoj narucuju svaka dva tjedna….jedino ako bas ne zelis voditi kod svoje socijalne…

Ma ne želim uopće voditi kod te svoje socijalne, ali problem je što mi je ova privatnica rekla da ćemo trebati raditi pretrage jel, a onda moram s tim papirima i prijedlozima od privatnice ići kod socijalne da mi piše uputnice. Zato nema šanse da ova ne skuži. A kod socijalne sam već išla vaditi kks, dala urin i čekam da odem krvnu grupu izvaditi jer mi je zdravstvena u izradi trenutno(mijenjala sam prezime) . Sad sam ni vamo ni tamo i neznam kako da se postavim. Kako si ti mono obavljala te pretrage, preko socijalne ili?

Za pretrage i doznake moras imat socijalnu, cak i za recepte, iako ti njih i privatnik moze pisati na onaj privatni recept pa onda platis lijek u ljekarni ako ce ti sta trebat. 
    Al mislim da ti doznake recimo samo socijalka moze dati, cak i pretrage mozes privatno odradjivat ako si mozes priustit, nema tog toliko puno ako imas urednu trudnocu... Iskreno ne vidim razlog zasto bi iko od socojalnih smio radit ikakv problem, glavarinu za vas uredno dobiju od hzzoa a ne vide vas i nemaju s vama nista, tako da nek vam to bude argument ako vam budu radili neke probleme

Ninnach
    18. Listopad 2017. 07:39

kaktus

Ninnach

Bok cure,vidim Kaktus pita gdje sam:) nije me bilo jedno vrijeme,malo posao, malo obaveze, malo umor… evo sad sam malo čitala što ste sve pisale u zadnjih par dana pa da malo pohvatam. Uglavnom, ja sam ok, nemam mučnine i ne povraćam, no nemam baš ni apetit pa na silu nešto pojedem. U četvrtak imam pregled kod socijalne gin.,a za 2tj privatno pregled. Mislim da sam odlučila voditi trudnoću privatno, samo još trebam obavijestiti ovu svoju socijalnu… to će biti zanimljivo… Ja osim bolnih grudi i nekog blagog umora nemam drugih simptoma. Netko bi rekao da uživam, ali zapravo me to malo i brine ponekad jer totalno znam zaboravit da sam trudna, znam da glupo zvuči ali valjda je to tako u ranoj trudnoći, neznam… Vidim pišete već o kupnji svakojakih stvarčica za bebu, sad samo upijam, a kasnije ću ponovno prelistavati stranice kad dođe vrijeme:)) veliki pozdrav svima

Bas sam se bila zabrinula. Drago mi je da si ok. Apetit ce doci, ne brini ni za ostalo… Ja sam sutra 15tj pa isto zaboravim ponekad da sam trudna dok ne pretjeram s nekim glupostima pa me zaboli pa se saberem ekspresno… Recimo danas pomjeram kutnu koja valjda ima tonu da bi oprala parket ispod, malo u jednom smjeru malo u drugom, a onda kad me pocelo grcit sam se samo izvrnula na tu kutnu

Moram priznati, bilo mi je baš drago kad sam vidjela da si me se sjetila:)) polako s teškim stvarima, ja pitala svoju privatnicu da li smijem na trening da se malo opustim i ne mislim na ništa tih sat vremena, pa mi je strogo zabranila, jedino kao jogu smijem,a to nisam nikad pa neznam da li bi to uzela kao zamjenu... Uglavnom, da lako se zaboravi kad nemaš hvala bogu većih tegoba. Što se apetita tiče, nije da mi fali hrana ali se brinem malo dal je to bebici dovoljno. Ja jedva čekam da odmakne ta trudnoća, tek sam 7.tt,sporo mi prolazi vrijeme. 

Ninnach
    18. Listopad 2017. 07:44

Hvala Kaktus, ma tako si i ja mislim, šta mi ima raditi probleme. Ok, facu joj već mogu zamisliti onako namrgođenu..ali to me ne dira. Na to sam navikla od prvog susreta! Ništa, pričat ću s njom valjda sutra popodne pa ću vidjeti na čemu sam. 

18. Listopad 2017. 07:50

Ima joga bas za trudnice, znam par cura sta su isle skoro do samog kraja(35-36tj) i da im je super bilo, kazu da su bile super zadovoljne jer pred kraj im je bas godilo kad si vec velik i trom, a ovo ti ipak misice odrzava u nekom tonusu. Vjerujem da se i nakon poroda brze oporave jer su aktivne do pred kraj

ikyri
    18. Listopad 2017. 08:23

Ninnach

Hvala Kaktus, ma tako si i ja mislim, šta mi ima raditi probleme. Ok, facu joj već mogu zamisliti onako namrgođenu..ali to me ne dira. Na to sam navikla od prvog susreta! Ništa, pričat ću s njom valjda sutra popodne pa ću vidjeti na čemu sam.

Socijalni obožavaju kad vodiš trudnoću kod privatnika. Sve pare dobiju oni... i dalje povucu pare za sve preglede i sl...a lišeni su svih odgovornosti. To ti ubiti oni vole. Nemoraš se što opravdavat. Samo reci da ćeš vodit trudnoću kod te i te doktorice i to je to.

ikyri
    18. Listopad 2017. 08:24

panda102

jesu li samo meni velike ove ikonice beba ili svima?

Meni su ogromne prve dvine na nekim stranicama sve

ikyri
    18. Listopad 2017. 08:24

I zabrana vježbanja je do 12 tj. onda možeš i malo više.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.