Dare draga pa ti rodila ❤ Bepo pre predivan 😍😍😍 Super da je bilo brzo, uzivajte 💋💋💋💋
Drage LiamaFace i Noemi, hvala vam na cestitki i na ovako lijepo i iskreno napisanoj rijeci ❤ Mislim da ste nas sve rasplakale. Drago mi je da je ova tema otisla sire, to i je smisao da jedna drugoj olaksamo. Puse od moje malene Nicole i mene 😘
Zrinchy eksplodirat ces 😜 Prava si bomba, al stvarno super izgledas 😍 Trbuh je woe, ne sumnjam da ce bit i hahar. 😘
Pikica, sretno sutra i da te prokopaju kako treba jer ocito do sad nisu 😜😘💗
Evo sam se i ja rasplakala 😭.
Ako nisam kome čestitala na faceu- cestitam ovdje, sve su bebe diiivne 😍💕 i vi cure sve ste super i iako nisam puno pisala svakodnevno sam sve pratila (osim poslije poroda kad sam ipak malo zabušavala i preskočila). Pratim i dalje na mame/bebe 🙂🙂
Ahahahah Proudy i Honey😘😘😘
Stvarno cu puknut!!! Vec mi trbuh izviruje pod majvu, izgledam ko oni frajeri alkici kaj sjede pred telkom i locu pivo, a majce im uredno prekratke😂😂
Sutra i ja u TA, mozda me ovaj put neko posteno procacka🙏
Puse cure vama i vasim predivnim bebama, Dare jos jednom cestitke na malom Bepotu😂😘😘
[/url
Zrinchy tocno tak sam i ja izgledala 😂 Najudobnije mi bilo u obicnim hlacama koje sam morala spustili ispod stomaka i u majicama koje su se na stomaku toliko napele da su se skroz dizale. I uvijek mi je virilo bar malo stomaka 😂 Ali jos malo, a onda krecu druge brige. I bas dobro izgledas ❤
Pikica nadam se da ce delozacija cim prije 😉 Jesu ti uopce spominjali indukciju? Mozda i jesi napisala, al ja pojma nemam 😕
Ostale zene, nadam se da uzivate sa svojim bebama 😁 I da druzenje nastavljamo u istom tonu na drugoj temi 😉 Ipak je sve lakse pregurati uz malo sale i smijeha.
Puse od Lare i mene 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Zrinchy osibno preporucam mesara iz nedjeljne smjene u petrovoj! Kat te taj porcacka, to ide samo 😂😂😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Zrinchy osibno preporucam mesara iz nedjeljne smjene u petrovoj! Kat te taj porcacka, to ide samo 😂😂😂😂😂😂
:)))) Proudy ime i prezime molim!!!
Sarita😘😘😘
Pikice sretno sutra!!! Rasturi!!! Taj cerviks😂😂😂
[/url
Drage moje, fala vam na lipim ricima...😍 Iz osobnog iskustva kazem da je ovo nesto posebno i svaki put drugacije. 😊 Lipo je imat "lude" koje ti bar online daju podrsku..😍 Zrinchy, ajde onda ti lipo zatvori temu...😍😘
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Llama face i Noemi 🌹🌹⚘🌼🌻
Dare i Panda , ljepotice naše! Dare, drago mi je da ti je bilo tako brzo i da se nisi namučila. I ovako si bila prelijepa, a sad kad se oporaviš od poroda ćeš zaista biti jedna od rijetkih 3xmama sa manekenskom figurom!
Pandice, draga moja, koliko sam uspjela skužiti, ti si se fest namučila u trudovima. Baš mi je žao zbog toga. Sad ce to trebati neko vrijeme da dođeš k sebi zbog gubitka krvi. Uzimas li dodatno zeljezo?
Ja ga jos uvijek pijem jer ga beba dobiva preko mlijeka, a doktor veli da mi nemoze skoditi...daje vise energije.
Zrinchy cekamo te tamo na zajedničkoj temi mame/bebe!
Velike puse svima i hvala sta ste uz nas😘😘😘😘😘😘😘sutra izvjesce…laku noc svim mamicama i bebicama i mojoj 4ever pregnant zrincy🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji