Žene čestitam svima kojima jos nisam na bebicama! Honey, Panda, Sarita, Frckava, J1309, Proudy, Dare- valjda nisam nikoga izostavila. Prekrasne su! 😍😍😍😍 Nadam se da ste vi dobro i da uživate sa svojim bebicama. Ne stignem baš pisati iako pokušavam pratiti... Zrinchy, Pikica i Grazia (je li tako?) držim fige i da vaše čim prije odluče van! 😘
Hvala lily vanily, kod nas je faza delozacije malo zapela😆😆😆😆😆 😘😘😘😘😘
Gumbek hmm, vidjet cemo hoce li se ostvariti tvoje prorocanstvo🙈🙈🙈☺☺☺
Bas me zanima kako ce izgledati nasa curica❤👶❤
Mami mi je u subotu rockas pa sam si zapikirala 09.06.🍰🎂🍰🎂😍😍😍😍
E pa onda ti dragicka bas zelim taj datum😍
Mozda se i poklopimo:)
E tu je prevruce, najradje bi se u gace skinula!
[/url
Mami mi je u subotu rockas pa sam si zapikirala 09.06.🍰🎂🍰🎂😍😍😍😍
E pa onda ti dragicka bas zelim taj datum😍
Mozda se i poklopimo:)
E tu je prevruce, najradje bi se u gace skinula!
Hahahahahahah....mozda si ti trebala ipak s menom u petrovu...tamo frlji klima na najjace...rashladit ces se kad ti spice baloncek😆😆😆😆💪💪💪💪😘😘😘😘
E zrinchy jel se tebi dogadja kad ti se hahar pomice kao da ti netko noktima grebe po mjehuru...ja jedva izdrzim koliko me pocne bolit....valjda curica nema mjesta pa mi takav glupi osjecaj🙄🙄🙄
Pikica i zrinchy sretno ☺ dosla sam vidjeti ima li sta novo.. jos malo ☺☺
Cekamo vas na temi bebe/mame.. pusu vam saljemo 😚😚😚😚😚
E zrinchy jel se tebi dogadja kad ti se hahar pomice kao da ti netko noktima grebe po mjehuru…ja jedva izdrzim koliko me pocne bolit….valjda curica nema mjesta pa mi takav glupi osjecaj🙄🙄🙄
Joj to mi je najgore, ko male iglice!!
Evo ja s balonom u sebi:) veli ova doktorica da se njoj cini da sam skroz zatvorena:))
Al ok, sad cekamo jutro.
Dali mi normabel da zaspim poslije
[/url
Sretno cure. Mi smo dobro. Evo cekamo nalaze krvi. Cini im se malo zuta. A bas smo se nadale kuci sutra 🧐
Drage nase nema toga. Ostajemo do kraja skupa. Zajedno smo i pocele zajedno cemo i zavrsiti.
Ljubimo vas nas dvijeeee
Zrinchy jel su ti ga spicili? Ma probaj odmorit i kad se probudis vec si na 6cm...samo hrabro i optimisticno...moras biti odmorna za trudove i izgon 💪💪💪💪💪❤❤❤❤❤❤
Panda drzim palceve da nalaz bude ok i da mozete domeka...hvala na podrsci😘😘😘😘😘😘
Pikica i Zrinchy sretno drage nase ❤🙏🍼❤🍼❤🍼❤🍼 mi se malo mucimo danas sa grcicima i cijelodnevnim sisanjem, al ptoci ce i to. Pusa i od nas dvijeee 💋💋💋💋
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji