Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    06. Lipanj 2018. 07:45

Confused

Drage proljetnice cestitke svima ❤
    Panda curica je med medeni 😍
    Nadam se da cemo i mi ljetnice vasim stopama,lagano smo pocele,ali jos nas je puno nestrpljivih 😁

Evo dvije 👶👶se jos drze al brzo ce i njihova delozacija😅😅😅...sretno ljetnicama i pokusajte se drzati reda😉😉😉puse velike😘😘😘

panda102
    06. Lipanj 2018. 08:23

Hej cure 🤦‍♀️ 
    Kad se sjetim kakav mi je bio pored dodje mi da budem 4ever pregnant 😁😁😁😁
    Trenutno sam ko Kate Midleton hahahha
    Joj Sarci je tako cupavaaaa hahahah i ne lici ninakoga. Na postara 🙉🙉
    Ljuta je koooo ris i samo siri sake koliko je ljuta. 
    Cestitam Dare. Nisam ni usla na fejs. 🤦‍♀️
    Gladna sam ko vuuuk. 
    Vas dvije .. jos malo. Poslat cu vam moju doktoricu sto me prokopala. Ja jucer umirem na dripu ona dosla nesto mediii kako je pokrenula. Sve sam ih istjerala. 
    Jos dva neka students medicina. Ona se uci bit babica na meni se uci koliko sam otvorena. Doktorica preljubazna. Kad sam je zgrabila za nogu hhahahaha a dusa 😭😭😭
    Uglavnom bila sam show hahahahah do tiskanja sam se drzala nekako. Ali nikako je nisam mogla istisnut. 
    Bosanska glava u male hahahahahahahha

kathryn
    06. Lipanj 2018. 09:28

Cure, cestitam na bebicama...divne su vam 😍😍💓💓💕💕💝❤❤

Bublica123
    06. Lipanj 2018. 09:45

Panda lavica...😂😂😂😂😂bosanska glava...sad je sve iza vas...nek si ti danas dobro💪💪💪💪❤💕❤💕❤💕velike puse maloj cupavici

Frajla
    06. Lipanj 2018. 09:52

Dare cestitam 😘 nadam se da je sve islo brzo 

Cure se se izredale, sad su izgleda i decki krenuli 😉

LlamaFace
    06. Lipanj 2018. 10:30

Drage zene, prije nego sto zatvorite temu samo bih vam htjela reci da ste pregenijalne. Pocela sam pratiti temu zbog Mono a nastavila citati jer ste mi bile toliko zanimljive i opustene da mi djeluje kao da ste sve legice i znate se sto godina. Puno znaci trudnoj zeni kad se moze odmaknuti od svih "daveza" oko sebe i pronaci mir, sprdanciju, utjehu i razumijevanje u ovakvom predivnom okruzenju kakvo ste vi stvorile. Cestitam vam svima od srca i samo hrabro naprijed, uplovile ste u najvecu avanturu svog zivota (govori super iskusna mama skoro jednogodisnjaka xD). Samo tako nastavite 😘😘😘😘😘

Noemi
    06. Lipanj 2018. 10:40

Drage Panda i Dare čestitke na bebicama i brz oporavak želim... 
    Tebi Zrincy da uskoro krene i da sve prodje u najboljem redu 
    Dijelim mišljenje sa LLamme.. toliko pozitive, smijeha, provala i veselja iz svake moguće situacije.. svaka čast.. bilo mi vas je gust citati i pratiti... i nekako ste mi učinili trudnoću posebno, i porode približili na jedan lijepi i opušteni način (prošla sam i tečaj za trunpdnice, opuštanje, vizualizaciju, meditaciju al jebes sve kad je smijeh najbolji lijek za sve..
    Ostajete mi dobro i veselo, mazite i ljubite svoje bebice 
    Sad mi je i oko sazuzilo, hormoni rade svoje... aaaa 

• ita87
    06. Lipanj 2018. 11:50

Llama i Noemi, svaka cast sto ste nas pratile, kad se sjetim kakve smo samo gluposti znale pisati 😂😂😂
    Nastavljamo druskanje na temi bebe/mame ali tamo smo sad malo ozbiljnije otkad smo postale majke 😜
    Pusa svima! 

Dare12
    06. Lipanj 2018. 11:53

Zene, Bepo je stiga u 4.54, 3480 i 50cm. Porod brz da je i mene iznenadilo, al zatvaram tvornicu..😂😂

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

06. Lipanj 2018. 11:56

Dare12

Zene, Bepo je stiga u 4.54, 3480 i 50cm. Porod brz da je i mene iznenadilo, al zatvaram tvornicu..😂😂

Dobro je to, neka si ti stigla u bolnicu na vrijeme. 
    Cestitke na malenom Bepi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani